Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

peki çocuklar..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız peki çocuklar.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam 6 ve 9 yaşlarında 2 oğlum var.müzikleri ben dinlerken onlarına duymasında sakınca var mı acaba . ya da onlara da dinletmemizde,--kendine güven--etkileri nasıl olur acaba.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

peki çocuklar..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-12-2007, 07:50 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 200
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart peki çocuklar..

selam
6 ve 9 yaşlarında 2 oğlum var.müzikleri ben dinlerken onlarına duymasında sakınca var mı acaba . ya da onlara da dinletmemizde,--kendine güven--etkileri nasıl olur acaba..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!!
hava-hoş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2007, 09:47 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: peki çocuklar..

Cevap veriyorum .... Bilmiyorum 
Kızma Fundacım valla benimde 4 ve 4 4 yaşında iki  çocuğum var  bütün gün dinletiyorum daha bi değişiklik görmedim onlarda.. Sen yinede dinlet. Benim 4 4 lüğüm önyargılı olduğundan 4'lüğüm se henüz anlamadığından faydası olmamış olabilir.
Kolay gele öptüms 
__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2007, 10:02 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: peki çocuklar..

Daha önceden çocuklarında olumlu etkileri olduğunu söyleyenler olmuştu.Dolayısı ile bir çok cocukta kendine güven açisindan olumlu etkiler oluyor.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 10:25 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: peki çocuklar..

valla ben meleklerimle dinliyorum telkinleri..çok faydası da oluyor..anneler çocuklarını takip ederlerse,telkinlerden önceki ve sonra ki hallerini sanırım farkı daha iyi anlayacaklardır..hiçbir zararı yok..ben bizzat biri 4,5 diğeri 3,5 yaşında olan meleklerimle dinliyorum..teşekkürler atakan bey..
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 11:41 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: peki çocuklar..

valla allah affetsin su sesi rahatlatıyor beni diye çaktırmadan anneme dinletiyom..tüm telkinleri...tabii lavoboya gitmesi sıklaştı...önce ...bi ititraz edecek oldu...kızm ben bu sesinden nerdeyse lavoboda yaşıycam diye...baktı ben ama anne bu ses benin sinirlerimi yatıştırıyo deyince ana yüreği..iyi madem dedi...ama şimdilerde geçmişte yaşamıyor eskisi gibi...ego güçlendirici ve suçluluk dinletiyorum..geçmişi anarken artık kendisini veya bizi suçlamıyor daha objektif bakıyor...ama 70 senelik acılar 7 saatte geçmiyor..yavaş yavaş...geçen gün hayatında ancak 2- veya 3 kere yaptığı bir şey yaptı...ben bulaşıkları makineye yerleştiriyordum...durduk yerde hayal kız iyiki varsın gel annem seni bi seveyim dedi..hemen ellerimi kuruladım..yanına gittim sarıldm..beni kucağına oturttu ve öptü.. şööööyle iyice bi sarıldı..sizce noluyooo anama bu değişim değilse nedir..ben bana ne olduğunu anladım ama ..yüz yaşınada girsek ana kuzusuyuz..kardeşim...o beni sardı öptü okşadı onayladı..ben onun beni onaylamasıyla havalarda uçtum..meğer ne kadar ihtiyacım varmış...sonradan gene takıştık..kesin kararlı türkiyeyi yönetmeye...tv nin karşısına oturuyor..başbakana ve cumhurbaşkanına direktifler veriyor...muhalefeti sokmamaları lazımmış meclise..en güzelide beni oraya getirtmeyin demiyomu ben kopuyorum..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2007, 03:02 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: peki çocuklar..

ya ben şu annene de senin anlatım şekline bayılıyorum hayalablacım yaa..
şu saatte koptum yine..evde tek başına deli gibi kahkahaları atınca acaba üst komşum ne düşünüyor..
hazır sen yazmışken bende yazayım bari..utandığım için yazamamıştım da..bende eşime dinletiyorum çaktırmadan..biliyosun sen neden çaktırmadan dinlettiğimi..
eşimde durmadan lavaboya gidiyor..ya hülya şunun sanat müziği olanını dinliyordun ya ne oldu ona dedi..bende ee sen uykumu getiriyor dedin ya..bende bunu indirdim dedim..eşim,iyide buda durmadan lavaboya götürtüyor insanı..bunun oyunhavası olanı yada oryantel olanı yokmu?bende yok dedim..aman kurtulduk desene,sen kesin oryantelini indirir,akşama kadar oturmazdın yerinde..neyse umarım pop tarzını çıkarırlar bunun dedi...bende kıs kıs güldüm..evrene spariş ederiz gelir sen yeter ki iste dedim..
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 11:04 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Silvara is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: peki çocuklar..

Çok hoşsnuz ya :) Şaka maka bende dinletiyim benimkilere çaktırmadan ama nası yapcam? yani günde 2 - 3 saat felan yeterli olurmu acaba? Anca ben işten gelip kızım yatana kadar ki sürede 2 yada 3 saat oturuyoruz o ara dinletsem çaktırmadan ama sesi çok kısık tutsam mesela bir de çocuga ne dinletmek lazım kendine güven mi ego felan dinletsem mi?
Benim adam da (kocam yani) çok huysuzdur ya ona nasıl dinletcem? Televizyon izlerken felan nası bir ortam yapıyonuz ki? Bizim bilgisayar başka odada tv başka oda da hımm acaba gece uyurken dinletiyim bari ama ne dinletmek lazım?

Silvara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2008, 07:52 AM   #8 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: peki çocuklar..

bizm gibilere cadımı diyorlardı? ..benim anneme dinletiklerim..onu sık sık çişe göndermekten başka bir işe yaramadı..eh kadının bilinçaltı temizlenmeye temizlenmeye ne haldedir kimbilir. kolay değil temizleyip yeniden yapılandırmak.acaba diyorum..başbakana ve cumhurbaşkanına verdiği direktifler ego güçlendiriciden kaynaklı olabilirmi..ah birde suçluluğu yeteri kadar dinletebilseydim..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2008, 09:20 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 23
Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meraley will become famous soon enoughmeraley will become famous soon enough
Standart dinletme

ego güveni 10 yaşındaki kızımla dinliyorum onun dinlemesi doğru mu doğruysa ondaki etkisi daha kısa sürede olabilir mi
meraley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 02:17 PM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: peki çocuklar..

bence bir sakınca yok onun dinlemesinde de..

lakin sizin kadar yoğun saatler dinlemesine gerek yok..

bir de siz tek başına egoyu dinlemeyin..
telkinleri tek tek dinlemektense birbirlerinin etkilerini tamamlayıcı olan gruplar şeklinde dinlenmesini öneriyoruz..

suçluluk ve ego ilk 15 gün için.. sonrasında kendine güven..

kendine güven ve ego listede sabit kalırken diğerlerini bu ikiliye ilave ederek dinlemekte yarar var..

evet kızınıza etki etmesi çok daha kısa sürede ve kolay olur.. (genel olarak bir problemi yoksa tabii )
sonuçta onların bilinçaltı kalıpları henüz katılaşmış duvarlarla korunmuyor...

ebeveynlerinden ve çevrelerinden normal olarak duydukları öğrendikleriyle
kendi gelecek dünyalarının temellerini atmaktalar..

onun için her konuda onlara bilgi aktarımında bulunurken dikkatli ve özenli olması gerekilen yaştalar..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


peki çocuklar..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız peki çocuklar.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam 6 ve 9 yaşlarında 2 oğlum var.müzikleri ben dinlerken onlarına duymasında sakınca var mı acaba . ya da onlara da dinletmemizde,--kendine güven--etkileri nasıl olur acaba.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.