![]() |
Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? kiss3 herkese merhabalar ben telkinlerde su sesinden baskasini dinlemem daha dogrusu dinleyemem cünki kafam baskasini kaldirmiyor yani ayni meldodiyi tekrar tekrar bu bende sadece su sesinde mümkün. ama simdi bazi yerlerde su sesli telkinlerin daha az yada hic fayda etmedigi gibi biseyler yazilmis.bende böyle seyler okuyunca acaba ben bosunami su seslerini dinliyorum diye düsünüyorum bu seferde. sizler neler dinlyiorsunuz. su sesi dinleyipde cok fayda gören varmi aranizda? en fazla etkiyi siz hangi seslerde yasadiniz? slmlar |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? Alıntı:
|
new age versiyonlarını o içindeki hareketli ritimler sayesinde sizi de harekete geçirmesi için kendine güven de dinleyin türk sanat müziğini benim babam da dahil olmaz üzere nostaljik takılmak yani geçmişi düşünmek ve suçluluk için dinleyin bu yazılanlar benim için herkes kendini daha iyi bilir ona göre bi liste hazırlayabilirsiniz |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? happy6 atakan bey bende su seslerini dinliyorum. demin turgayla konustum ve diyorku su seslerini birakip ney dinlemeni tavsiye ederim. bana dediki ben admine sordum su sesleri telkinin sözlerini bastiriyormus o yüzden ötekiler kadar etkili degilmis. planda olan degisik seslerde varmi acaba.yani yeni telkinler hazirlamayi düsünüyormusunuz? tskler |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? bunları rock şarkılarında yada heavy metalde uygulayabilirmisiniz dusun |
|
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? slmlar ben hep su seslerini dinledim simdiye kadar ama birazda ney sesi dinlemek istiyorum ama masslesef ney sesini dinleyince gece uyuyamiyorum cd hazirlarken basina 45 dakika falan su sesi ceksemde ondan sonra ney sesleri baslasa yani ozaman uymus olurum böyle olabilirmi acaba |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? Olur tabii ki..Önce su sesli olanlarını listeye ekleyip ardına ney ekleyebilirsiniz.. pc05 |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? smiliyface slmlar atakan bey dün sizin dediginiz gibi yaptim listemi. yaklasik bir bucuk haftadir ego ve sucluluk dinliyordum su seslerinden.ondan sonra bir iki günde kendine güveni ekleyip dinledim.dün listemi degistirdim. listem simid 9 parcadan olusuyor siralamasi söyle. 1 ego su 2 sucluluk su 3 kendine güven su 4 sosyallik su 5 kendine güven ney 6 sucluluk ney 7 ego ney 8 sf ney 9 sosyallik ney su sesleri yaklasik yarim saat sürüyor bu süre icindede ben uymus oluyorum daha sonrada ney sesleri basliyor. bu liste sizce cok mu fazla yoksa böyle dinlemeye devam edebilirmiyim.? dün gece böyle dinledim ve bugün basimda agirlik hissi var ve kendimi fazla iyi hissetmiyorum. tahminimce bu agirlik hissi telkinlerin etkili olduguna isaret demektir siz ne dersiniz? tesekürler |
Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? bende bastan hep su sesi dinliyordum ama bas agrim cok oldu..simdi ney dinliyorum o daha iyi geliyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM. |