![]() |
kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Anket şeklinde var ama topluca buraya kilo verme deneyimlerini yazsa üyeler nasıl olur? tabi telkinleri dinleyerek kilo verenlerden bahsediyorum wink77 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Selam Ben kilo verme telkinini dinliyorum sürekli.Umarım en kısa zamanda kilo veririm.10 kilo verecem.Kilolar gidince bunu sizlerle paylaşacağım.Dilerim herşey istediğimiz gibi olur. |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Kilo verme telkinini dinlemeye başladım.Arkadaşlar telkinlerle kilo verenler varsa lütfen bizlere bilgi versin. |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! vallahi arkadaşlar ben 3 haftada 3 kilo verdim ama nasıl. şimdi ilk olarak doktora gidiyorum blissy akupunktur tedavisine başladım. bisiklet kemdine güven kilo verme telkinlerini sırayla dinliyorum. music45 bunun yanında sporda yapmaya başladım. yürüme bandına çıkıyorum.şimdi beni ne zayıflattı ben de bilmiyorum dusun kafam karıştı kiss3 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Sevgili flz71 tabiii en doğrusunu sen bilirsin ama.... Geçtiğimiz hafta 10 gün önceki cuma günü yani spor salonundaydım. ve işte yeni iş kurulumu için bir hafta kadar gidemedim spora. O cuma yeni kayıt olan 40 lı yaşlarda birinin ilk günü ile 7 gün sonraki gördüğüm hali arasındaki farkı görseniz inanamazdınız yaa :) Kondüsyon çalışmak olduça faydalı diye düşünüyorum. Adam sadece koşu bandı ve bisiklet gibi şey varya adı herneyse işte ona biniyor. ama günde bir birbuçuk saat. ve inan iki beden incelmiş :) Bunu o söylemedi tekstil sektöründeki deneyimlerime dayanarak ben tahmin ediyorum... Çok şaşırmıştım ama resmen beş yş gençleşmiş adam y789 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! yok mu yani telkini dinleyip kilo veren sad456 spora başlama gibi bir etkisi olabilir belki telkinin ama somut bi sonuç alan yok muuu hy789 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Telkinleri dinleyerek kilo veren vardır muhakkak. du bakalım daha konuyu açalı kaç gün olmuş ki :) Çıkar onlar kenardan köşeden bi yerlerden... khkh56 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! bekliorum çabuk çıksınlar gulensmiley |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! arkadaşlar tüm kişisel gelişim yönlerinde ki ortak amaç doğru olanı hayatımıza geçirebilmek için gerekli bilinçaltı kodlarının yeniden yapılandırılmasıdır.... nasıl ki çekim yasası maddi kaynak istiyoruz en kolay haliyle gelebilmesi için bile şans oyunu oynamamız gerekliyse... kilo verme gibi önemli bir konuda da telkin içeriklerini incelerseniz eger özgüveninizin oluşarak konu ile ilgili gerekli yaptırımları yapmanızı teşfik eder... bununla birlikte düzgün yemek yeme ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı kazanırsınız.... spor yapma isteğiniz oluşur... kilo için suçluluk duygusu hissetmez her başarının merkezinde olan kendini sevme doğasını kazarsınız... telkini dinlediğiniz için zayıflamazsınız... telkini dinlediğiniz için doğru yaşam koşullarını yaşar doğru olanı hayatınıza çekersiniz.. telkini dinler sağlıklı beslenme diyetine sadık kalırsınız... telkini dinler arkasından keyifli bir yürüyüş yapmak istersiniz.. telkini dinler bir öğünde 8000 kalori tüketeceğinize 1800 kalori tüketirsiniz.. telkinler içinizde kini keşfederek uygulama alanlarını ortaya çıkarmanızı sağlarlar... yürüyüş yaparak zayıfladım dersiniz... ama bilinçaltınızda ki yürüyüşe sizi iten etken telkinlerdir... subliminal kayıtın en önemli özelliği budur ... bilinçaltı dirençlerinizi kırmak... kilo ile ilgili hanfi direnciniz varsa onu kırar doğru olan yeni kodu yerleştirirsiniz... sevgilerle... actionsmile |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! tamamen dogru, ben telkinleri yaklasik 2 aydir dinliyorum enuz baariz bir gelismeyok ama icten ice bilincimin saglam adimlarla ilerledigini hissediyorum. cok yavas belki ama kalici olacak cunku bilincimiz yillardir bizi yonetti vesimdi dumeni birakmak ya da yon degistirmek zaman alack tabiii blissy ben sabirla bilincimin dogruyu gostercegine inaniyorum hepinize iy gunler kiss3 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Ben de sırf telkini dinlediğim için zayıflamayacağımın farkındayım. Ama hala yiyeceğe karşı direnç gösterme, irademin güçlenmesi yada spor yapma isteği gibi etkiler hissetmiyorum, anlatmak istediğim bu. Ama 2 aydır gelişme olmadığını duyunca benimki biraz komik kalıyor onun yanında, daha 2 haftadır kilo verme telkinini dinliyorum. Dinlemeye devam, bakalım nolucak terli345 Bu başlığı açarkenki amacım bu aşamaları yaşayıp, değişiklikleri hisseden ve SONUÇTA kilo verenlerin deneyimlerini öğrenmekti. |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! arkadaşlar bende yeni başladım farkında olmadan yanlış dinliyormuşum şimdi düzelttim şu an sadece ego ve suçluluk duygusunu dinliyorum kilo konusunda sizi haberdar edeceğim am şu kadarını söyleyeyim koşu bandına düzenli binebilmek bile bir marifet gibi geliyor artık bana ciddi bir kilo problemim var yaklaşık bir otuz kilo hipo troid etkisiyle aldım ama bir türlü veremiyorum yeme bağımlılığı oluştu sanırım farkına varmadan bir depresyonda geçirdim şu anda kendimi tanıyamıyorum eski beni çok arıyorum işe yarayacağını düşünüyorum uzun süre nlp ile ilgilendim amatör olarak.-orada edindiğim bilgilerden dolayı-henüz siteyi tamamıyle keşfedemedim çlışmalarınız da başarılar diliyorum tavsiyelerinize açığım tşk |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! merhabalar, bu sıteyle ve telkinlerle tanışalı 4 gun oldu. sigara bırakma ve kılo telkınlerını dınlemekle basladım. iyi bir sigara icicisiyim ve daha dınledıgım ılk gun sıgara mıktarım yarı yarı yarıya azalınca faydalı olacagını dusunmeye başlayarak devam etmeye karar verdım ve gunde bır bucuk paket ıcerkendun gece saydıgımda gunu on sıgarayla tamamladıgımı farkettım. hayatımın en sasırtıcı anlarından bırısıydı benım ıcın. kılo verme telkinlerını dınledıgımden berı de kılo verdımmı bılmıyorum (henuzçok erken tartılmak ıstemıyorum en azından telkıne duydugum guvende bır sorun oluşssun ıstemedıgımden )ancak farkettıgım su ki:yemek yeme seciciliğimde olumlu degışıklıkler oldu ve durup durup kalkıp spor yapıyorum ölüm gelırdı oysa kolumu bacagımı yerınden oynatmak.. hayretle izliyorum bunları..karnım acıktıgında dolaptan peynır domates salatalık havuc fılan secip yer oldum dısarıda yemeğe gıttıgımde sebze veya tavuk secimi yapıyorum ve bunun ötesınde neredeyse dort gundur agzıma tatlı tek bır lokma gırmedı. tatlı krızım geldıgınde hıc bır sey bulamasam recel kavanozunun basına gecerdımde.:)ilginctir 17 yasındaki oğlumda evde yemek yıyesım gelmıyor anne dıyor sanıyorum devamlı calan telkınlerden öyle böyle etkılenmeye başladı... şüpheyle ancak bır fayda umuduyla ındırmıstım calışmaları. şimdi önumuzdekı gunlerde gercek sonuclara ulaşacagımın guvenıyle farklı gözle bakıyorum bu emek ve calışmalara .. insanlık adına her cabanın ödüllendirilmesi gerektıgıne ınanan bırı olarak kuruda olsa bır tsk borc bılıyorum emegı gecen tüm dostlara. sevgiyle kalın |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! öncelikle selamlar benim sorunum kitap okuma illetine çok erken yaşta çok fazla tutulmuş olmam yaşım 20 yaklaşık 10 yıldır aralıksız kitap okuyorum son 3 yıldır hatırladıgım kadarıyla ayda 20-22 kitap arasında degişen bir rakamla okuyorum okuyorum okuyorum..... coffe2 bu sistem dahilinde bu vaktide ancak uyku saatlerimdem ve sosyal yaşantımdan kısarak buldum buna ragmen hayatımda herşey iyi ve hoş yalnızca fazla kilolarımı normal düzeye indirirsem kendime güvenimin dahada artacagına inanıyorum bakalım nasıl olacak müzikleri biraz önce indirdim kesinlikle bir klasik müzik seveni olarak yemek yeme ve sigara alışkanlıklarıma çözüm bulamasada dinlenmeye deger eserler teşekkür ederim bu site internet ortamına yeni bir soluk kazandırmış alk78 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! zayıflama tlkinini indirmiştiim ben ama benim kiloyla bir problemim yok aslında nese bilgisayarımda dursun fazla telkin göz çıkarmaz diye düsündüm derty sonra mp3 telkinleri atarken zayıflama telkininide atmısım yanlışlıkla tabi ben bunu bir ay sonra fark ettim smil56 tabi günde bes altı kez dinliyorum 1ay sonra dala döndüm arkadaslarım herkes stersden kilo aldı sen çöp gibi olmussun diyolar y789 bilmedende olsa kilo verdim bu telkinlere bayılıyorummmmm khkh56 khkh56 |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! merhaba ark.ben aranıza yeni katıldım.kilo verme ve güven telkini indirdim 2 gündür dinliyorum.bence kilo olayını fazla kafamıza takmazsak daha etkili olacak gibi.ben başaracağıma inanıyorum.ve bize böyle bir yardımda bulunduğu için site sahibine teşekkür ediyorum.emeğine sağlık |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! merhaba özden öncelikle aramıza hoş geldin. telkinleri dinlemeye önce suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinle telkinleri dinlemeye başlamadan önce aşağıda vereceğim linke bir göz at istersen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Merhaba Arkadaşlar Bikaç aydır telkinleri düzenli dinliyorum ve kilo verme telkinini de dinlememe rağmen başladıktan sonra 5 kilo aldım bu halimden hiç memnun değilim telkinlerle bi alakası varmıdır bilmiyorum.. |
Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Ben üç yildir yediklerime çok dikkat ederim ve 2 aydirda diyetisyene gidiyordum 1 kilo dişinda kilo veremedim suçluluk telkinini dinlemeye başladiğimin ikinci günü tartildim bir buçuk kilo verdim ve mutluluğuma diyecek yok çok sevinçliyim bilinç altimdaki kurallari değiştirmeye başladiğimin farkindayim ve buda çok hoşuma gidiyor telkinlerin yaninda kişisel gelişim kitaplarinada devam ediyorum bilinçli beynimi çoğu şeyde çok iyi hazirladiğimdan telkinler benim üzerimde çok çabuk etkisini göstermeye başladi önemli olan inanarak ve isteyerek dinlemeli önce kendiniz istemeli değişileri kabul etmelisiniz ki sürecek olan süre kisaltmiş oluyorsunuz bendeki değişiklikler bu şekilde bütün arkadaşlara başarilar dilerim . y789 |
meraba arkadaşlar bişey sormak istiyorum kilo verme ada mı iyi yoksa kilo verme güven mi? Hangisini dinliyorsunuz? |
lütfen biri beni aydınlatır mı 3 gün oldu telkinlerime kilo vermeyi de ekliyeli ama benim iştahım müthiş derecede açıldı sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum sebebini bilen var mı şaşkın yoksa bu telkini listemden çıkarmalı mıyım? ağla2 |
aşkolsun ama ya kimse beni aydınlatmadı ağla2 neyse zaten artık aydınlatmanızı da beklemiyorum inat ettim ve zayıflama telkinimi listemden çıkarmadım ilk 4-5 gün iştahım bayagı arttı ama daha sonra önce kim görse sen zayıfladın ya rejimde misin dediler yok canım ne alaka dedim khkh56 sonra baktım kıyafetler bol gelmeye başlamış biraz masraf çıktı malum yeni kıyafet almalıyım ama diyorum ki biraz daha sabret nasılsa bu telkin sayesinde daha da zayıflayacaksıncilgin897 tekrar özellikle atakan beye ve burda emegi gecen tüm siz güzel yüreklilere çok ama çooookk teşekkürediyorum bu arada ben son zamanlarda biraz dikkatsiz oldum sürekli metro kartımı yada paramı düşürüyorum arkadaşlar bu sakarlık için de telkin var mıkhkh56 |
Alıntı:
Olumlu dusuneyım ben! Dilerim ki olumlu etklerını gorurum telkınlerın. Bu ımkanı saglayan arkadasa da sonsuz tesekkurler. |
Sevgili arkadaşlar...işim dolayısıyla cok kısa sürede kilo vermem gerekiyordu...Sitemizdeki kilo verme telkinini dinleyerek ve dogal beslenerek biraz da sofradan tıka basa doymadan kalkmaya dikkat ederek 15 günde tam 5 kilo verdim...üstelik fazla kilom da yoktu Buna ragmen kilo verirken psikolojik anlamda telkinlerin cok faydasını gordüm..hedefime odaklanmamda ve iştahımın kontrolündem bana cok yardımcı oldu...Bunu burdan deneyimlemiş bir arkadasınız olarak dosdogru ilan edebiliyorum...sizler için de işe yarayacagını düşünüyorum selam ve sevgi ile... |
Tebrikler Anceline:) Darısı benim başıma, telkinleri dinlemeye başlayalı henüz 5 gün oldu ama tavsiye edildiği gibi önce ego + sucluluk mp3 leri basladım, kilo verme telkinlerine gecmeyi sabirsizlikla bekliyorum...Bu telkinleri dinlemeye basladigimda ve etkileri gordugumde ben de yazacagim, telkinlerin de etkisi ile kilo verebilecegime simdiden inanmis durumdayim...Umarim gelecek gunlerde sizlere guzel haberler verebilirim:) |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! arkadaslar ben yaklasık 15 gündür dinliyorum kilo verme telkinini..ve yemek yiyemiyorum, bırakın yemeyi içemiyorum..sanırım mutluluktan çünkü ben üzülünce yiyenlerdenim ..şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor...ve inanılmaz enerjiğim bir dakika duramıyorum ..sonra da ölüyorum yorgunluktan tabi=)..iştahı kesilen başka arkadaşlar da var mı merak ettim..??? |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! arkadaşlar ben de kilolarımdan aşırı bir şekilde bezdiğim için bu siteye ulaştım bir kaç gün önce bütün mp3 leri indirdim sigara kullanmıyorum ama kardeşim için sigara bırakmayı indiremedim. son bir yıldır habire kilo alıyorum aylardır diyetteyim en son mart ayında 78 dim. tabi bu siteyle de tanıştığımda artık 83 kiloyu tartılarda gördüm. herkes bana kilo almamın psikolojik olduğunu söylüyordu zaten çünkü şok diyetlerden gram vermeden çıkan biri olunca bu doğal... bütün hepsini indirdim ego suçluluk duygusu kilo verme sınav heyacanı ve bunları özellikle mp3 de 2-3 defa çalıyorum diğerlerini 1 defa dinliyorum. bütün gün çalıyorum İnanılmaz ama geçen 9 mayısta 82.5 ken bu akşam 80 i gördüm. en büyük etkisi ben de ağzım kurudu devamlı olarak su içiyorum, özellikle kalorisi düşük besinlerle beslenmeyi tercih ediyorum en fazla 2 defa yiyorum bazen arada çay vs içiyorum bazen de çok az çekirdek yiyorum. inşallah böyle devam eder beslenme alışkanlığım değişti. devamlı dinliyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum.... Devamlı olarak yazacağım sonuçtan hepinizi haberdar edeceğim yalnız ders çalışmak istemiyorum sınavım yaklaştı kimseyi fazla umursamıyorum insanlar benden soğudu galiba. evdekiler bana inanmıyor artık her yolu denedin habire yedin karnını doyurdun şimdi de müzikle ruhunu mu doyuruyorsun diyorlar. bakalım hayırlısı çünkü ben bezdim artık bütün diyetlerden bu benim en son çarem |
Cevap: Ynt: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Alıntı:
|
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! merhabalar arkadaşlaar!! ben de -ne mutlu bana ki- kilo verenlerdeniiiiimblissy 57 den 53 kiloya inebildim kısa sayılabilecek bi sürede ve ayrıca iştahım da normal bir insan gibi şu anda(zira daha önce ne bulursam ve de ne zaman bulursam bünyeme dahil etme ihtiyacı hissediyordum:) atakan bey'e çoook teşekkürleeer -yine-smil56 |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! ya ben3. telkin olarak kilo vermeyi dinliyorum alışkanlıklarım değişiyor gibi hissediyorum en azında çok çikolata seven ve görünce dayanamayn ben bi parça yedikten sonra tatmin oluyorum ve bırakıyorum yemiyorum alışkanlıklarım değişiyor gibi geliyor banat hayırlısı bakalım sonuç ne olacak |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! sürecin kısamı oldu ne kadar zamanda gerçekleşti |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Arkadaşlar atakan by bir ara hediye yeniden düzenlenmiş daha etkili bir kilo ile ilgili telkin verecekti. Acaba verildi de ben mi kaçırdım.çünkü site gün içerisinde çok fazla değişiyor güncel başlıklar açısından. |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! merhaba yeni üyeyim yaklaşık 5 gün oldu telkinleri dinlemeye başlayalı değişim inanılmaz buraya fotoğraflarımı ekleyeceğim hedeflediğim kiloya kavuşunca kendinize iyi bakın:) |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Burdaki kilo verme telkinini dinlemedim ama şimdi indiriyorum.Ben şunları yaptım kendime ince bir kadın resmi seçtim internetten.Ve düşmek istediğim kilonun yazılı olduğu tartı resmi.İkinisini birleştirip masaüstü resmi yaptım.Ve hergün "Zayıfım,sağlıklıyım." diye tekrarladım.Kendimi daha önce bana olupta sonradan içine giremediğim sevdiğim pantalonumun içinde hayal ettim.2,5 ayda 10 kilo verdim.Geriye 3 kilom kaldı.Telkinide dinleyerek onuda vericem inşallah.. |
Cevap: kilo verme telkinini dinleyip kilo verenleeer! Alıntı:
bu gün 2 haftam bitiyor :) 3 kiloyu tekme tokat kovdum hayatımdan herhangi bir kilo hedefim yok zira fazlam 20 kilo ne kadarını kaybedersem okadar iyi diyorum kendi kendime öyle resimlere falan bakmıyorum başkaları ile kıyaslamıyorum kendimi esasen ben bu kilomda bile son derece güzel göründüğümü biliyorum fakatttt biliyorum ki sadece gençliğe has :) günler süren açlık sinir bozukluğu ve her gece yatmadan önce kendine söylediğin yalanlar bide baktım mutsuz-negatif-bahaneler içinde kaybolmuş birine dönüşmüşüm mutsuz olunca daha bi şişman hissediyor insan kendini ağırlık eden şey kilolar değil aslında zihnine kazıdığın o kocaman kocaman engeller bide fark ettim ki ne kadar büyütürsen gözünde okadar devleşiyor okadar aşılmaz oluyor mutsuzluk hele öyle bi kaplıyor ki hayatının her yanını aslında sana olan ilgisinden hiç bir şey kaybetmemiş eşinin senden hoşlanmadığını düşünüyorsun aptal gibi ama anlamıyorsun ki değişen sensin senin beynin o hala sabahları senle kahvaltı yapmaya bayılan seninle politikadan sanattan kültürden bahs etmek için yada sadece dedikodu yapmak için işten kaytaran adam o hala sana akşamları eve geldiğinde kocaman sarılan adam:) ama her bakışına farklı anlamlar yükleyip kendini mutsuz ettiğin gibi onuda çekiyorsun cehennemine mutsuzluğun sonra kanser gibi ilerlerken bakıyorsun sorunlarla başedebilme yüzden diplere vurmuş uça uça gittiğin mesainin nasıl bittiğini anlamadığın işin senin için çekilmez azap olmuş hatta abartmışsın olayı senden başka herkez suçlu hep aynı soruyu sorup cevap bulamayınca yada bulduğun cevaba kendin bile inanmayınca başa dönüyorsun neden!!!! kilit soru bu bu soruyu sormayı bırakmayı başardığın an her şeyin rengi öylesine hızlı değişiyor ki artık arkasından ıslıklar çalınan o gencecik kız olmadığın için neden bukadar üzülüyorsun ?? son ''neden'' sorusu benim için buydu ve sonra kabullenme aşaması başlıyor evet artık yaş 30 (yaşlı değilsin aslında ne aptalca geliyor şimdi bu yaşı yaşlı bulmak) evet artık çok kilolulu bi kadınsın peki bu neyi değiştirdi hayatında dolaptaki giysilerin dışında saçların hala aynı yüzün değişmedi hala aynı bakıyorsun hala seni seven arayan ilgilenen dostların ailen ve çok iyi bir evliliğin var eğer bu insanlar senden vaz geçseydi bile bunun tek suçlusu gene sen olurdun şanslısın ki onlar senin gibi kolayı seçmedi hala makyajını yapıp güzel şeyler giyince iyi görünüyorsun ve en önemlisi hala fiziksel olarak sağlıklısın peki sorun ne ?? sorun düşünme biçimin kendine ne gözle baktığın kabullen sukunetini koru ve çalış bir şeyler değişicek az veya çok ama muhakkak değişecek yeteri kadar çalışırsan yeteri kadar istersen neden olmasın açlıktan nefret ediyorum ama aç kalmam gerek! aç kalmana gerek yok kendini suçlamaktan vaz geç ye iç hayat yemeden içmeden güzel olamaz ki zaten ama dur demeyi bil bedenin sen ne verirsen onu alır bu kadar şeyi 3 kilo için yazmadım:) ben sadece telkinlerden sonra 3 kilo verdim ya öncesi?? tam 116 kilo bu zavallı iskeletime yüklediğim ağırlığın miktarı sadece kilo vermeye değil başka şeylerede odaklanmak lazım esasen nasıl daha kaliteli biri olurum nasıl daha mutlu nasıl daha eğlenceli nasıl daha aranılan ben neler mi yaptım geçtiğimiz yıl mart ayında hayatımı masa yatırdım yarım yamalak bildiğim konuşmaktan korktuum ingilizceyi ilerletmeye karar verdim ilk yaptığım şey buydu artık akıcı şekilde kullanabiliyorum bu dili kendime yeteneklerim doğrultusunda bi meşkale buldum corel ve photoshop öğrenmeye başladım artık eşimin yaptığı internet sitelerinin logo ve tasarımlarını ben yapıyorum bu bana kendimi öylesine işe yarar hissettirdi ki hem o çok sevdiğim adamın sırtından bu yükü almak ekonomik olarakta önümüzü açtı artık bir siteyi ikimiz birlikte yarı zamanında teslim edebilir olduk düzelen ekonomi haliyle daha sorunsuz bi hayat getirdi daha sorunsuz hayat daha mutlu insan anlamınada gelir derken 116 kilo azar azar gitmeye başladı ben o esnada diyet spor falanda yapmıyordum sadece daha mutluydum daha aktif pantolonlarımın bol geldiğini görünce e biraz kasayım olacak sanki dedim sordum soruşdurdum bi doktor arkadaşımla konuştum bi isim önersin banada bi diyetisyene gideyim demiştim önce o arkadaşım bana ''günde 6-7 öğün ye ana öğünlerini 500-600 kalori araları ise 50-10 aralığında tut her gün en az 10 dk yürü içinden gelirse tutma kendini daha çok yürü ve muhakkak su iç '' dedi son derece kolay geldi ilk başlarda okadar suyu içmek zor geldi ama 3-4 günde bir tuvaete çıkan ben her gün bazen günde iki kere tuvalete çıkar oldum sivilcelerim geçti tertemiz bir cildim oldu iyice gaza geldim attım kendimi kuaföre saçımı değiştim kendime yeni giysiler aldım evden çıkmayacak olsam bile her gün hafif bir makyaj yaptım evde bile güzel şeyler giymeye başladım daha bakımlı daha neşeli daha üretken olmak nasıl bir motivasyon kaynağı size anlatamam hiç bir şey zor gelmiyordu artık zamanım hiç boş geçmiyordu illaki bi işim oluyordu çalışıyordum evim tertemizdi yemekler yapıyor arkadaşlarımı eve çağırıyor fink fink geziyordum işte o boş geçmeyen zamanlarımdan birinde burayı keşfettim :) almanca öğrenebilirmiyim acaba derken google araması beni buraya atıverdi şimdi 87 kiloyum son 3 kilom diğerlerine nazaran daha kolay gitti eğer bu yazıyı sonuna kadar okuduysanız size bir özür borçluyum gözlerinizi çok yormuş olmalıyım ama yapılamayacak hiç bir şey yok hayata gülümsediğiniz zaman o kahkahalar atıp yumurcak çocuklar gibi etrafınızda neşe ile koşuşturmaya başlıyor son 1 yılda kendime öğrettiklerim kalan 29 yılda öğrendiklerimden çok daha fazla şey kattı bana sağlıcakla kalın :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |