![]() |
göğüs büyütme telkini ? Merhaba , ben yeni üyeyim ve nereye yazacağımı bilmediğim için konuyu buraya açıyorum.. ben göğüs büyütmek için telkin arıyorum nerde bulabilirim acaba? bide telkinlr ingilizce olursa işe yarar mı ? bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Alıntı:
|
Cevap: göğüs büyütme telkini ? bence abartmamak gerekiyor insan kendini olduğu gibi sevebilmeli ama bu insanoğlunun doğasında var değilmi?? |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? kendini olduğun gibi sevmek güzel evet, bende kendimden nefret etmiyorum tabiki, ama neden daha iyisi varsa ve bu elimizde olan birşey, değiştirebileceğimiz birşeyse çaba göstermeyelim ki? Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler elektra.. |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? popüler kültürün 90*60*90 dayatması herkes aynı beden ölçülerine sahip olacak diye bir şey yok.. herşeye rağmen senin kişisel tercihindir... ancak itiraf etmeliyim ki 90*60*90 hatunlar fena oluyor.... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? naısl fena?:)) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Alıntı:
sadece daha seksi olurlar demek istemiştim krz56 |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? :)) Teoman baya açık konuşmussun :)) Yani kafa da soru işareti filan kalmaz :) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Böyle birşey mümkün mü ki? |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? bana sacma gelıo... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM. |