Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   içinde müzik olmayan sessiz telkinler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/562145-icinde-muzik-olmayan-sessiz-telkinler.html)

wosman 23-04-2010 01:57 PM

içinde müzik olmayan sessiz telkinler

merhaba.içinde müzik sesi olmayan telkinler yapmanız mümkünmüdür.çünkü bi süre sonra insan istesede dinliyemiyor.sadece başladı ve bitti sesi gelse başına ve sonuna ve hiç müzik sesi olmasa daha güzel olmazmı

steroid 23-04-2010 03:34 PM

Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler

mümkünse ben de talibim, insan sevdiği müzikleri koymak istiyor hem.

Nesira 24-04-2010 02:05 AM

Mümkünse ben de isterim, çünki müzik dinlerken uyuyamıyorum ve bu yüzden telkin dinleyemiyorum.. :(

wosman 26-04-2010 12:31 PM

sanırım konuyu ben açtım diye kimse cvp vermiyor.içinde müzik olmayan telkinler mümkün değilmidir.bu konuda bişi yapılamazmı

yeni bir hayat 26-04-2010 12:43 PM

Merhabalar wosman,

Atakan Bey'in Mutluluk telkini ile sessiz bir çalışması vardı..Dinlediniz mi bilmiyorum,ben yine de size linkini vereyim..

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...lmaksessiz.mp3

Talep görülürse diğer telkinler için de bu sessiz çalışma yapılacak..İsteyen arkadaşlar sesssiz kalmasınlar,taleplerini dile getirsinler:)

Sevgiler..actionsmile

daLqa 26-04-2010 02:49 PM

açıkcası bu müzikden daha kötü çünkü televizyonun çekmemesi gibi bir fısırtı var beyni yer bu ses hy789 tamamen sessiz olsa ne güzel olurdu yada kısık seste çok hafif bir melodi
Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708194)
Merhabalar wosman,

Atakan Bey'in Mutluluk telkini ile sessiz bir çalışması vardı..Dinlediniz mi bilmiyorum,ben yine de size linkini vereyim..

http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...lmaksessiz.mp3

Talep görülürse diğer telkinler için de bu sessiz çalışma yapılacak..İsteyen arkadaşlar sesssiz kalmasınlar,taleplerini dile getirsinler:)

Sevgiler..actionsmile

guvenli27 26-04-2010 09:06 PM

mümkünse içinde müzik olmayan sessiz telkinler yapılsın...

^^mustafa^^ 01-05-2010 07:17 PM

bencede yapılsın.

my_secret 01-05-2010 09:38 PM

istediğimiz müziğin altına telkin yerleştirilebilir mi ?

my_secret 01-05-2010 09:41 PM

her zaman ve her yerde su sesi pek dinlenilemiyorda ?

salvadore_xp 02-05-2010 01:15 AM

Ben de sessiz telkin istiyorum. Su sesi de, klasik müzik de, ney sesi de insanı sıkıyor. Her telkin için bence sessiz verionları yapılmalı...

nazendem 02-05-2010 12:55 PM

Sessiz telkin olsun lütfen.Artık dinleyemiyorum su sesini bile .sıkılıyorum.Lütfen sessiz versiyonlarıda olsun.

nazendem 02-05-2010 12:58 PM

Yalnız mutluluk telkininin sessiz versiyonu hiçte sessiz değil daha rahatsız edici bir gürültü bence.Tamamen sessiz olabililiyor mu?

browser 02-05-2010 03:31 PM

Sessiz mutluluk telkinini sessiz olarak tanımlamak böle bir isim vermek isabetli degil.. çünkü sesli bir telkindir...telkini örtücü bir müzik olmadan sadece telkinin oldugu sessiz şekilde yapıla bilir mi buna Atakan beyin cevap vermesi gerekir..

daedalion 02-05-2010 05:35 PM

sessiz telkinlerin olmasını destekliyorum

browser 02-05-2010 07:37 PM

Supralimınal Teknoloji

"Bu teknikte, kaydedilen ses, insan kulağının duyamayacağı bir frekansa çıkarılmıştır. Ses düğmesini yine de açık tutun. Siz duyamasanız da bilinçaltı ortamdaki sesi algılar. Kulaklık gerekmemektedir. Bu tekniği Amerikan Savunma Bakanlığı’nın Körfez Savaşı sırasında Irak askerlerine karşı kullandığı bilinmektedir. Gücü öylesine yüksektir ki duyma özürlülerin de bu teknikle mesajları algıladığı bilimsel çalışmalarda kanıtlanmıştır."

ozel 03-05-2010 05:38 PM

Sessiz mutluluk telkinini dinlemeye calistim ama yuksek oktavda cizirti var ve dinlemeyi imkansiz kiliyor, telkin sessiz olamamis, yinede denemesi icin ve hersey icin cok sevgili Atakana yurekten tesekkur ederim.
Sevgi ve isikla kalin.

Nesira 04-05-2010 12:58 AM

hayatimdegisti 04-05-2010 01:03 AM

Burada kullandığımız teknik normal subliminalden daha farklı.Ritmli okuma ile tamamen sessiz telkin yada supraliminal denilen sesi çok yükseltip duyulmamasını sağlamak uyuşmayabilir.
Yani yeterince etkili olmayabilir.

Bununla birlikte şu an üzerinde çalıştığım ve bir kaç hafta içinde aktif olacak sadece telkin mp3 sitemizde bir çok versiyon olacaktır.
Böylece sessiz olmasa bile istediğiniz versiyonu indirip dinleyebileceksiniz.

gülpor 04-05-2010 04:21 PM

[quote=surrender07;711268]
safın biri de sessiz mp3 örneği olarak zırıltı kaydı vermiş; içinde telkin vardır yoktur ayrı; arkadaş sağır galiba.
quote]

evt okadar saf ve iyi birisi ki ,sadece insanların mutluluğu için,emek harcayarak,ücretsiz telkinler yapmış...

gülpor 04-05-2010 04:23 PM

iki kere gittigi için mesaj sildim...

daedalion 04-05-2010 10:11 PM

[QUOTE=gülpor;720393]
Alıntı:

surrender07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 711268)
safın biri de sessiz mp3 örneği olarak zırıltı kaydı vermiş; içinde telkin vardır yoktur ayrı; arkadaş sağır galiba.
quote]

evt okadar saf ve iyi birisi ki ,sadece insanların mutluluğu için,emek harcayarak,ücretsiz telkinler yapmış...

ahah kapak

cihanlive 16-05-2010 02:29 PM

Her ortamda terbiyesiz, kendini bilmez insanlar çıkabiliyor demek ki..

permalink 06-07-2010 10:31 PM

Müzik olmadan Telkin?

Merhaba sevgili roma halkı;

Acaba hiç müzik olmadan sadece telkin olsa ve evde sürekli dönse dursa ve kimse farkında olmadan bu telkinleri daha sürekli bir şekilde alsa daha faydalı olmaz mı? Yani ev içerisinde ya da iş ortamında kimse rahatsız olmadan bu güzel telkinlere ulaşabilsek?

buldogk9 21-07-2010 08:06 PM

Çok iyi olur özür dilerim bu konuyu görmedim ve üste başka konu açtım. sevgiler..

RenaC 21-07-2010 08:14 PM

Burayada cevap yazacağım çünkü sessiz telkinleri gerçekten bende istiyorum.Evet mümkünmüdür sessiz telkinler yayınlanması

hayatimdegisti 21-07-2010 10:47 PM

Diğer konuda da yazdiğim üzere bu konuda bir çalişma yapildiğinda telkinlerin etkileri azalabilir:Ritmli okumada sessiz telkin yapmak yerine farklı versiyonlar ile çeşitlendirme yapilabilir..Yada doğa sesi gibi farklı alternatifler kullanilabilir.

permalink 21-07-2010 11:31 PM

Deneme 1 2 3

Dailymotion - 4 Non Blondes - What's Up - une vidéo Musique

RenaC 21-07-2010 11:37 PM

Alıntı:

permalink Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758560)

bunun ne olduğunu anlamadım konu ile alakası ne

himalayalar 22-07-2010 11:10 AM

Alıntı:

permalink Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758560)

konu ile alakası şu,
tıklıyorsun karşına rock şarkı söyleyen kovboy gibi bir adam çıkıyor
sayfayı kapatıncada ardarda 30 pencere açılıyor, bu da sayfayı kapatma cezası galiba
y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 PM.