Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/2149-sizce-telkinlerde-hangi-sesler-daha-verimli.html)

mustinet1900 25-09-2007 04:47 PM

Ynt: Sizce telkinlerde hangi sesler daha verimli?

evet ney sesleri daha dinlendirici ama geceleri icin bence pek uygun degil yani beni uyutmuyor mesela
o yüzden listemin basina on tane kendine güven su sesi koydum ama maalesef su sesinin bi etkisini göremiyorum
insallah ney sesi daha faydali olacak

su_oguz@hotmail.com 04-10-2007 11:09 AM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
evet ney sesleri daha dinlendirici ama geceleri icin bence pek uygun degil yani beni uyutmuyor mesela
o yüzden listemin basina on tane kendine güven su sesi koydum ama maalesef su sesinin bi etkisini göremiyorum
insallah ney sesi daha faydali olacak

birde uyurkenk klasik müzikler denemelisin,kısık sesle çok rahatlatıcı oluyor başarılar aa34

mustinet1900 04-10-2007 05:20 PM

klasik müzikler uyurken rahatsiz edici olmasin
yani hep inisler cikislar varya ondan gerci beni ney seside uyutmuyor
gece kac kere uyaniyorum hep basa aliyorum su seslerine o yüzdende pek fazla dinleyemiyorum galiba
ama gündüzleri mümkün oldugu kadar dinliyorum

mustinet1900 04-10-2007 05:39 PM

Atakan bey size bir sorum olacakti
ben ney sesi dinliyorum ve yavas yavas faydalari ortaya cikmaya basliyor.ama bazenleri bilgisayarin basinda biraz klasik dinliyorm ve bu sanki benim morelimi hemen düzeltiyor gibi.yani sanki klasik daha etkili gibi.sizce böyle bisey olabilirmi.
yani böyle kisa sürede bile insanin morelini düzeltebilirmi

hayatimdegisti 04-10-2007 06:05 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey size bir sorum olacakti
ben ney sesi dinliyorum ve yavas yavas faydalari ortaya cikmaya basliyor.ama bazenleri bilgisayarin basinda biraz klasik dinliyorm ve bu sanki benim morelimi hemen düzeltiyor gibi.yani sanki klasik daha etkili gibi.sizce böyle bisey olabilirmi.
yani böyle kisa sürede bile insanin morelini düzeltebilirmi

Telkinlerin etkiler ilk dinledildiği bir kaç dakikada ortaya çıkabilir.Daha oncede bu sekilde geri bildirimler olmuştu.
Klasik mi ney mi su mu daha etkili derseniz o kisiye gore degisir.Hepsinde içerik ayni...

mustinet1900 05-10-2007 02:13 AM

cok tesekür ederim hizli cevabiniz icin

su_oguz@hotmail.com 06-10-2007 09:17 PM

evet mustinet klasik müziklerin iniş çıkışları bazen irite edebiliyor ama biliyoruz ki hamile hanımlar bile gebelik dönemlerinde klasik müziği terapi gibi dinliyorlar inanılmaz rahatlatıcı etkisi var ve tabii ki önceliklede sevmekde gerekiyor 8977 8977 8977

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM.