Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/617361-atakan-bey-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)

bluegirlx 01-02-2011 09:01 PM

Cevap: Atakan Bey, yardımınıza ihtiyacım var :(

zaman zaman dalgalanmalar olabilir..böyle olmasına yani enerjinin düşmesine bir sebep var mı..?
ikincisi geçirdiğin bir kaç sorunlu günü 2011 e mal edip senenin gelecek 11 ayına mal etme..acı tatlı geçecek günlerimiz ..bu yıldanda bir çok deneyim kazanacağız..bazen birşeyler kötü gidebilir senden ricam tüm senenin enerjisini düşürme. en kısa zamanda eski enerjini kazanman dileğiylee..sevgiler..

yeni1ben 01-02-2011 09:16 PM

birkaç gündür evden dışarı çıkmıyorum bu enerjimin düşmesine sebep olur mu bilmiyorum :S bir de ben sosyal fobi tedavisi gördüm atlatmıştım ama zaman zaman karşıma çıkıp yüzüme sert bi tokat patlatıyo. nefret ediyorum bu illetten

tcddmusa 01-02-2011 11:19 PM

Alıntı:

yeni1ben Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789025)
birkaç gündür evden dışarı çıkmıyorum bu enerjimin düşmesine sebep olur mu bilmiyorum :S bir de ben sosyal fobi tedavisi gördüm atlatmıştım ama zaman zaman karşıma çıkıp yüzüme sert bi tokat patlatıyo. nefret ediyorum bu illetten

Tokat atmasına izin vermeyeceksiniz işte, onla sürekli bir savaş içerisinde olmalısınız ve bu savaşıda siz kazanacaksınız. Demesi kolay biliyorum ama inanın bunu başarabilirsiniz t678

mahperinin 01-02-2011 11:21 PM

merhabalar
ben bu sorunu şöyle çözdüm. Telkinleri mp3üme attım. onu da harici bir hoparlöre taktım. kulaklıkla dinlemek bana da pek mümkün gelmedi. bu konuyu yeni gördüm. geç bir cvp olmuş olabilir benimki.kusura bakmayın.
sevgilerimle..

yeni1ben 02-02-2011 12:14 AM

mahperinin sanırım minik hoparlörler telkinlerin etkisini azaltıyor. Ben de tekrardan bilgisayarla dinlemeye başlayacam bakalım eskisi gibi etki olucak mıidea3

emy 15-03-2011 05:36 PM

merhaba..Öncelikle telkinleri hazırlayan Atakan beye çok teşekkür ediyorum.Az çok etkisini gördüğümü düşünüyorum.Bugünle beraber on gündür 7-8 saat dinliyorum telkinleri.Ancak geçen gün Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık ve ismime özel cd hazırladı kendisi.İçinde 10 tane telkin var ama nasıl bir geçiş yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok Atakan beyin telkinlerini tamamen bırakmalımıyım yoksa üzerine eklemeler mi yapmalıyım bilemedim.On gündür suçluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinliyorum yeni telkinleri de böyle on günde iki telkin şeklinde mi dinlemeliyim.Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Işıldayan Safir 16-03-2011 11:04 AM

Alıntı:

emy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793352)
merhaba..Öncelikle telkinleri hazırlayan Atakan beye çok teşekkür ediyorum.Az çok etkisini gördüğümü düşünüyorum.Bugünle beraber on gündür 7-8 saat dinliyorum telkinleri.Ancak geçen gün Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptık ve ismime özel cd hazırladı kendisi.İçinde 10 tane telkin var ama nasıl bir geçiş yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok Atakan beyin telkinlerini tamamen bırakmalımıyım yoksa üzerine eklemeler mi yapmalıyım bilemedim.On gündür suçluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinliyorum yeni telkinleri de böyle on günde iki telkin şeklinde mi dinlemeliyim.Yardımcı olursanız çok sevinirim..

10 gündür telkinleri dinlemeye başlayan birisi için listede 10 telkin bulunması çok fazla. Benim bile listemde 12 telkin var. Elimdeki tüm telkinleri eklemiyorum. Ben ego ve suçluluğu bir süre daha dinlemeni öneririm. Bu kadar telkini bir anda listene ekleme. Her hafta var olan listene önem sırasına göre bir telkin ekleyerek listeni çoklaştırabilirsin. İkişer ikişer dinlemene gerek yok. Bir süre sonra ego ve suçluluğu çıkarabilirsin. Ama şimdi değil.

Sevgiler. actionsmile

emy 16-03-2011 12:02 PM

ilginiz için teşekkür ederim yalnız benim ifade etmek istediğim Abdullah beyin hazırladığı isme özel çekirdek inanç cd sinde 10 tane telkin var ben henüz dinlemeye başlamadım zaten 10 taneyide birden dinlemeyi düşünmüyorum.Merak ettiğim,sitede Atakan beyin hazırlamış olduğu telkinleri tamamen bırakıp kendi isme özel cd me mi başlamalıyım ?Abdullah beyin hazırladıklarında suçluluk ve ego da mevcut.

Işıldayan Safir 16-03-2011 12:07 PM

Alıntı:

emy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793458)
ilginiz için teşekkür ederim yalnız benim ifade etmek istediğim Abdullah beyin hazırladığı isme özel çekirdek inanç cd sinde 10 tane telkin var ben henüz dinlemeye başlamadım zaten 10 taneyide birden dinlemeyi düşünmüyorum.Merak ettiğim,sitede Atakan beyin hazırlamış olduğu telkinleri tamamen bırakıp kendi isme özel cd me mi başlamalıyım ?Abdullah beyin hazırladıklarında suçluluk ve ego da mevcut.

Merhabalar,

Öncelikle yanlış anladığınız bir kısım var sanırım. Onu düzeltelim. Tüm telkinler Atakan bey tarafından hazırlanıyor. Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptığınız zaman çekirdek inancınıza uygun telkin yine Atakan bey tarafından hazırlanmaktadır.

Eğer ego ve suçluluk telkinlerini isminize özel hazırlattıysanız onları dinleyebilirsiniz. Forumdan ücretsiz olarak indirmiş olduğunuz ego ve suçluluk telkinlerinde isim yoktur çünkü.

Sevgiler. actionsmile

emy 16-03-2011 12:10 PM

pekala..teşekkür ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 PM.