Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Hastalıklar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/)
-   -   Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/617473-dua-ve-iyi-dileklerinizi-istiyorum.html)

Bale 25-01-2011 09:32 AM

Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Dayım dün zor bir kalp ameliyatı geçirdi, şuan yoğun bakımda. ve kritik bir süreç var. iyi dilek ve dualarınızı gönderir misiniz?..duanın gücüne inanan biriyim. önerebileceğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sağlıklı günler dileğiyle..

Alice in Wonderland 25-01-2011 10:04 AM

Cevap: Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum

tabikide gönderirim . umarım sağlığına kavuşur senden güzel haberlerini alırız.

can_can_ny 25-01-2011 10:12 AM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788209)
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Dayım dün zor bir kalp ameliyatı geçirdi, şuan yoğun bakımda. ve kritik bir süreç var. iyi dilek ve dualarınızı gönderir misiniz?..duanın gücüne inanan biriyim. önerebileceğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sağlıklı günler dileğiyle..

Günaydın
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Dua'nın her türlüsü işe yarar hem seni hemde dayını rahatlatır.Ama duanın dışında şifa enerjisi yollamanı tavsiye ederim.Nasıl yapacağını aşağıda yazacağımm.

Bi acunun içine dayının adını ve soyadını yazıyorsun.ister kalemle istersen parmağına gözükmesi çok önemli değil.Sonra iki avucunu kapatıyorsun sanki avucunun içinde kelebek yakalmışsın gibi düşün ,

Sonra şunu söylüyorsun,

Allahım senden aldığım şifa enerjisini dayıma vermeye niyet ettim.Ben bu enerjiy verirken dayımdaki negatiflik bana bendeki negatiflik dayıma geçmesin.Bütün negatiflikler ayaklarından çıksın.Senden aldığım şifa enerji dayıma şifa versin diyip.ellerin o şekilde istediğin kadar durabilir.enerjiyi verirken de dua edebilirsin bildiğin bütün duaları okuyabilirsin
Umarım anlatabilmişimdir.

Allah şifa versin tekrardan geçmiş olsunn

Sevgiyle ve Sağlıkla kal

aprilrose 25-01-2011 11:47 AM

Acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dayınız. Dualarım onunla.

smyrna1 25-01-2011 01:14 PM

geçmiş olsun Yaradandan şifasını diliyorum tez vakitte, birde ismini söylersen dayının, ismen dua ederiz...

Işıldayan Safir 26-01-2011 02:47 AM

Merhaba Bale, ttli3

Dayın için çok geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Eminim yakında toparlanacaktır. Zaten daha sağlıklı olmak için oldu bu ameliyatı değil mi? ttli3

Hafta sonu çalışma yapmayı düşünüyorum dayın için. Kişisel olarak çalışıcam. Beni bilgilendirirsen o zamana kadar sevinirim.

Sevgiler. actionsmile

arca 26-01-2011 10:27 AM

Acil şifalar diliyorum. Dilerim en acısız şekilde toparlanır.

Bale 27-01-2011 09:53 AM

Foruma çok giremedim, malum üzüntülü idim. Yazılarınızı okudukça inanın çok mutlu oldum. kendimi çok iyi hissettirdiğiniz için herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim. Yoğun bakımda zor bir süreç geçirdi, şuan makinelerden çıkardılar, bugün inşallah normal odaya alınacak. inşallah daha iyi olduğu haberini de sizlerle paylaşırım. iyi insanların varolduğunu bilmek, insanı daha mutlu ediyor..buna canı gönülden inanıyorum. iyi ki varsınız, ve iyi ki bu forumdayım. Herkese içtenlikle ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Allah sizlere bizim için dilediklerinizin kat kat fazlasını versin, mutlu etsin sizleri:)

funda0903 27-01-2011 10:17 AM

geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah bolca dua edinnn....

Alexandra 27-01-2011 01:10 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788441)
Foruma çok giremedim, malum üzüntülü idim. Yazılarınızı okudukça inanın çok mutlu oldum. kendimi çok iyi hissettirdiğiniz için herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim. Yoğun bakımda zor bir süreç geçirdi, şuan makinelerden çıkardılar, bugün inşallah normal odaya alınacak. inşallah daha iyi olduğu haberini de sizlerle paylaşırım. iyi insanların varolduğunu bilmek, insanı daha mutlu ediyor..buna canı gönülden inanıyorum. iyi ki varsınız, ve iyi ki bu forumdayım. Herkese içtenlikle ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Allah sizlere bizim için dilediklerinizin kat kat fazlasını versin, mutlu etsin sizleri:)

Merhaba Bale,
Yazdıklarını daha yeni gördüm Dayına acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Yoğun bakımdan çıkmış, tez vakitte iyileşmesini dilerim. Dualarım onunla. Süreç hakkında bizi bilgilendirirsen de çok sevinirim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM.