![]() |
Alıntı:
bende bıktım.bazen kendimi çok çıkmazda hissediyorum.çok silik pasif bir hayaıtm var evden çıkmak istemiyorum.ya sabır diyorum.bencede tamamen kurtululım artık |
Alıntı:
ben korum a kalkanını dilnemiyodum,şimdi ekleyeyim mi acaba? |
Alıntı:
|
peki ben ego ve suçluluğu başta dinlemiştim şimdi tam olarak listem de hangileri olmalı.ben tamamen o listeyi hazırlayayaım. sf diye bir telkinde vardı onuda eklemiştim ben listeme.doğrumu acaba. |
merhaba nevresim.. suçluluk ve egoyu minimum 15 gün kadar dinlediyseniz, güven telkinini ekleyebilirsiniz. diğer tercihlerinizi ihtiyacınıza yönelik yapmanız da yarar var. örneğin sabahları uyanmakta güçlük çekiyorsanız zinde uyanmayı, hep bir şeyleri erteliyorsanız erteleme telkinini, toplulukta konuşurken sıkılıyorsanız veya konuşamıyorsanız topluluk karşısında konuşmayı, sigara veya kilo sorununuz varsa onlarla ilgili olan telkinleri vs. bu tamamen ihtiyacınıza yönelik bir tercihtir.. keyifli dinlemeler actionsmile |
ben ses kaydını indiremedim hata veriyo sorun bendemi :( |
ben eskisine göre daha iyiyim sanki.yani az bişeyde olsa.bu da umut verici.bu siteninde muhakkak etkisi olmuştur+bende daha bilinçliyim problemime karşı.olumlama filanda yapmaya çalışıyorum.hepsi birlikte biraz olsun daha iyiyim sanki.site sahiplerinede müteşekkirim.çok olumlu pozitif yaklaşıyosunuz bizlere. ben interneti karıştırmıştım sf ile ilgili bazı siteler çok karamsar yorumlar var içlerinde kendimi tamamen çukurda hissetmeme neden oluyo.bende karamsarım zaten onları okuyunca hepten göçüyorum. o yüzden bu site bana huzur veriyo galiba.(: |
bi de önceden yapamadığım şeyleri ufaktan yapıyorum ya buda beni güçlendiriyo.yine arada bi şiddetli umutsuzluğa kapılıyorum üstümden atmaya çalışıyorum. bu sorundan inş."en kısa süre"de kurtulurum.benim gibi olan herkeste kurtulur inş.yaşayan bilir. |
Alıntı:
Bu arada seninle irtibata geçmek istedim fakat görmedin sanırım. Aynı sorundan dolayı muzdarip olduğumuz için birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Çalışmalarında başarılar dilerim. Mutlu kal...actionsmile |
inşallah daha yi olurz.dileklerini paylaşıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM. |