Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   kendi telkinini hazırlayan var mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/10317-kendi-telkinini-hazirlayan-var-mi.html)

kübrayigit 28-06-2008 12:23 PM

Ynt: kendi telkinini hazırlayan var mı

ya sakın yanlış anlama sana imrendim.yazdıklarım kendi adımaydı. hismiley bende yapabilsem keşke. 88a en azından öncelikli ihtiyacım olan telkinler hazırlardım uy897 nitekim atakan beye sipariş verdiğim cd den aylardır haber yok.artık mesaj atmaya utanıyorum. 789569 en son iki hafta önce attım; bu hafta biter dedi, ama hala yok. >:( bilseydim kendim otuz kez hazırlardım dimi ama. smiliyface smiliyface nolur biri bana öğretsin 96

Baris 28-06-2008 12:29 PM

Alıntı:

kyigit Nickli Üyeden Alıntı
ya sakın yanlış anlama sana imrendim.yazdıklarım kendi adımaydı. hismiley bende yapabilsem keşke. 88a en azından öncelikli ihtiyacım olan telkinler hazırlardım uy897 nitekim atakan beye sipariş verdiğim cd den aylardır haber yok.artık mesaj atmaya utanıyorum. 789569 en son iki hafta önce attım; bu hafta biter dedi, ama hala yok. >:( bilseydim kendim otuz kez hazırlardım dimi ama. smiliyface smiliyface nolur biri bana öğretsin 96

Yok, olur mu öyle şey, neden yanlış anlıyım
Aslında çok zor birşey değil. Bana göre sadece telkin metini kısmında biraz problem oluyor. Acaba şöyle mi yazsaydım, böyle mi yazsaydım, diyorum sürekli. Ama telkini yazdıktan sonra gerisi kolay. Sesini kaydediyorsun, kaydettiğinin sesini kısıyorsun. Son olarak da müzikle birleştiriyorsun. Kısaca böyle birşey. Daha çok yaptıkça daha kolay gelmeye başlıyor.

hayatimdegisti 28-06-2008 01:05 PM

Konu'nun gelişim ile ilgili bir kaç uyarıda bulunmak istiyorum.

Kendi kendine telkin metni yazmayı kesinlikle önermiyorum.Nlp eğitimim olmasına ve konu ile ilgili şimdiye kadar binlerce telkin metni okumuş olmama rağmen kendim telkin metni yazmadım yazmayı da düşünmüyorum.

Telkinler ile birlikte bazı frekansların kullanılması konusu da hassas bir konu.Özellikle bwgen gibi programlar ile kendiniz bazı frekanslar belirliyebiliyorsunuz.Bu tür frekansları dinlemek de sakıncalı olabilir.Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bwgen gibi çeşitli frekanslar veren programlar evlerimize ulaştı.En doğal olanı doğru ritmler ile okunmuş insan sesidir.

Kişiye özel telkinleri hazırlarken doğru ritmlerle okumak için aynı kayıtları bazen 8-10 kez yapıyorum.Buda oldukça vaktimi alıyor.

Özetle doğru metinler doğru ritmlerle okuma telkin hazırlamada çok önemlidir.

TR-ance 28-06-2008 01:42 PM

Zamanında Bende Yapmıştım Belirli Profesyonel Scriptleri Seslendirerek.. Fakat Benim Azda OLsa Ritim Konusunda Arızam OLduğu İçin Atakan Beyin Telkinlerinden Aldığım Verimi Alamadım Ama Etkili OLdu Genede.. Ben Genelde Sony Sound Forge'da Yapıyordum Fakat Diğer Programlarla YapmışLığımda Var...

ametist 29-06-2008 04:07 PM

paylaşımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar 96 .sanırım vakit ve uzmanlık gerektiren bi iş dusun .belki ilerde,zaman bulursam denemeye değer diye düşünüyorum .
sağlıcakla ,sevgiyle smiliyface

Janer 03-08-2010 10:58 PM

Cevap: Ynt: kendi telkinini hazırlayan var mı

Alıntı:

Baris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 61945)
Benim kullandığım programın linki RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Telkinle ilgili tüm işlerimi bu programı kullanarak yapıyorum. Bazen program herşeyi birbirene karıştırıyor. Özellikle kopyala yapıştır yapmaya çalışınca. Ancak genel olarak güzel bir program. Tavsiye ederim.

verdiğin linki yenilermisin Link Patlamış görünüyor :)

strongman 04-08-2010 02:47 AM

Cevap: kendi telkinini hazırlayan var mı

ya arkadaslar bi sorum olacaktı mesela metınde 1.tekil sahsı kullansak olurmu mesela Her gün, her şekilde daha iyi oluyorsun yerine, Her gün, her şekilde daha iyi oluyorum, kulansak daha etkili olurmu..?

RenaC 04-08-2010 02:51 AM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760514)
ya arkadaslar bi sorum olacaktı mesela metınde 1.tekil sahsı kullansak olurmu mesela Her gün, her şekilde daha iyi oluyorsun yerine, Her gün, her şekilde daha iyi oluyorum, kulansak daha etkili olurmu..?

Daha etkili olmaz.Çünkü bir bakıma insanın kendine verdiği teselli ve telkin ile dışarıdan verilen başkadır.Beyin yapısı bunu farklı farklı algılayabilir.Ama etkisini azaltacağını söyleyemem.1. tekil şahıs daha bir güven vericidir fakat daha etkili olurmu o konuda pek emin değilim.

strongman 04-08-2010 03:05 AM

anladım çok saol:)

kargox 30-12-2010 02:32 AM

Bende sound forge pro da kaydediyorum,sonrasında acid pro ile birleştiriyorum.ses kısıklığı ile ilgili sorularım var.
hangi seviyeye kadar kısarsak etkili olur acaba.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM.