Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   telkinlerin etki ettiği kişilerin uyguladığı sistem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/871-telkinlerin-etki-ettigi-kisilerin-uyguladigi-sistem.html)

mudokon 29-03-2007 08:09 PM

telkinlerin etki ettiği kişilerin uyguladığı sistem

yaw ben size Kadir Bey dedim ama bayanmışsınız galiba. şaşırdım hakketen. şaşkın
bence ne yapıp edip gece de dinleyin.gece dinleme imkanım yok diyenleri anlayamıyorum.neden dinleme imkanınız yok ki?yatarken açın su sesini o şırıl şırıl aksın.
rahatsız olan biri varsa kulaklıkla dinleyin.ben de yatamam sanıyodum kulaklıkla ama 1-2 günde alışıyor insan.

site konusunda size aynen katılıyorum.bu siteyi buduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

bu arada Avi907 isgarayı bırakmanı tekrardan tebrik ederim.gerçekten büyük bir iş başarmışsın.tanıdığım o kadar çok insan varki bırakmayı çalışıp bırakamayan.İşallah tekrar başlamassın.

hayatimdegisti 29-03-2007 08:38 PM

Alıntı:

mudokon Nickli Üyeden Alıntı
yaw ben size Kadir Bey dedim ama bayanmışsınız galiba. şaşırdım hakketen. şaşkın

Yok Kadir bey bayan değil.Sanırım profilde bir sorun olmuş.Murat'ın profilide o şekilde idi ben düzelttim sonra..
Bu gözümden kaçmış :))
Neyse düzelttim şimdi khkh56

avi907 29-03-2007 08:42 PM

teşekkür ederim mudokon evet umarım başlamam ama şuda varki belki kaçamak yapabilirim ama asla alışkanllık haline dönüşmez çünkü gidip 1 paket sigarayı marketten yada bakkaldan istemek öyle zor gelir ki :) düşünsel yapı değiştiğği için zor inş olmazda...
derty

murat 30-03-2007 11:30 AM

Alıntı:

mudokon Nickli Üyeden Alıntı

Kadir abi duymasın 12389 khkh56 khkh56

kadirayvaz 30-03-2007 06:47 PM

Kızmadım çünkü hayat böyle şeyleri kafaya takmak için çok kısa.Askerliğini komando olarak yapmış halis muhlis bir T khkh56 khkh56ürk erkeğiyim....

gayeyildag 02-04-2007 02:10 AM

merhaba,
sitenize 2 gun once uye oldum. bu gece de ilk telkin kayitlarini dinlemeye basladim. newage ve su sesi ile olan ozguven kayitlariyla basladim. dinler dinlemez bedenimde gerilim, tahammul edememe hissetmeye basladim. baska seylerle mesgul olunca bu gerilimi mesgul oldugum seyden cikartmaya calistigimi fark ettim. sadece dinledigime odaklanip, ortaya cikan gerilime tahammul etmeye calismanin belirli bir faydasi olur mu?
dikkati baska yone verince agresif, taskin bir ruh hali ortaya cikiyor. enerji patlamasi gibi, savas moduna giriyorum.
bu tepkilerle ugrasmanin anlami var midir, yoksa kendiliginden cozulmesini mi beklemeli?
meditasyon gibi, uyku-uyaniklilik halinde dinlendiginde ne gibi sonuclar aliniyor?
tesekkurler

yeşillim2005 27-10-2008 09:00 AM

Ynt: telkinlerin etki ettiği kişilerin uyguladığı sistem

siteye üye olalı 5 gün falan oluyor günde 2-3 saat dinliyorum ve şimdiden etkisini gördüm
bazı arkadaşlarımızın etki göremediklerini okudum .Dinlerken acaba etkisi olurmuları kafanızdan silin ve kendinizi dinlemeye devam ettiğinizde %100 verim alcağınızı düşünerek dinleyin böylece bir ikinci bilinç -biliçaltı çatışması yaşamassınız
çekim yasası sonuçta cat22 sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM.