Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   telkinlerin etki ettiği kişilerin uyguladığı sistem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/871-telkinlerin-etki-ettigi-kisilerin-uyguladigi-sistem.html)

mudokon 13-02-2007 01:14 AM

telkinlerin etki ettiği kişilerin uyguladığı sistem

merhaba.
bu sayfada telkin dinlemeye başlayıp etkisini gören arkadaşlar uyguladıkarı sistemi anlatırlarsa telkinlerin etki etmediği kişilere (mesela ben hatta sadece ben! ) yardımcı olabilir.
telkinlerin etki ettiği kişiler:
-ne zaman başladığını ve etkiyi ne zaman gördüklerini
-yatarken ve günlük hayatta dinleme şekillerini,ses tonunu ve kullandıkları ses cihazını(kulaklık,hoparlör vb)
-yatarken ve günlük hayatta kaç saat dinledikleri gibi bilgileri
-dinlemek dışında farklı neler yaptıklarını yazarsa çok iyi olur.
böylece etki eden kişilerin ortak davranışlarını öğrenip ona göre etki etmeyenlerde yaptığı bi yanlış varsa düzeltebilir diye düşünüyorum.

hayatimdegisti 13-02-2007 01:20 AM

Bazı kişilerde süreç daha uzun oluyor bazı kişilerde 2 günde etki ediyor.
Birde bir çok kişi farkında olmuyor etkinin.Aslında bir çok şey değişmişi oluyor.
Benim farkettiğim çok detaycı olanlar ve süreci sürekli takip edenler acaba ne oldu neyi dinledim hangisi çalıyr kaç saat oldu diyenler biraz dezavantajlı.
Kulaklık özellikle kulağa takılmadan dinleniliyorsa ses gelse bile kalite düzeyi düşük oluyor bu da bir etken tabii ki..
Sonuçta telkinlerin etki etmediği kişi yok.Sizde de geçde olsa etkiler ortaya çıkacaktır yeter ki sabırlı olunuz. neutrali5

lalezar 13-02-2007 02:26 PM

Meraba Mudokon..bence de herkeste etkili oluyodur.ama şu an sen farkında degilsindir..bir de bilinçaltıyla konuşmak gerektiğini düşünüyorum veya ona birşekilde göndermeler yapmak direnci kırmakta etkili olabilir,en azından kendimizle ilgili bir çaba gerekli belki de...etkiyi hemen hissetmemin sebebi uzun süredir otohipnoz uygulamak olabilir diye düşündüm ben,zaten bilinçaltı mesajlara çok açık hale geldi.yalnız bundan evvel bunları dinlerken gevşemiş durumda olmak,seni o an strese sokan birşeyin olmaması önemli..Atakan Bey daha iyi bilir heralde.. sapkal89

periprensesi 14-02-2007 10:14 AM

mudokon, telkinlerin etki etmedigi tek kisi sen degilsin ben de coook uzun bir sure hic bir etki gormedim. yeni yeni bazi etkileri fark ediyorum nitekim diger insanlarda olan ,yan etkiler de dahil olmak uzere, ben de hala yok.
telaslanmana gerek yok. kendini takip etmeyi birak. neyle, nasil, kac saat dinleyecek olmanin sana bir faydasi olmayacaktir. her seyi akisina birak. bir de degisimleri gozlemleyebilecek alanlarin olsun. belki kendini daha iyi savunabilen bir hale geldin ama bir olay yasamadigin icin farkinda degilsin

mudokon 15-02-2007 12:35 AM

yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.
periprensesi sana katılıyorum şu sıralar zaten günlerim pek hareketli geçmiyo.belkide kendimi deniyecek ortam denk gelmedi.
bi de bende ses takıntısı var galiba.sanki kısık sesle dinleyince etkilemyecek gibi geliyo.yükses-orta seslede uyuyamıyorum.
galiba en iyisi sizlerin de dediği gibi pek takmadan telkinleri dinlemek ve içsel konuşma yapmak.

turgay0101 25-03-2007 05:25 PM

Tek bir yöntemi var mümkün olduğunca uzun dinlemeğe çalışmak ben mesela 15 20 saatin altına düşmüyorum tabi herkesin uzun süre dinleme fırsatı olmayabilir o zaman gece dinlemelerini tavsiye ederim 8 saat dinlemiş olurlar bir de 3 4 saat eklerlerse ne ala

avi907 25-03-2007 11:55 PM

sevgili mudokon burda telkinlerin en hızlı etki ettiği kişilerden biri benimdir sanırım... hatta öyleki ufak yan etkilerden bahsediliyorsa başta ağırlık hissi vs.. onları yaşamadan direk etkilerini görüyorum..
bazı telkinlerin etkisi 1 günde bazısı 2-3 günde ortaya çıkıyor mesala sigarayı bırakmam 1 hafta sürdü...

bunun sebebini tam olarak bilymiyorum ama sanırım bu güvenle çok alakalı bi olay
ben bu siteyi öğrenmeden önce  subliminal tekniğini vs.. çok iyi biliyordum gerçi burdaki mp3ler ritimli subliminal mp3ler olduğu için daha etkili.... ben bi mp3 dinleyeceğim zaman içeriğine bakarım sonra hemen yükler dinlemeye başlarım bunun etki edeceğinden kesinlikle eminimdir ve yan etkisi olacağına dair hiçbir şüphem olmaz çünkü şüphelerim çoktan ortadan kalkmıştı bu sanırım telkinlerin etkisini hızlandırıyor...
sana tavsiyem sitede ve forumda subliminal ve ritmotrans hakkında güzel açıklamalar var onları oku....
dinlediğin mp3lerin içeriklerinede şöyle bi göz at.. ha birde sonradan öğrendim içsel konuşmalarda çok önemli
aklına geldikçe içinden mutluyum... iyiyim... kendimi seviyorum... güveniyorum... dik yürüyorum... değerliyim.. aklına ne gelirse artık bunlar örnek sadece bunları tekrarla çok fazla yapman gerekmiyor bunu ama yaparken birşey dikkatini çekecek bu kelimeleri söylerken sanki yüreğinin sesiymiş gibi hissedeceksin... başarılar dilerim...

kadirayvaz 26-03-2007 08:22 PM

Atakan bey;Ben etkilerini hissediyorum ama işyerinde dinlemek durumundayım.Telkinleri dinlerken odadan dışarı çıkmak zorunda kalıyorum bazen o zaman telkini kapatıp tekrar odaya geldiğimde kaldığım yerden devam ediyorum.Öğle tatiline çıkarken bakıyorum dinlediğim telkinin bitmesine 4 dakika var.telkinin bitmesini bekleyip öyle çıkıyorum.Neyi kaç kere dinlediğimi ister istemez kontrol ediyorum.Doğrumu yapıyorum.Yanlış yapıyorsam nerede yanlış yapıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum. dusun dusun dusunselam ve sevgiler.

mudokon 27-03-2007 03:24 PM

Avi907 telkin konusunda gerçekten çok şanslısınız.
güvenle alakalı olduğuna katılmıyorum.çünkü telkinlere başlarken bu konuyu araştırmıştım ve bilgim vardı.ayrıca olumlu etkileri göreceğime en az sizin kadar inanıyordum(hala da inanıyorum )
ben beyinde büyük setler çektiğimi düşünüyorum.belki bundan bi 6-7 sene önce dinlesem çok daha çabuk ve büyük etki edecekti.bazı alışkanlıklar ve düşünce tarzının istesekte değişmesi zor olabiliyor.o yüzden telkinlere küçük yaşlarda tanışanlara çok daha etkili olacağını düşünüyorum.

Kadir Bey forumlardan edindiğim deneyime göre neyi nerde ne zaman kaç defa dinlediğinizi pek dikkate almayın sadece dinleyin.akşam yatarken de dinleyin.su sesini rahatlıkla dinleyebilirsiniz yatarken.dinlemeye başlayalı ne kadar oldu?belkide yeterli zaman olmamıştır daha.olayları akışına bırakın ve sabırlı olun.tabi düzenli dinleyin dememe gerek yok.gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama dusun

kadirayvaz 28-03-2007 06:49 PM

Mudokon teşekkürler ilgin ve alakan için;ama benim geceleri dinleme imkanım yok.Onun için gündüzleri 1-2 dakikayı bile kaybetmek istemiyorum.Etkileri konusuna gelince,ben daha sitenin kuruluş aşamasında üye oldum ve en ufak bir tereddütüm dahi olmadı.site zaten kendini belli ediyor anlayabilene.ve tabikii Atakan bey farkıda net bir şekilde ortada.Çok şanslıyız ama çok......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM.