![]() |
gerçekten işe yarıyor mu? ben hep bunu merak ettim yani dinliyoruz ve değişik mi hissediyoruz?? |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? ben de ilk duyduğumda tereddütte kalmıştım. ilk gün 8 saat dinledim. çok şiddetli başağrım oldu.siteye biraz daha göz atınca normal ve geçici bir durum olduğunu öğrendim.vücudum tepki veriyorsa demekki etki ediyor diye düşündüm. kişiden kişiye farklılık gösteriyor etkileri. neler hissedildiği ne gibi değişiklikler olduğu zaten bir çok yerde farklı görüşlerle belirtilmiş. şahsen ben hiç müzik dinlemeyen biri olarak sabah 9,00 akşam 22,00 aralıksız dinliyorum.çevremdeki insanlara da tavsiye ediyorum. aaa tabi herkese değil bunu algılayabilecek kapasitede olduğunu düşündüğüm kişilere dl67 dinle ve sendeki değişimleri hiset. dediğim gibi bu herkeste farklı gelişmeler gösteriyor. işin en güzel yanı bu gelişmeleri kendinde her geçen gün keşfetmek.. |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? ben bir kaç gündür dinliyorum.Ama yani nasıl 8 saat ayırabilirim bilemiyorum. Müzikler bir süreden sonra sıkıyor adamı. Uyurken dinlesem acaba işe yayarmı diye düşündüm.Ama müziğin sesinin düşük seviyede olmasına rağmen uyutmadı.Yani uyutmadı derken tam olarak dalamadım.Uyku ve uyanıklık arasında kaldım. 2 gündür üzerimde bir ağırlık var sürekli dinlenme ihtiyacı duyuyorum.Ayrıca iştahım beni rahatsız edecek derecede arttı.Karnım tıka basa dolu olmasına rağmen sürekli birşeyler yemek istiyorum.Bunların bu hadta 8 yazılım vardı, o yüzden mi(özellikle yorgunluğun) yoksa işe yaradığı için mi olduğunu nasıl anlayabilrim?? |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? Merhabalar xxy hoşgeldin yanımıza hismiley,buradaki birçok kişiye yaradığı açık ve net forumun başını incelediysen eğer, ne kadar yararlı olduğunu yazılımlardan ve etkilerinden anlayacaksın,telkinlerin script içerikleri ve telkin sonrası etkileri bölümünü de okursan sana daha bi yardımcı olacaktır super,bu arada telkinlerin farklı versiyonlarını dinlemeye çalış yani anlatmak istediğim hangi versiyonu sıkıyorsa onu bırak diğer versiyonlardan dinle seçeneğin çok nasılsa onayi Sağlık ve ışıkla kal actionsmile |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? yu89 telkinler işe yarıyormu evet sormak lazım osmanlı imparatorluğu acaba mehteri telkin olarak kullanmadımı ve o mehter kaç yüz yıl orduyu ayakta tuttu.... |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? bende 10 gündür dinliyorum(belki çok yeni biliyorum ttli3 ) telkinleri ve bir kaç gün dinledikten sonra kendimi gerçekten çok mutlu hisettiğimi fark ettim.bunun sebebi belkide hiç tereddüt etmedim acaba işe yararmı gerçekten demeden dinledim. ama emininm tereddüt edilsede dinledikten sonra gerçekten işe yarayacağına eminim. |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? Görücez bakalım yine bu başlık altında düşüncelerimi yazarım. Benim korkum Topluluk Önünde Konuşmayla ilgili Klasik tarzda dinliyorum. 1 Hafta sonra nasıl değişimler olucak görücez. hismiley art56art56 |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? Merhaba eddielee; hismiley Aramıza hoşgeldin... vien1 Telkinlere öncelikle "ego güçlendirici" ve "suçluluk duyguları" telkinleri ile başlamamız tavsiye ediliyor..Yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğer telkinlere geçiyoruz.Yani, topluluk önünde konuşma telkinini bu süreçten sonra eklersen daha etkili olur.. Sevgiler.. actionsmile |
Ynt: gerçekten işe yarıyor mu? Değişimlerini paylaşırsan seviniriz ediilee neseli56 neseli56 |
merhaba, ben de bu başlık altında düşüncelerimi paylaşmak isterim: üye olduğum son 5 gündür siteyi ve yazılanları okuyor, anlamaya çalışıyorum.. hayatıma yeni bir kaldıraç ararken, "tesadüfen" keşfettim bu siteyi ve çok ilgimi çekti.. ama bir yandan da "acaba"lar devamlı beynimde dönüp duruyor! özellikle "müzik sesinin altına gizlenmiş ve duyamadığımız ama var olduğunu saydığımız telkinlerin güvenilirliği" konusunu bir türlü 'es' geçemiyorum!!! diğer yandan inanmak ve güvenmeyi çok istiyorum ve biliyorum ki bunun tek yolu denemek.. beklediğim etkiyi gördüm; "ne âlâ" derim, etki falan olmadı; "kısmet" derim, ama beklentinin tersine bir etkilenme söz konusu olursa o zaman "beynimizi reset'lemek adına ne yapmalı?" diye düşünmeden duramıyorum :(( 'müziklerin altına gizlenmiş ve duyamadığımız telkinler' için de aklıma gelen ilk şey ise "KRAL ÇIPLAK" hikâyesi olmuştu... umarım kral çıplak değildir ve hiçbir emek zâyi olmaz.. teşekkürlerimle... |
Hoşgeldiniz.. Kral Çıplak ilk okuduğum masaldır.İlk okul ikinci sınıftan itibaren her gün 100 lira harçlığımın 90 lirasına kitap alırdım sevincli Yanlız hiç bir zaman kendimi o kral çıplak hikayesinde ki terzilerden biri olarak düşünmedim. Burada ki telkinler öncelikle benim hayatımda ciddi değişiklikler meydana getirdi.Daha sonra benzer değişiklikler binlerce kişide oldu. Telkin dinlediklerini bilmeden dinleyenlerde bile değişimler oldu ki bu da inançla yani bir şeylere şartlanmakla değil subliminal telkinler sayesinde değişimlerin olduğunu gösteriyor. Elbette %100 herkeste değişim olmayabiliyor.Ancak büyük bir çoğunluk değişimi yaşadı ve yaşamaya devam etmekte... Güvenilirlik konusunda ise şöyle söyleyebilirim.Eğer ki telkin yerine başka bir şey konulacak olsaydı telkinler sesli yapılır yani duyabileceğiniz şekilde kayıt yapilir hiç subliminalden bahsedilmeden ardına ikinci bir telkin eklenebilirdi.. Bir müziğe aynı anda 4-5 telkinde eklenebilir. Bunu yapmak yerine subliminal kayıt yöntemi tercih edilmiştir. Tabii ki denemek dinlemek dinlememek sizin tercihinizdir... actionsmile |
teşekkür ederim... Alıntı:
beni asıl "kral" veya "eşrafındakiler"den biri olmak endişelendirdiği için aklıma geliveren bu örneği verdim... yani derdim sadece kendimle... son bir soru -ki bu da gerçekten önemli benim için- sorabilir miyim: forumda yazılanları tek tek okuyorum, bitmedi ama hepsini bitireceğim.. "kendi dinlerken etrafındaki insanların da dolaylı olarak dinleyip, istem dışı etkilenmesinden endişe edenler " vardı ve bu durumu soruyorlardı... verilen cevaplar ise, "merak etmeyin, kimse isteği olmadan telkinlerden etkilenmez" şeklinde idi... birkaç yerde bu soru-cevap karşıma çıktı ve ben de sormak istiyordum ki "çocuklarıma kendine güven ve sınav kaygısı ile ilgili telkinlerden -açıklama yapmadan-uyurken- dinletmeyi düşünüyorum, istem dışı olduğu için etkisi olmaz mı?" diye... yukarıda demişsiniz ki: Alıntı:
cevaplarsanız çok sevineceğim, teşekkürlerimle... |
Alıntı:
|
Forumda söylenen şudur kimseye isteği dışında olumsuz bir şey yaptirilamaz.Etik olmayan bir şeyi kişiye telkin yolu ile yaptıramazsınız.Benzer şekilde bir kişinin sigara içmeye karşı çok aşırı bir direnci varsa isteği telkin ile ona bıraktırmak zordur. Ancak söz konusu olan mutluluk iyi hissetme kendine güven ders çalışma sınav heyecanı gibi konularsa kişi telkin dinlediğini bilmesede fayda görebilir. |
"banuh"' a içten paylaşımı ve "hayatım değişti"'ye sabırlı desteği için teşekkür ederim... herşey çok güzel olacak :))) |
siteyi daha dün keşfettim şimdi hepsini indiriorum eminim işe yarar hatta 2 gün önce bilinçaltına mesaj gönderme programıda indirmiştim subliminal mind inş. işe yarıcak ya kafayı yicem yada çok daha değişmiş güçlenmiş biri olcam bakalım:)bide bu telkinlerde ingilizce olarak mı söyleniyor? |
merhaba Okan Tag telkinler Türkçe'dir. keyifli değişimler actionsmile |
Alıntı:
Aşırı Direnç kavramından bahsetmişsiniz. Bu direncin hangi boyutta olması telkinin yararlılığını arttırabilir. İnanç ve Değer boyutundaki bir durumun telkin yoluyla giderilmesi mümkün müdür?? |
ben herhangi bir şarkıya kendi yazdığım bir metni telkin olarak eklettirebilirmiyim yani kendim yapmaya çalışsam suyunu çıkarıp bırakcam biliorum:d |
bide hepsini indirdim hepsini ard arda dinliyorum bunda herhangi bişey fark edermi? |
Alıntı:
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri vaktiniz olduğunda bu linkteki paylaşımları incelemenizi öneririm. bir çok sorunuza cevap olacaktır. sevgiler actionsmile |
Alıntı:
|
evet uyguluyoruz ve daha da kendinden emin ve etrafa gülerek bakan biri oluyoruz:) |
selam sanemce,değişim bende de başladı..bunu hissediyorum..işime nasıl yansıyacak merak ediyorum..sevigler.. |
değişim sürecine girmiş olmana şaşırmadım süperim.. beklenen birşey çünkü.. bu ara da söylemeden edemeyeceğim, senin de bir günlük açma vaktin geldi y789 gelişimlerini yazdıkça değişimlerin daha da hızlanacaktır.. sevgiler actionsmile |
sanemce işime nasıl yansıyacek? |
bir de antiaging telkin içeriğini yollar mısınınz bana? |
Alıntı:
etki-tepki.. işyerinde daha rahat, daha huzurlu olduğunda bunun geri dönüşümleride aynı şekilde olacak.. işyerinde neler yaşadığını ya da beklentilerini bilmiyorum ama ;o iş yerinin sana verecekleri bittiyse, iyileşme durumu söz konusu değilse, o sayfa kapanmadan önce karşına daha güzel fırsatlar çıkacak.. farkındalık süperim... burada edindiğimiz en değerli özellik.. sadece iş yaşamımıza değil, yaşamımızın her an'ına yansıyor.. sevgiler actionsmile |
iş kendi işim ve çok severek yaptığım hedeflerim olan bir iş..galiba bilnçaltımda paraya karşı hani - para elinin kiri- ya da gönlüm zengin olsun daha önemli gibi etkiler vardı çok harika giderken çok para kazanıyorum ve sonra bitiyor ben yine parasız kalıyorum gibi durumlar yaşıyorum..şmdi bu telkinlerle bilinçaltımın temizleneceğini umuyorum ve artık işmde parasal sıkıntılarımın son bulacağını umuyorummmm..artık yeter rahat ferah bir hayatı istyorum..ilgine insanlığına çok tşk sevgili sanemce.. |
Cevap: gerçekten işe yarıyor mu? 3 gündür telkinleri dinliyorum. yan etkileri devamlı su içme isteği, geceleri uykumun bölünmesi, hafif baş ağrısı. henüz pozitif bir şeyler olmadı. zaten günlük hayatta hep pozitifimdir. kendime güvenerim.(kilo verme konusu hariç). dik yürürüm. amacım kilo vermeyle ilgili beynimdeki negatiflikleri kırmak. kalorisi yüksek bir şey yesem hemen suçluluk duyuyorum. "bende bu boğaz varken zaten kilo veremem", deyip daha çok yiyorum. kısır döngüye giriyorum. anlayacağınız kilo konusunda kendimle savaşıyorum. artık savaşmak istemiyorum. kontrollu yeme isteği içimden gelsin istiyorum. |
Cevap: gerçekten işe yarıyor mu? ben 5gun once kesfettm bu siteyi..o gun indirdim mp3 leri 5 gundur dinliorum..bnde bas agrısı filan olmadı..tatil gunleri gunduzleri de dinliorum ama genellikle geceleri dinliorum...ve ilk geceden beri geceleri cok deişik ruyalar goruorum..kafama taktıgım ne kdr sey varsa hepsi ruyama giriyo..ilk dinlemeye basladıgım gunun ertesi gozyaslarıyla uyandım...bunlar normal mi?!suphesiz işe yaradıgının bir kanıtıdır da..bu ruyalar devam eder mi daha!!!cvplarınızı bekliorum... |
Cevap: gerçekten işe yarıyor mu? valla ben 3 aydır dinliyorum... kendi görüşümce daha hiç bir şey tezahür etmedi... '' bu telkinleri dinlemek bende baş ağrısı yaptı'' , diyenlere çok şaşırıyorum... kendi görüşümce , bu kişiler psikolojik olarak etkilenmek istedikleri için böyle düşünüyorlar... yani bence tamamen telkinlerden değilde kendi beyinlerinde ''bu telkinler işe yarayacak'' diye düşündükleri için psikolojik baskı altında kalıyorlar ve baş ağrılarının bu telkinler sebebiyle oluştıklarını sanıyorlar...baş ağrısı oluşuyorsa bile bunun sebebi bence telkinler olamaz... kendimde hiç bir nüans oluşmadığını düşünüyorum... |
Cevap: gerçekten işe yarıyor mu? Ben telkinleri 2009-un subat ayinda indirmeme ragmen. Gercek anlamda devamli olarak agustos ayindan dinliyorum. Ucretsiz telkinleri dinlerken bas agrisi falan olmadi. Ama isme ozel telkini dinledigim zaman ilk iki gun basim agridi. Hatta ilk gun cok bitkin bir durumdaydim. Ama sonradan gecti. Psikolojik olarak telkinlerin bana cok buyuk faydasi dokundu. Cok pasif ve utangac insan olmaktan cikip, daha disa donuk ve rahat duruma geldim. Telkinlerin bana etkisi psikolojik anlamda cok buyuk. Ama tabii ki, istedigim ideal durumda oldugumu soyleyemem. Simdi boy uzatma telkinin de dinliyorum. Bakalim fiziksel olarak etkisi nasil olacak. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |