![]() |
Ynt: Telkin yöntemi kekemelikte etkilimidir? Merhabalar, Başarı dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim.Bu konuya üstadlarımız daha iyi cevap verebilir.Bana göre kardeşiniz okuma yazma bilmesede telkinleri dinleme suretiyle belirli bir seviyeye gelebilir.Bende zaman zaman olumlu değişimlerimi paylaşacağım sizlerle. Saygılar |
merhaba ben siteye yeni üye oldum .tüm mp3leri indirdim . henüz dinlemeye başlamadım ama etkili olacağına inanıyorum.emekleriniz için teşekkürler.benim aslında en büyük sorunum buradaki arkadaşların aksine hızlı konuşma.bu sorun için bir telkin var mı.teşekkürler. |
ben bundan iki ay önce kekemeydim loggita programına başladıktan sonra böyle bi sorunum kalmadı ama şimdide çok yavaş konuşuyorum acaba insanlar yavaş konuştuğum için birşeyler söyleyeceklermi diye düşünüyyorum işte tam bu noktada bu telkin cd leri yardımcı olacak insanların neler düşünmesi umrumda olmayacak bu şekildede konuşmam zamanla hızlanacak sizlere çok teşekkür ediyorum başka bir yerdede söylediğim gibi loggita cd sini isteyene para almadan gönderebilirim ..... |
Cevap: Telkin yöntemi kekemelikte etkilimidir? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 AM. |