![]() |
Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Öncelikle "cümleten merhaba" diyerek söze başlamak istiyorum. Foruma henüz bugün kayıt oldum, önceden takip etmişliğim vardı ama kayıt olmak bugüne kısmetmiş yu89 Atakan Bey'e ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu telkinlerin etkilerinin var olduğu su götürmez bir gerçek ve hiçbir kaygı gütmeksizin yaptığınız bu işin karşılığını bizden aldığınız hayır duvalarıyla göreceğinizden eminim. Allah sizden bir kez daha razı olsun. Neyse, lafı fazla uzattım ben geçeyim soruma. Yaklaşık bir aydır telkinleri dinliyorum. İlk 2-2,5 hafta telkinleri bilgisayarımda dinledim (Geceleri sabaha kadar açık bırakarak hoparlör vasıtasıyla) Birkaç etkisini de hissettim, bunları telkinlerle bağdaştıramadım ilk başta. Ama diğer kişilerin de benzer etkiler gördüğünü okuduğumda telkinlerden olduğunu anladım. Örneğin; sindirim sistemi üzerindeki etkileri. Ben 3-4 günde bir tuvalete çıkan bi adamdım :D Telkinleri dinlediğimden bu yana günde 3-4 defa tuvalete çıkmaya başladımy789 İlk gün mide bulantısı oldu, sonra bir daha hiç olmadı :S İlk günden sonra telkinlerin etki etmediği hissine kapıldım bu yüzden nedense. Ayrıca şunu da belirtmek isterim; evde oturarak telkinlerin etkisini görmek pek mümkün olmuyor, biraz sosyal ortamlara karışmak gerek. Evde oturduğum dönemlerde, telkinlerin pek kayda değer bi etkisinin olmadığını düşünüp bırakacak noktaya kadar gelmiştim ancak dışarı çıktığımda gördüm ki artık daha rahattım. Buna rağmen başlıca bahsettiğiniz bazı etkileri göremedim: Sitenin girişinde yazan, dik durma vesaire gibi. Dik durmam üzerinde hiçbi etkisi olmadı. Pff, neyse aşırı uzattım ben, sorum şu ki: İlk 2 hafta bilgisayar hoparlörüyle dinlediğim telkinleri şu an telefonu başucuma koyarak minik telefon hoparlörüyle dinliyorum kısık seste. Ve belki de psikolojik olarak etki etmediğini düşünüyorum bu yüzden. Acaba bilgisayar ve telefon arasında etki etmesi açısından herhangi bir fark olur mu bunu çok merak ediyorum, yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum:S Ha bir de, geceleri uyurken dinliyorum telkinleri ve uykum aşırı derecede bölünür oldu. 8 saatlik uykuda 7-8 defa uyanıp tekrar uyuyorum. Bu arada telkinleri artık dinlediğim hoparlör bu Atakan Bey, biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayınneutrali5http://http://sonyfanboy.files.wordp...7/03/mps75.jpg http://sonyfanboy.files.wordpress.com/2007/03/mps75.jpg http://http://sonyfanboy.files.wordp...7/03/mps75.jpg |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Merhabalar, ttli3 Telkinleri dinledikten sonra deneyimlediklerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Öncelikle şunu söyleyelim. Etkiler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Yani tüm etkileri görmeniz gerekmiyor. Herkes farklı şekillerde deneyimliyor. Dolayısıyla dik durma gibi bir etki görmeniz telkinlerden faydalanmamış olmanız gibi bir sonuç doğurmaz. ttli3 Onun dışında telkinlerin genellikle hoparlörle dinlemenizi öneriyoruz. Bazı telefonlarda gürültü engelleyici gibi bir şey oluyor. Tam ismini bilmiyorum. Onların kullanılmamasını öneriyoruz. Şuanda dinlediğiniz hoparlörün telkinlerin etkisini azaltmayacağını düşünüyorum. Eğer uyurken sesini az da olsa duyabileceğiniz kadar kısarsanız uykunuzda daha rahat edebilirsiniz. Sesini çok fazla açmanıza gerek yok. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( 956k bu kadar çabuk cevap almayı beklemiyordum açıkçası, çok teşekkürler. Ben söylediğim gibi ilk 2 hafta bilgisayarı açık bıraktım ve hoparlörle dinledim ama elektrik faturasını gördükten sonra yöntem değiştirmek zorunda kaldım =p kulaklıkla dinlemem de pek mümkün değil, hem rahat yatamıyorum hem de bi süre sonra kulağımdan çıkmış oluyor :S başka bi yöntem bulmam lazım sanırım dusun2 |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( merhabaa..güzel gelişmelerin için seni kutlarım devamını dilerim..bende uyanıyorum sesten değil uyanma ..sonuçta uzun yıllarca oluşturduğumuz kalıpların dışında başka şeyler fısıldanıyor kulağına ..o düşünce kalıpları yıkıldıkcaa uyanmaların huzursuzlanmaların geçecektir diye düşünüyorum..sana neyin faydalı olacağına inanıyorssan o faydalı olacaktır..sevgiler.. |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Zerynthia fazla başını ağrıttım =p ama son bi soru sorucam, sence resimde gösterdiğim minik hoparlörle mi dinlemeye devam edim yoksa senin dediğin gibi kulaklığı takmadan dışardan sesini duyarak mı? Cevabın için şimdiden teşekkürler, iyi gecelerf678h bluegirlx evet, benimki de kesinlikle sesten kaynaklanan bi uyanma değil ya da birinin uyandırması gibi de değil. Kısık sesle dinliyorum çünkü. Telefonda 2 diş açık oluyo sadece ses. Bazen uyanır uyanmaz sesi duyamıyorum aradan birkaç saniye geçince duymaya başlıyorum. Sanırım bilincin yerine gelme süresiyle alakalı bir şey bu. Etkiler burada yazdıklarımla sınırlı da değil, düşündükçe çok mutlu oluyorum. Umarım kalıcı olurlar. Bu arada suçluluk duygularını dinlerken sürekli geçmişten anılar beliriyodu hafızamda, çok eski olaylar, zamanlar... 2 hafta sonunda dinlemeyi bıraktım. Ve bu 'flashback'ler olmamaya başladı :D sanırım bu telkine özel bişeydi bu da. |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Hoparlörle dinlenmesini öncelikle tavsiye ettiğimiz için minik hoparlörden yana kullanıyorum oyumu. girlhaha Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( Tamam o zaman ben minik hoparlörümle baş başa güzel uykuma dalmaya gidiyorumuykulusmile forumdaki ilk günümü güzel kıldığınız için bir kez daha sağolun:zpzp: |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( nacizane bir tavsiyee..suçluluk telkini işe yaramış o yüzden geçmişi hatılamışsın özgürlşeme zamanın gelmiş..ama suçluluk telkini bırakma derim..sevgiler.. |
Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( 2011 benim senem olucak diye düşünmüştüm. Gerçekten de her şey çok güzel gidiyordu taa ki son birkaç güne kadar. Sanki telkinler etkisini yitirmeye başlıyo :S eski halimden de kötüyüm şu an. dün resmen kriz geçirdim agl34 2-3 gündür konuştuğum kelime sayısı bi elin parmaklarını geçmez sesim mıymıy çıkıyo off |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |