| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Hikaye Zamanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hikaye Zamanı Efe ile her salı sabahı Mission Valley Halk Kütüphanesi nin açmış olduğu story time programına gidiyoruz. Çevremde çocuğu olan birçok aileye de bu anne-çocuk aktivitesine katılmalarını önerdim. Story time, yani hikaye zamanı, resimli hikaye kitapları, parmak kukla oyunları, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hikaye Zamanı Efe ile her salı sabahı Mission Valley Halk Kütüphanesi nin açmış olduğu story time programına gidiyoruz. Çevremde çocuğu olan birçok aileye de bu anne-çocuk aktivitesine katılmalarını önerdim. Story time, yani hikaye zamanı, resimli hikaye kitapları, parmak kukla oyunları, şarkı söyleme gibi aktivitelerden oluşan bebek (0-2 yaş) ve anaokulu çocuklarına (3-5 yaş) yönelik bir kütüphane programı. Çocuklara kitapları sevdiren, dil gelişimine yardımcı, kelime hazinesini genişleten, toplum önünde konuşmalarına yardım eden bir aktivite. Aynı zamanda çocuklara kütüphaneyi sevdiren, kütüphaneye gitme alışkanlığı kazandıran bir program. Hikaye anlatan veya okuyan kişi gönüllü. Bizim gittiğimiz kütüphanede hikaye anlatan, bayan Valenti, bir anaokulu öğretmeni ve okuyacağı kitapları kendi seçiyor. Çocukların dikkatini çekmek için, büyük resimli, içinde çok yazı olmayan kitaplar okumaya özen gösteriyor. Programı üç kitap ve üç şarkıdan oluşuyor. Bu yaştaki çocuklar tekrardan hoşlandıkları için hep aynı şarkı ile başlamaya özen gösteriyor. Bu yıl başlama şarkısı dinazorlar ile ilgili. Şarkı başladığı an, bebekler ve çocuklar alkışlamaya, yürüyebilenler de ayaklarını yere vurup dinazor yürüyüşü yapmaya başlıyor. Kimisi de dinazor sesi çıkartmaya çalışıyor: kükrüyor. (Sanki dinazorlar kükrüyordu) Efe kendinden geçip “heyyyyyy†diye bağrınarak ayaklarını yere vuruyor. Bizimki horon tepiyor. Bu görüntüyü seyretmek inanılmaz keyifli. Bayan Valenti. her ay bir tema belirliyor, ve temaya uygun şarkı ve hikaye kitapları seçmeye özen gösteriyor. Örneğin ayın teması ‘hayvanlar ise hayvanlarla ilgili kitaplar okuyor ve hayvanlarla ilgili şarkılar söyletiyor. Örneğin, bizim “Ali Baba nın Çiftliği ne benzeyen “Old Mc Donald s had a farm†şarkısını söylüyor. Bu sırada çocukların hayvan seslerini taklit etmesine izin veriyor. Hatta şarkı söylerken hayvan kuklaları gösteriyor. Böylece çocuklar sıradaki hayvanı görüyorlar ve hangi sesi çıkartacaklarını biliyorlar. Çocuklar zamanla hikaye okuyan kişiyi taklit ederek vücut dillerini ve yüz mimiklerini kullanmayı öğreniyorlar. Algıları çok açık olduğu için dinleyerek ve gözlemleyerek hikayelerin giriş, gelişme, sonuç bölümlerini kendiliğinden öğreniyorlar. Programın finali; baloncuk patlatma, ise çocukların en sevdiği bölüm. Bayan Valenti baloncuk makinasından bütün salona baloncuklar yayıyor çocuklar cığlık cığlığa balonları yakalayıp, patlatmaya çalışıyor. Tamam itiraf ediyorum, ben de baloncukları yakalamaya çalışıyorum. “İpek iyi anlatmışsın ama bizim burda kütüphanede bu program uygulanmıyor†demeyin. Tutun kolundan çocuğunuzu ve kütüphaneye gidin. Beraber kitap bakın. Bırakın çocuğunuz kitapları ellesin, kütüphaneyi tanısın. Sonra beraber kütüphane kartı çıkartın. Hatta evde okumak için birkaç kitap alın. Eve geldiğinizde de kendi hikaye zamanı programınızı yaratın. Üç kitap ve üç şarkı uzun mu geldi? Tamam, o zaman siz de bir şarkı söyleyin ve bir kitap okuyun. Ama vakit ayırın. Kitap okurken ses tonunuzu, mimiklerinizi, vücut dilinizi kullanın. Gerekirse hoplayın, zıplayın, çocuğunuzu da hoplatıp, zıplatın. Programınızın sonunda da beraber baloncuklar yapıp onları patlatın. Sonra da kendinizi alkışlayın. 0-3 yaş arasında çocuğu olanlar, unutmayın bu dönem çocuklarda dil gelişimi çok hızlı. Bu yüzden çocuğunuza her gün kitap okuyun. Hem onun hayal dünyasının gelişmesine yardım edin, hem de beraber keyifli vakit geçirin. Sevgiler, [b]İpek Karadeniz[b] Kaynak: Bebek
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Hikaye Zamanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hikaye Zamanı Efe ile her salı sabahı Mission Valley Halk Kütüphanesi nin açmış olduğu story time programına gidiyoruz. Çevremde çocuğu olan birçok aileye de bu anne-çocuk aktivitesine katılmalarını önerdim. Story time, yani hikaye zamanı, resimli hikaye kitapları, parmak kukla oyunları, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi