![]() |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler iki kere gittigi için mesaj sildim... |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler [QUOTE=gülpor;720393] Alıntı:
|
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Her ortamda terbiyesiz, kendini bilmez insanlar çıkabiliyor demek ki.. |
Müzik olmadan Telkin? Merhaba sevgili roma halkı; Acaba hiç müzik olmadan sadece telkin olsa ve evde sürekli dönse dursa ve kimse farkında olmadan bu telkinleri daha sürekli bir şekilde alsa daha faydalı olmaz mı? Yani ev içerisinde ya da iş ortamında kimse rahatsız olmadan bu güzel telkinlere ulaşabilsek? |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Çok iyi olur özür dilerim bu konuyu görmedim ve üste başka konu açtım. sevgiler.. |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Burayada cevap yazacağım çünkü sessiz telkinleri gerçekten bende istiyorum.Evet mümkünmüdür sessiz telkinler yayınlanması |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Diğer konuda da yazdiğim üzere bu konuda bir çalişma yapildiğinda telkinlerin etkileri azalabilir:Ritmli okumada sessiz telkin yapmak yerine farklı versiyonlar ile çeşitlendirme yapilabilir..Yada doğa sesi gibi farklı alternatifler kullanilabilir. |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Alıntı:
bunun ne olduğunu anlamadım konu ile alakası ne |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Alıntı:
konu ile alakası şu, tıklıyorsun karşına rock şarkı söyleyen kovboy gibi bir adam çıkıyor sayfayı kapatıncada ardarda 30 pencere açılıyor, bu da sayfayı kapatma cezası galiba y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM. |