Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/2149-sizce-telkinlerde-hangi-sesler-daha-verimli.html)

mustinet1900 12-09-2007 02:29 AM

Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli?

kiss3
herkese merhabalar
ben telkinlerde su sesinden baskasini dinlemem daha dogrusu dinleyemem cünki kafam baskasini kaldirmiyor yani ayni meldodiyi tekrar tekrar bu bende sadece su sesinde mümkün.
ama simdi bazi yerlerde su sesli telkinlerin daha az yada hic fayda etmedigi gibi biseyler yazilmis.bende böyle seyler okuyunca acaba ben bosunami su seslerini dinliyorum diye düsünüyorum bu seferde.
sizler neler dinlyiorsunuz.
su sesi dinleyipde cok fayda gören varmi aranizda?
en fazla etkiyi siz hangi seslerde yasadiniz?
slmlar

hayatimdegisti 12-09-2007 01:57 PM

Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli?

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
kiss3
herkese merhabalar
ben telkinlerde su sesinden baskasini dinlemem daha dogrusu dinleyemem cünki kafam baskasini kaldirmiyor yani ayni meldodiyi tekrar tekrar bu bende sadece su sesinde mümkün.
ama simdi bazi yerlerde su sesli telkinlerin daha az yada hic fayda etmedigi gibi biseyler yazilmis.bende böyle seyler okuyunca acaba ben bosunami su seslerini dinliyorum diye düsünüyorum bu seferde.
slmlar

Su sesli telkinlerle ilgili böyle bir soru işareti oluşmuştu.Ancak su sesli olanlarda en az diğerleri kadar etkili.Ben su sesli olanları kullanmayı tercih ediyorum...

PSİKO 12-09-2007 03:37 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
kiss3
herkese merhabalar
slmlar

benim önerim su sesini daha çabuk rahatlamak için dinlemelisiniz
new age versiyonlarını o içindeki hareketli ritimler sayesinde sizi de harekete geçirmesi için kendine güven de dinleyin
türk sanat müziğini benim babam da dahil olmaz üzere nostaljik takılmak yani geçmişi düşünmek ve suçluluk için dinleyin
bu yazılanlar benim için herkes kendini daha iyi bilir ona göre bi liste hazırlayabilirsiniz

mustinet1900 12-09-2007 06:59 PM

happy6
atakan bey bende su seslerini dinliyorum.
demin turgayla konustum ve diyorku su seslerini birakip ney dinlemeni tavsiye ederim. bana dediki ben admine sordum su sesleri telkinin sözlerini bastiriyormus o yüzden ötekiler kadar etkili degilmis.
planda olan degisik seslerde varmi acaba.yani yeni telkinler hazirlamayi düsünüyormusunuz?
tskler

orpheo 15-09-2007 02:49 PM

bunları rock şarkılarında yada heavy metalde uygulayabilirmisiniz dusun

hayatimdegisti 15-09-2007 03:54 PM

Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
bunları rock şarkılarında yada heavy metalde uygulayabilirmisiniz dusun

Rock ve Heavy metal gibi şarkılara telkin yapılması doğru olmaz.Bu tür müzikler ile ilgili yapılan bir araştırmada rock dinletilen bitkilerin daha geç büyüdüğü klasik müzik dinetilenlerden ise daha çok verim alındığı görülmüş..

mustinet1900 15-09-2007 10:29 PM

slmlar
ben hep su seslerini dinledim simdiye kadar
ama birazda ney sesi dinlemek istiyorum
ama masslesef ney sesini dinleyince gece uyuyamiyorum
cd hazirlarken basina 45 dakika falan su sesi ceksemde ondan sonra ney sesleri baslasa yani ozaman uymus olurum
böyle olabilirmi acaba

hayatimdegisti 15-09-2007 10:47 PM

Olur tabii ki..Önce su sesli olanlarını listeye ekleyip ardına ney ekleyebilirsiniz.. pc05

mustinet1900 16-09-2007 02:25 PM

smiliyface
slmlar
atakan bey dün sizin dediginiz gibi yaptim listemi.
yaklasik bir bucuk haftadir ego ve sucluluk dinliyordum su seslerinden.ondan sonra bir iki günde kendine güveni ekleyip dinledim.dün listemi degistirdim.
listem simid 9 parcadan olusuyor siralamasi söyle.
1 ego su
2 sucluluk su
3 kendine güven su
4 sosyallik su
5 kendine güven ney
6 sucluluk ney
7 ego ney
8 sf ney
9 sosyallik ney

su sesleri yaklasik yarim saat sürüyor bu süre icindede ben uymus oluyorum daha sonrada ney sesleri basliyor.
bu liste sizce cok mu fazla yoksa böyle dinlemeye devam edebilirmiyim.?
dün gece böyle dinledim ve bugün basimda agirlik hissi var ve kendimi fazla iyi hissetmiyorum.
tahminimce bu agirlik hissi telkinlerin etkili olduguna isaret demektir
siz ne dersiniz?
tesekürler

elif2 17-09-2007 07:40 PM

bende bastan hep su sesi dinliyordum ama bas agrim cok oldu..simdi ney dinliyorum o daha iyi geliyor

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM.