Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Hastalıklar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/)
-   -   Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/617473-dua-ve-iyi-dileklerinizi-istiyorum.html)

Bale 25-01-2011 09:32 AM

Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Dayım dün zor bir kalp ameliyatı geçirdi, şuan yoğun bakımda. ve kritik bir süreç var. iyi dilek ve dualarınızı gönderir misiniz?..duanın gücüne inanan biriyim. önerebileceğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sağlıklı günler dileğiyle..

Alice in Wonderland 25-01-2011 10:04 AM

Cevap: Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum

tabikide gönderirim . umarım sağlığına kavuşur senden güzel haberlerini alırız.

can_can_ny 25-01-2011 10:12 AM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788209)
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Dayım dün zor bir kalp ameliyatı geçirdi, şuan yoğun bakımda. ve kritik bir süreç var. iyi dilek ve dualarınızı gönderir misiniz?..duanın gücüne inanan biriyim. önerebileceğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sağlıklı günler dileğiyle..

Günaydın
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Dua'nın her türlüsü işe yarar hem seni hemde dayını rahatlatır.Ama duanın dışında şifa enerjisi yollamanı tavsiye ederim.Nasıl yapacağını aşağıda yazacağımm.

Bi acunun içine dayının adını ve soyadını yazıyorsun.ister kalemle istersen parmağına gözükmesi çok önemli değil.Sonra iki avucunu kapatıyorsun sanki avucunun içinde kelebek yakalmışsın gibi düşün ,

Sonra şunu söylüyorsun,

Allahım senden aldığım şifa enerjisini dayıma vermeye niyet ettim.Ben bu enerjiy verirken dayımdaki negatiflik bana bendeki negatiflik dayıma geçmesin.Bütün negatiflikler ayaklarından çıksın.Senden aldığım şifa enerji dayıma şifa versin diyip.ellerin o şekilde istediğin kadar durabilir.enerjiyi verirken de dua edebilirsin bildiğin bütün duaları okuyabilirsin
Umarım anlatabilmişimdir.

Allah şifa versin tekrardan geçmiş olsunn

Sevgiyle ve Sağlıkla kal

aprilrose 25-01-2011 11:47 AM

Acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dayınız. Dualarım onunla.

smyrna1 25-01-2011 01:14 PM

geçmiş olsun Yaradandan şifasını diliyorum tez vakitte, birde ismini söylersen dayının, ismen dua ederiz...

Işıldayan Safir 26-01-2011 02:47 AM

Merhaba Bale, ttli3

Dayın için çok geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Eminim yakında toparlanacaktır. Zaten daha sağlıklı olmak için oldu bu ameliyatı değil mi? ttli3

Hafta sonu çalışma yapmayı düşünüyorum dayın için. Kişisel olarak çalışıcam. Beni bilgilendirirsen o zamana kadar sevinirim.

Sevgiler. actionsmile

arca 26-01-2011 10:27 AM

Acil şifalar diliyorum. Dilerim en acısız şekilde toparlanır.

Bale 27-01-2011 09:53 AM

Foruma çok giremedim, malum üzüntülü idim. Yazılarınızı okudukça inanın çok mutlu oldum. kendimi çok iyi hissettirdiğiniz için herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim. Yoğun bakımda zor bir süreç geçirdi, şuan makinelerden çıkardılar, bugün inşallah normal odaya alınacak. inşallah daha iyi olduğu haberini de sizlerle paylaşırım. iyi insanların varolduğunu bilmek, insanı daha mutlu ediyor..buna canı gönülden inanıyorum. iyi ki varsınız, ve iyi ki bu forumdayım. Herkese içtenlikle ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Allah sizlere bizim için dilediklerinizin kat kat fazlasını versin, mutlu etsin sizleri:)

funda0903 27-01-2011 10:17 AM

geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah bolca dua edinnn....

Alexandra 27-01-2011 01:10 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788441)
Foruma çok giremedim, malum üzüntülü idim. Yazılarınızı okudukça inanın çok mutlu oldum. kendimi çok iyi hissettirdiğiniz için herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim. Yoğun bakımda zor bir süreç geçirdi, şuan makinelerden çıkardılar, bugün inşallah normal odaya alınacak. inşallah daha iyi olduğu haberini de sizlerle paylaşırım. iyi insanların varolduğunu bilmek, insanı daha mutlu ediyor..buna canı gönülden inanıyorum. iyi ki varsınız, ve iyi ki bu forumdayım. Herkese içtenlikle ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Allah sizlere bizim için dilediklerinizin kat kat fazlasını versin, mutlu etsin sizleri:)

Merhaba Bale,
Yazdıklarını daha yeni gördüm Dayına acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Yoğun bakımdan çıkmış, tez vakitte iyileşmesini dilerim. Dualarım onunla. Süreç hakkında bizi bilgilendirirsen de çok sevinirim.

Andromeda_ 27-01-2011 01:29 PM

Sevgili bale çok geçmiş olsun diliyorum.Dua etmek bizden duamızı gerçekleştirmek Allah'tan bu tevekkül oluyor.Biz inanarak dua edip gerisini Allah'a bıraktıktan sonra Allah'ın izniyle dayın iyileşir.Rabbimden sana ve yakınlarına da bu zorlu süreçte sabırlar diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.İyi haberlerini de bekliyoruz.

smyrna1 27-01-2011 04:25 PM

yoğun bakımdan çıkması çok sevindirici bir gelişme Allaha şükür, daha iyi olacak Bil İzniallah, kafanın içinde kötü senaryolar uçuşmasın onlar gerçeğin olurlar Allah göstermesin, Rahman boşuna dememiş siz dua edin umutlu olun umudu kesmeyin ben size vereyim diye, bunlar esrarengiz mistik boş laflar değil gerçek çok gerçek...

blbck 27-01-2011 05:15 PM

çok geçmiş olsun. tıp her geçen gün gelişen bir bilim. artık günümüzde her gün onlarca belki de yüzlerce kişi kalp ameliyatları geçiriyor ve operasyonların büyük bir kısmı başarıyla sonuçlanıyor.
Allahın izniyle dayınızda en kısa zaman içinde günlük yaşamına sağlıkla devam edebilecek duruma gelecektir. belkide çoktan yürümeye başlamıştır bile...
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına sonsuz şifa versin.

Işıldayan Safir 27-01-2011 06:20 PM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788499)
çok geçmiş olsun. tıp her geçen gün gelişen bir bilim. artık günümüzde her gün onlarca belki de yüzlerce kişi kalp ameliyatları geçiriyor ve operasyonların büyük bir kısmı başarıyla sonuçlanıyor.
Allahın izniyle dayınızda en kısa zaman içinde günlük yaşamına sağlıkla devam edebilecek duruma gelecektir. belkide çoktan yürümeye başlamıştır bile...
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına sonsuz şifa versin.

Amin inşallah içinde minik Ecrin'de şifa bulsun.

Sevgiler. actionsmile

Sultan 28-01-2011 09:27 PM

canım şimdi gördüm..
çok geçmiş olsun.

Işıldayan Safir 30-01-2011 09:30 PM

Bale'cim, Yılmaz bey için çalışma yaptım. Şifa olmasını diliyorum. İnanıyorum da...

Sevgilerimle. actionsmile

Bale 31-01-2011 11:40 AM

Herkese çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. Bu gibi durumlarda insan morale ve desteğe ihtiyaç duyuyor, ve bu ihtiyacı karşılıyor olmak çok sevindirici. Çok mutlu oldum, yazdıklarınıza..güzel dileklerinize..dualarınıza..hayatın güzel yanıda bu işte..hiç karşılaşmamış tanışmamış olsakta ..kalpler yine bir, ve iyilikler güzellikler için atıyor..bu çok güzel..bana moral verdi. Tekrar tekrar canıgönülden sevgiyle teşekkür ediyorum, herbirinize, hepinize..
Dün ziyaretindeydim..çok zor bir ameliyat geçirmiş olması nedeniyle yorgun ..ama hergeçen gün daha iyi olacak, doktorları bunu söylüyor..biz bunu hissediyoruz..yavaş bir süreç olacak, ama iyileşme yolunda..yine konuştuğunu görmek, gözlerine bakmak..güzel bir duygu..Allah'a şükürler olsun..ve yine şükrediyorum ki..iyi ki sizleri tanımışım..ve iyi ki buradayım..

Tekrar teşekkür ederim :)
sevgi dolu sağlıklı sıhhatli bir gün ve hafta dileğiyle :)

Bale 08-03-2011 03:14 PM

Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim, Dayımı perşembe günü kaybettim :(..dua ve iyi dilekleriyle yanımızda olan herkeze içtenlikle teşekkür ederim, Hakkınızı helal edin.

Işıldayan Safir 08-03-2011 03:24 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792458)
Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim, Dayımı perşembe günü kaybettim :(..dua ve iyi dilekleriyle yanımızda olan herkeze içtenlikle teşekkür ederim, Hakkınızı helal edin.

Allah rahmet eylesin canım... :(

frezya 08-03-2011 03:41 PM

Başınız sağolsun canım.Allah sabır versin.

huzurun kokusu 08-03-2011 04:07 PM

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun :(

Neptün 08-03-2011 07:32 PM

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

yelda_k 08-03-2011 09:26 PM

allah rahmet eylesinn .size ve diğer tüm yakınlarınada sabır diliorumm...

AYIŞIĞI 27-01-2012 07:09 PM

acil şifalar diliyorum.

kutayhun 28-01-2012 01:28 AM

hep iyi olunuz insan kardeşim

welpiq01 04-04-2012 05:22 AM

Who were also involved with the Mu-men of the Pacific Continent some 15,popular discount coach pleated designer party 2011 new style products zipper handbags,000-years ago; until the Saturn and Mercurynites stepped in and took over. You can find a large number of TV reviews on consumer forums, websites that specialize in electronic products, websites that specialize in product reviews, blogs, and online auction sites. Talent agencies and casting agencies are the companies that are contacted when Nickelodeon is looking to cast a new actor or singer. Dolls - Dolls have appeared often in horror storytelling. Doing something matters, but doing it differently matters the most. Compare prices on the Jupiter 355 Oboe [. I cannot just stick to one thing when so many things come forth to be created!" I hear you. 2) Face the same way as the lead or follower instructor. Make the easy choice to drop ineffective ads and send that money back into your budget to be reallocated, or if reallocation is not needed, use that cash to make more of your most effective ads, generating more clients,popular discount carrera sunglasses printing discount authentic fashion okey popular!If you're a business owner looking for a more practical way to get more from your budget and your advertisements,popular discount louis vuitton m93672 monogram vernis lerater bellevue pm, you might want to start tracking every ad you have. In the same vein,popular discount gucci handbags high quality fake australia limited edition online website products, we might conjecture,popular discount coach reviews trade coupon handbags famous prices fake discount, how long before George's sexual needs/desires must similarly be given priority over the others,popular discount prada knockoff trade crossbody 2011 new style price list sunglasses products, the women of the tribe, sorry, house, should be encouraged to offer themselves freely and regularly to George over and above the others. The halls of the market are covered with LCD screens playing fruit and vegetable images. Rockwell Bandsaw4. When you meet with your event planner, he or she can help you make important decisions. This is also the case if it went through an electronic process that expresses the signer's intent to indicate his agreement with the document. If the address of the old renter cannot be provided and the materials are not claimed immediately, then they will have to be discarded appropriately. Women undoubtedly can have unrealistic expectations at times. To create a folder, click on the "Folder" icon, supply the name: "Personal Documents" and click "OKAY". Roy Lichtenstein was very much a "comic-strip" artist and produced masses of works using imagery from comics. Meantime Vaishnavi came out with a plate of food for karthik. Any vehicle sitting in the lot not being used is costing you even more money without actually providing you with any advantage.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM.