Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/5844-gecmiste-yasadigim-olaylarin-etkisinden-telkinler-ile-kurtulabilir-miyim.html)

fatoş18 12-04-2008 06:20 PM

Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

mlk34
Her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış.
Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlarmış...
İnan ki aşkım bizim meleğimiz hiç ağlamayacak

Seni bir serçenin gözyaşları kadar sevdiğimi biliyor muydun?
Bu sevgim sana az gelecek ama, bilmediğin bir şey var.
Serçeler ağladığı zaman ölürler...

Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı öğrendim,
sevmeyi, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!
mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

fatoş18 12-04-2008 06:31 PM

Ynt: Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

mlk34 mlk34 ben 4 ıylldır bır ksıyle çıktım ve 1 yıl oldu yarıldık onu herseyden çok sevıyrdum ve evlendı ben artık hayttan bıkmış bır sekılde devam edıyrum hıç kımseyle konusmak istemıyorum kendıme guvenım kalmadı dettleşmek birini aryıorum dedımı anlatmak rahatlamka ailemle bıle kesınlıkle konusmamm .. odama kapanıyorum genellıkle muzık dınlıyorum aglıyorum oysakı o şimdi çok mutlu ama kendıme hala bunu yedırmıyorum bana yardımcı olun ya ne yapmm gerek hayatı sevmem için

hayatimdegisti 12-04-2008 06:46 PM

Merhaba
Telkinler bu gibi konularda da etkili olacaktır.Geçmişte yaşadıığımız üzücü olayların etkisini hafifletmek için sitede önerildiği şekilde ego güçlendirici suçluluk telkinlerini dinleyebilirsiniz.

Sorularınızı doğru bölümlere açarsanız bizler içinde kolaylık olacaktır.Bu bölüm telkin indirme bölümüdür konuyu ayırıp diğer sorularım bölümüne taşıyorum.

fatoş18 12-04-2008 06:52 PM

tşk edrm ya mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

fatoş18 12-04-2008 06:53 PM

benımle tanıışmak isteyen vrmı milet

fatoş18 12-04-2008 06:57 PM

madem ayrılıga hukum gıymış bu yurek o zamn ölmek için yasamak gerek

mlk34 f mlk34 a mlk34 t mlk34 o mlk34 şşşş????????????? mlk34 b mlk34 e mlk34 n

creeat 12-04-2008 07:51 PM

Ynt: madem ayrılıga hukum gıymış bu yurek o zamn ölmek için yasamak gerek

Alıntı:

fatoş18 Nickli Üyeden Alıntı

merhaba, yaşadıklarına üzüldüm. Aşk acısı bende çektiğim için ne hissettiğini tahmin edebiliorum. Umarım en kısa zamanda atlatırsın..

fatoş18 12-04-2008 08:05 PM

mlk34 4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya

fatoş18 12-04-2008 08:10 PM

Alıntı:

creeat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

merhaba, yaşadıklarına üzüldüm. Aşk acısı bende çektiğim için ne hissettiğini tahmin edebiliorum. Umarım en kısa zamanda atlatırsın..

4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya

creeat 12-04-2008 09:09 PM

[/quote] 4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya
[/quote]

Bende 2 yıl bi kızla çıktım, sonra ayrıldık. bi çocugun sebep olduunu düşünüorum. yaklaşık 2 ay oldu ayrılalı.
Ama biliorum ki ben elimden gelen her şeyi yaptım, o beni kaybetti.. Bence sende böyle düşünmelisin..

fatoş18 12-04-2008 09:17 PM

Alıntı:

creeat Nickli Üyeden Alıntı

4 yıl bırısıyle çıktım 1 yıl önce ayrıldım aramıza kendını bilmez bır kız gırdı anlarsın nasıl kız oldugunu ...hayatımı mahvettı o kız sonunda sevdıgımı elımden aldı evlendıler 2 ay önce ama onu çok sevıyorum unutamıyorum ama unutmak istıyorum çunku benı haketmedı ve benı hakedenı ve sevgıme layık olanı bulmak istıyorum çirkın bırı degilim hatta oldukça guzel ve sempatık bırıyım .... inşllah sende senı hkeden bırını bulursn ya
[/quote]

Bende 2 yıl bi kızla çıktım, sonra ayrıldık. bi çocugun sebep olduunu düşünüorum. yaklaşık 2 ay oldu ayrılalı.
Ama biliorum ki ben elimden gelen her şeyi yaptım, o beni kaybetti.. Bence sende böyle düşünmelisin..

mlk34 mlk34 ben artık hayatımın gerı kalanını guzel yasamk istıyorum ... ve sevgıyı hakedecek bırını arıyorum sevgı bencen 2 gunluk olamamlı sevgı bır ömur boyu mezara kadr olmalı ama sevgıyı hakeden varsa
[/quote] mlk34

creeat 12-04-2008 10:10 PM

Alıntı:

mlk34 mlk34 ben artık hayatımın gerı kalanını guzel yasamk istıyorum ... ve sevgıyı hakedecek bırını arıyorum sevgı bencen 2 gunluk olamamlı sevgı bır ömur boyu mezara kadr olmalı ama sevgıyı hakeden varsa

Tabiki, artık giden gitmiştir ve gittiği günde bitmek zorundadır. Ne kadar üzülürsen, onu beklesen de ne artık o sana dönücek, nede herşey eskisi gibi olucak..

MuminOKAN 12-04-2008 10:17 PM

selam. benimde 4 yıllık bir ilişkim bitti bi kaç yıl evvel. ama sana bişi söylim mi?
iyiki bitmiş 8977

iyi ki hayatımda yok blissy

kübrayigit 25-05-2008 03:34 PM

sevgili fatoş taşadıklarına çok üzüldüm ama şunu unutma herkesin kendine göre seninkine yakın dertleri var.ama insanız işte yaşıyoruz.çok sevipte evlendikten sonra aşkı tüketen o kadar çift varki .sana naçizane tavsiyem bu olaya yoğunlaşma.ne kadar düşünürsen o kadar bunalır işin içinden çıkamazsın.onları affet de kendine,nefret etme.önce kendini affet.içinde hiç kötü düşünce barındırma mutlu olsunlar diyebil.biliyorum bu çok zor ama hadi şimdi mutlu olsunlar hayatımdan çıkardım onları de.bidene rahatladığını farkedersin.nefret ettikçe onlardan beyninden atamazsın.ayrıca 4 yıl bile sürse gerçek aşk değilmiş demekki öyle olsa elinden kimse alamazdı.şükret kurtulduğuna.sana tavsiyem atakan beyde belirtmiş zaten ego ve suçluluk duygularını bi arada dinle ve 1 hafta sonra etkilerini yaz bize.inan değişime sen bile inanamayacaksın.kimse senden değerli değil bunu düşün ve telkinleri dinle.sonucu merak ediyorum.sıkma canını biz burdayız takıl bize

Pamukk 25-05-2008 03:45 PM

ben de seni çok iyi anlıyorum benzer şeyi ben de yaşadım,ve buna ek olarak o insanın o kızla evlendiğine sırf şahit olmamak için işimden istifa ettim.yaşadığım sorunlar yüzünden onunla aynı ortamda çalışamz hale gelmiştim..o ise pişkin pişkin en ufak sucluluk hissetmeden hem işine hem kızla hayatına devam ediyor..olan bize oluyor..ne oldu ben şimdi zor durumdayım,ben maddi sıkıntıdayım,ben kendi ellerimle işime son vermek zorunda kaldım,ben kendi psikolojimle aylardır ugrasıyorum..Sadece Allaha havale et fatoş..Allah herkese hakettiğini versin.Allah yaşadıklarıma şahit diyorum,kalbim temiz biliyorum.Allaha çok şükür ki içimizde sevgi ,iyiniyet hala var.İnşallah çok güzel günler bizim olacak,tünelin ucundaki ışığa biran önce kavuşmak dileğiyle..Fatoş ayrıca siteyi gercekten iyi incele canım,çok faydalı şeyler bulacaksın..İnan bu site ile tanışmadan önceki ben ve şimdiki ben arasında çok fark var,bunu kalbimde hissediyorum..burada çok güzel arkaaşlar tanıyacaksın,sen de değiştiğine şahit olacaksın..Kendine izin ver,zaman tanı ve gercekten forumdaki faydalı bilgileri oku arkadaşım actionsmile

burcu-tkn8 25-05-2008 04:19 PM

bende kısa bir süre önce sevgilimden ayrıldım canının ne kadar yandığını trahmin edebiliyorum.üstelik kararı vermek zorunda olan bendim aramızdaki denge kurulamıyordu ve gittikçe kendimi daha değersiz hissediyordum verğim değer destek ve paylaştığım kadar paylaşımı yaşayamıyordum.ben derdini paylaşıyordum fakat benım bı sıkıntım olduğunda benden kaçıyordu bunu kendiside itiraf etti.ben onun için kendi değimiyle esas kızdım (mükemel eştim) benle alakalı sorunu yoktu ama benım onunla sorunum vardı... keşke o bırakıp gitseydi inan bu kadar acı olmazdı.çünkü yaşayan bir şeyi kesip atmak daha zor.eğer o gittiyse bil ki sende olanı görememiş.bilki doğru kişi değil. birde şu yönden bak senden ayrıldıysa artık senle mutlu olamıyor demektir senin yanında mutlu olamayan insan zaten senide mutlu edemez.mücadela etme inan sana arkads tavsiyesi birşey olmuyorsa ısrar etmeyeceksin.üstelik ben başka kız olayınada pek inanmıyorum bende aldatıldım ama hiç o kız benım elimden aldı diye düşünmedim..çünkü sevgilim bemimse zaten kimse onu benden alamaz. ben birisiyle beraberken banada ilgi gösterenler oluyor ama kimse benı kandırmıyor kandıramıyor.ben istersem kanıyorum.bırak sana bakan değil seni gören gözler seni bulsun..hayat bir satranç oyunu gibi piyonu yedirdiğin için üzülme belki o piyonun açtığı yer sayesınde belkı hayatı mat edeceksin

MagNetiC 25-05-2008 04:37 PM

burcuya katılıyorum.. aynı düşüncedeyim tamamen..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.