![]() |
göğüs büyütme telkini ? Merhaba , ben yeni üyeyim ve nereye yazacağımı bilmediğim için konuyu buraya açıyorum.. ben göğüs büyütmek için telkin arıyorum nerde bulabilirim acaba? bide telkinlr ingilizce olursa işe yarar mı ? bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Alıntı:
|
Cevap: göğüs büyütme telkini ? bence abartmamak gerekiyor insan kendini olduğu gibi sevebilmeli ama bu insanoğlunun doğasında var değilmi?? |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? kendini olduğun gibi sevmek güzel evet, bende kendimden nefret etmiyorum tabiki, ama neden daha iyisi varsa ve bu elimizde olan birşey, değiştirebileceğimiz birşeyse çaba göstermeyelim ki? Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler elektra.. |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? popüler kültürün 90*60*90 dayatması herkes aynı beden ölçülerine sahip olacak diye bir şey yok.. herşeye rağmen senin kişisel tercihindir... ancak itiraf etmeliyim ki 90*60*90 hatunlar fena oluyor.... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? naısl fena?:)) |
sadece daha seksi olurlar demek istemiştim krz56 |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? :)) Teoman baya açık konuşmussun :)) Yani kafa da soru işareti filan kalmaz :) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Böyle birşey mümkün mü ki? |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? bana sacma gelıo... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Gencler ben telkinleri dinerken ameliyat ile telkinli silikonlari gogsunuze yerlestirdigimde silikonlar her gun size gogsunuzun ne kadar buyudugunu telkin edecektir bu konuda yardim isteyen arkadaslara yardimci olabilirim :) |
|
Cevap: göğüs büyütme telkini ? tabiki saka yaptim arkadasim gogus buyutme telkinini arayan arkadasa :) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? boy uzatmak için felan var ama göğüs büyütmek için bilmiorum varsa bile ücretsiz telkinlerin içinde değil Hayatım Değişti Telkin CD dan sipariş formu dolduruosun kendine özel cd yaptırıyosun. fiyat 50tl gnelde |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? azda olsa rasyonel olmakta yazmadan önce acaba ben ne yapıyorum diye düşünmekte fayda var. bence bunlar biraz kişinin mahreminde kalmalı, yaş ortalaması kaç bunları isteyen yazan birinin ama bir kadın cinsel uzuvumu büyüteyim, başka bir erkek bende cinsel uzvumu büyüteyim telkin falan derse, komik olur hatta onun ötesinde burda yazan insanlar birbirleriyle olan samimiyetlerini sorgulamak zorunda kalır, eğer illa da soracağı birşey varsa özelden yönetime sorabilir.... |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Merhabalar, Linkten inceleyebilirsiniz. Cinsel Gelişim :: Doğal Göğüs Büyütücü! - Hayatım Değişti Telkin CD Sevgilerimle. |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Aslında cevap vermeyecektim fakat başlık dikkatimi çekti. Ne yani sıradan bir klasik müzik dinleyerek göyüsleriniz mi büyüyecek :D:DD ne kadar saçma şey yaa. O kadar tıbbın zar zor estetikle yaptıgı şeyi siz 10 günde toplamda 80 saat klasik müzik dinleyerek mi yapacaksınız. Oh valla ne beleş şeymiş bu :)) Para tuzagı bunlar hep aldanmayın böyle şeylere. Haaa fantazi olsun diye dinleyin klasik müziği bende severim :D:D:D:D |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Ben bi dinleyeyim büyürse yazarım buraya :))) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? http://www.telkincd.com/211-gogusler...!-satinal.html ilgili hormonları bilinçaltını odaklayarak harekete geçiriyormuş. beynin yapabileceklerini şu dünya üzerinde sınırlarını bilen yok henüz. o nedenle DÜŞÜNCENİN yapabileceklerinin sınırlarını çizmeyelim lütfen. |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? Hormonlar aa evet o zaman kadından erkege, erkekten kadına türünden dönüşümlerde kullanılan hormon tedavilerinin yerine 5 DVD tekin dolturtalım müzik dinleyerek dileyen arkadaşlar kolayca dönüşüm yapsınlar :D:D:D Hey Allahım millet nelerle uğraşıyor :D:D:D:D |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? büyütmek mi lazım hep küçültmek içinde varmı bir yöntem ameliyat olmadan telkinlerle varsa muhteşem olur :)) |
Cevap: göğüs büyütme telkini ? bence bunun bi tekniği yok o yollardan bende geçtim pek bişeye yaramadı tek çözüm estetik diye düşündüm ve yaptırdım istediğim büyüklükte ve doktorumun farkıyla çok daha iyi oldu estetik uzmanı Op.Dr. Ahmet Tuna Eren tavsiye ederim kızlarr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM. |