Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/5844-gecmiste-yasadigim-olaylarin-etkisinden-telkinler-ile-kurtulabilir-miyim.html)

fatoş18 12-04-2008 06:20 PM

Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

mlk34
Her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış.
Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlarmış...
İnan ki aşkım bizim meleğimiz hiç ağlamayacak

Seni bir serçenin gözyaşları kadar sevdiğimi biliyor muydun?
Bu sevgim sana az gelecek ama, bilmediğin bir şey var.
Serçeler ağladığı zaman ölürler...

Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı öğrendim,
sevmeyi, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!
mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

fatoş18 12-04-2008 06:31 PM

Ynt: Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

mlk34 mlk34 ben 4 ıylldır bır ksıyle çıktım ve 1 yıl oldu yarıldık onu herseyden çok sevıyrdum ve evlendı ben artık hayttan bıkmış bır sekılde devam edıyrum hıç kımseyle konusmak istemıyorum kendıme guvenım kalmadı dettleşmek birini aryıorum dedımı anlatmak rahatlamka ailemle bıle kesınlıkle konusmamm .. odama kapanıyorum genellıkle muzık dınlıyorum aglıyorum oysakı o şimdi çok mutlu ama kendıme hala bunu yedırmıyorum bana yardımcı olun ya ne yapmm gerek hayatı sevmem için

hayatimdegisti 12-04-2008 06:46 PM

Merhaba
Telkinler bu gibi konularda da etkili olacaktır.Geçmişte yaşadıığımız üzücü olayların etkisini hafifletmek için sitede önerildiği şekilde ego güçlendirici suçluluk telkinlerini dinleyebilirsiniz.

Sorularınızı doğru bölümlere açarsanız bizler içinde kolaylık olacaktır.Bu bölüm telkin indirme bölümüdür konuyu ayırıp diğer sorularım bölümüne taşıyorum.

fatoş18 12-04-2008 06:52 PM

tşk edrm ya mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

fatoş18 12-04-2008 06:53 PM

benımle tanıışmak isteyen vrmı milet

fatoş18 12-04-2008 06:57 PM

madem ayrılıga hukum gıymış bu yurek o zamn ölmek için yasamak gerek

mlk34 f mlk34 a mlk34 t mlk34 o mlk34 şşşş????????????? mlk34 b mlk34 e mlk34 n

creeat 12-04-2008 07:51 PM

Ynt: madem ayrılıga hukum gıymış bu yurek o zamn ölmek için yasamak gerek

Alıntı:

fatoş18 Nickli Üyeden Alıntı

merhaba, yaşadıklarına üzüldüm. Aşk acısı bende çektiğim için ne hissettiğini tahmin edebiliorum. Umarım en kısa zamanda atlatırsın..

fatoş18 12-04-2008 08:05 PM

mlk34 4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya

fatoş18 12-04-2008 08:10 PM

Alıntı:

creeat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

fatoş18 Nickli Üyeden Alıntı

merhaba, yaşadıklarına üzüldüm. Aşk acısı bende çektiğim için ne hissettiğini tahmin edebiliorum. Umarım en kısa zamanda atlatırsın..

4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya

creeat 12-04-2008 09:09 PM

[/quote] 4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya
[/quote]

Bende 2 yıl bi kızla çıktım, sonra ayrıldık. bi çocugun sebep olduunu düşünüorum. yaklaşık 2 ay oldu ayrılalı.
Ama biliorum ki ben elimden gelen her şeyi yaptım, o beni kaybetti.. Bence sende böyle düşünmelisin..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 AM.