Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/2829-kilo-verme-telkinini-dinleyip-kilo-verenleeer.html)

kayrasu 06-02-2009 04:20 PM

lütfen biri beni aydınlatır mı 3 gün oldu telkinlerime kilo vermeyi de ekliyeli ama benim iştahım müthiş derecede açıldı sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum sebebini bilen var mı şaşkın yoksa bu telkini listemden çıkarmalı mıyım? ağla2

kayrasu 23-02-2009 11:52 AM

aşkolsun ama ya kimse beni aydınlatmadı ağla2 neyse zaten artık aydınlatmanızı da beklemiyorum inat ettim ve zayıflama telkinimi listemden çıkarmadım ilk 4-5 gün iştahım bayagı arttı ama daha sonra önce kim görse sen zayıfladın ya rejimde misin dediler yok canım ne alaka dedim khkh56 sonra baktım kıyafetler bol gelmeye başlamış biraz masraf çıktı malum yeni kıyafet almalıyım ama diyorum ki biraz daha sabret nasılsa bu telkin sayesinde daha da zayıflayacaksıncilgin897 tekrar özellikle atakan beye ve burda emegi gecen tüm siz güzel yüreklilere çok ama çooookk teşekkürediyorum bu arada ben son zamanlarda biraz dikkatsiz oldum sürekli metro kartımı yada paramı düşürüyorum arkadaşlar bu sakarlık için de telkin var mıkhkh56

Landscape 11-03-2009 03:52 PM

Alıntı:

renji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 62519)
Merhaba Arkadaşlar
Bikaç aydır telkinleri düzenli dinliyorum ve kilo verme telkinini de dinlememe rağmen başladıktan sonra 5 kilo aldım bu halimden hiç memnun değilim telkinlerle bi alakası varmıdır bilmiyorum..

Arkadaslar lutfen boyle yapmayın! Bızlerı de korkutmayın. Dıyet yaptıgın halde mı 5 kılo aldın renji? Eger oyleyse...
Olumlu dusuneyım ben!
Dilerim ki olumlu etklerını gorurum telkınlerın. Bu ımkanı saglayan arkadasa da sonsuz tesekkurler.

anceline 12-03-2009 08:16 PM

Sevgili arkadaşlar...işim dolayısıyla cok kısa sürede kilo vermem gerekiyordu...Sitemizdeki kilo verme telkinini dinleyerek ve dogal beslenerek biraz da sofradan tıka basa doymadan kalkmaya dikkat ederek 15 günde tam 5 kilo verdim...üstelik fazla kilom da yoktu Buna ragmen kilo verirken psikolojik anlamda telkinlerin cok faydasını gordüm..hedefime odaklanmamda ve iştahımın kontrolündem bana cok yardımcı oldu...Bunu burdan deneyimlemiş bir arkadasınız olarak dosdogru ilan edebiliyorum...sizler için de işe yarayacagını düşünüyorum selam ve sevgi ile...

yaseminist 13-03-2009 06:38 PM

Tebrikler Anceline:) Darısı benim başıma, telkinleri dinlemeye başlayalı henüz 5 gün oldu ama tavsiye edildiği gibi önce ego + sucluluk mp3 leri basladım, kilo verme telkinlerine gecmeyi sabirsizlikla bekliyorum...Bu telkinleri dinlemeye basladigimda ve etkileri gordugumde ben de yazacagim, telkinlerin de etkisi ile kilo verebilecegime simdiden inanmis durumdayim...Umarim gelecek gunlerde sizlere guzel haberler verebilirim:)

echo 21-04-2009 09:23 PM

Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer!

arkadaslar ben yaklasık 15 gündür dinliyorum kilo verme telkinini..ve yemek yiyemiyorum, bırakın yemeyi içemiyorum..sanırım mutluluktan çünkü ben üzülünce yiyenlerdenim ..şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor...ve inanılmaz enerjiğim bir dakika duramıyorum ..sonra da ölüyorum yorgunluktan tabi=)..iştahı kesilen başka arkadaşlar da var mı merak ettim..???

bezgin_21 12-05-2009 12:06 AM

arkadaşlar ben de kilolarımdan aşırı bir şekilde bezdiğim için bu siteye ulaştım bir kaç gün önce bütün mp3 leri indirdim sigara kullanmıyorum ama kardeşim için sigara bırakmayı indiremedim. son bir yıldır habire kilo alıyorum aylardır diyetteyim en son mart ayında 78 dim. tabi bu siteyle de tanıştığımda artık 83 kiloyu tartılarda gördüm. herkes bana kilo almamın psikolojik olduğunu söylüyordu zaten çünkü şok diyetlerden gram vermeden çıkan biri olunca bu doğal... bütün hepsini indirdim ego suçluluk duygusu kilo verme sınav heyacanı ve bunları özellikle mp3 de 2-3 defa çalıyorum diğerlerini 1 defa dinliyorum. bütün gün çalıyorum İnanılmaz ama geçen 9 mayısta 82.5 ken bu akşam 80 i gördüm. en büyük etkisi ben de ağzım kurudu devamlı olarak su içiyorum, özellikle kalorisi düşük besinlerle beslenmeyi tercih ediyorum en fazla 2 defa yiyorum bazen arada çay vs içiyorum bazen de çok az çekirdek yiyorum. inşallah böyle devam eder beslenme alışkanlığım değişti. devamlı dinliyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum.... Devamlı olarak yazacağım sonuçtan hepinizi haberdar edeceğim yalnız ders çalışmak istemiyorum sınavım yaklaştı kimseyi fazla umursamıyorum insanlar benden soğudu galiba. evdekiler bana inanmıyor artık her yolu denedin habire yedin karnını doyurdun şimdi de müzikle ruhunu mu doyuruyorsun diyorlar. bakalım hayırlısı çünkü ben bezdim artık bütün diyetlerden bu benim en son çarem

sudem8 12-05-2009 01:05 AM

Cevap: Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer!

Alıntı:

sdcrmn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27275)
bekliorum çabuk çıksınlar gulensmiley

bence siz başkalarının düşüncelerine önem veren birisiniz.kendiniz deneyin sonucunu görün.faydası yoksa yapmıcakmısınız?denemekte yarar var.hiçbişi kaybetmezsiniz.ben de yeni başladım.faydasını görünce yazarım.bence karar verip kendiniz başlayın.

galanima77 21-05-2009 12:06 AM

merhabalar arkadaşlaar!!
ben de -ne mutlu bana ki- kilo verenlerdeniiiiimblissy 57 den 53 kiloya inebildim kısa sayılabilecek bi sürede ve ayrıca iştahım da normal bir insan gibi şu anda(zira daha önce ne bulursam ve de ne zaman bulursam bünyeme dahil etme ihtiyacı hissediyordum:)
atakan bey'e çoook teşekkürleeer -yine-smil56

carpediem1 09-01-2010 11:43 PM

ya ben3. telkin olarak kilo vermeyi dinliyorum alışkanlıklarım değişiyor gibi hissediyorum en azında çok çikolata seven ve görünce dayanamayn ben bi parça yedikten sonra tatmin oluyorum ve bırakıyorum yemiyorum alışkanlıklarım değişiyor gibi geliyor banat hayırlısı bakalım sonuç ne olacak

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.