Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Hastalıklar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/)
-   -   Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-hastaliklar/617473-dua-ve-iyi-dileklerinizi-istiyorum.html)

Andromeda_ 27-01-2011 01:29 PM

Cevap: Dua ve iyi dileklerinizi istiyorum

Sevgili bale çok geçmiş olsun diliyorum.Dua etmek bizden duamızı gerçekleştirmek Allah'tan bu tevekkül oluyor.Biz inanarak dua edip gerisini Allah'a bıraktıktan sonra Allah'ın izniyle dayın iyileşir.Rabbimden sana ve yakınlarına da bu zorlu süreçte sabırlar diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.İyi haberlerini de bekliyoruz.

smyrna1 27-01-2011 04:25 PM

yoğun bakımdan çıkması çok sevindirici bir gelişme Allaha şükür, daha iyi olacak Bil İzniallah, kafanın içinde kötü senaryolar uçuşmasın onlar gerçeğin olurlar Allah göstermesin, Rahman boşuna dememiş siz dua edin umutlu olun umudu kesmeyin ben size vereyim diye, bunlar esrarengiz mistik boş laflar değil gerçek çok gerçek...

blbck 27-01-2011 05:15 PM

çok geçmiş olsun. tıp her geçen gün gelişen bir bilim. artık günümüzde her gün onlarca belki de yüzlerce kişi kalp ameliyatları geçiriyor ve operasyonların büyük bir kısmı başarıyla sonuçlanıyor.
Allahın izniyle dayınızda en kısa zaman içinde günlük yaşamına sağlıkla devam edebilecek duruma gelecektir. belkide çoktan yürümeye başlamıştır bile...
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına sonsuz şifa versin.

Işıldayan Safir 27-01-2011 06:20 PM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788499)
çok geçmiş olsun. tıp her geçen gün gelişen bir bilim. artık günümüzde her gün onlarca belki de yüzlerce kişi kalp ameliyatları geçiriyor ve operasyonların büyük bir kısmı başarıyla sonuçlanıyor.
Allahın izniyle dayınızda en kısa zaman içinde günlük yaşamına sağlıkla devam edebilecek duruma gelecektir. belkide çoktan yürümeye başlamıştır bile...
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına sonsuz şifa versin.

Amin inşallah içinde minik Ecrin'de şifa bulsun.

Sevgiler. actionsmile

Sultan 28-01-2011 09:27 PM

canım şimdi gördüm..
çok geçmiş olsun.

Işıldayan Safir 30-01-2011 09:30 PM

Bale'cim, Yılmaz bey için çalışma yaptım. Şifa olmasını diliyorum. İnanıyorum da...

Sevgilerimle. actionsmile

Bale 31-01-2011 11:40 AM

Herkese çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. Bu gibi durumlarda insan morale ve desteğe ihtiyaç duyuyor, ve bu ihtiyacı karşılıyor olmak çok sevindirici. Çok mutlu oldum, yazdıklarınıza..güzel dileklerinize..dualarınıza..hayatın güzel yanıda bu işte..hiç karşılaşmamış tanışmamış olsakta ..kalpler yine bir, ve iyilikler güzellikler için atıyor..bu çok güzel..bana moral verdi. Tekrar tekrar canıgönülden sevgiyle teşekkür ediyorum, herbirinize, hepinize..
Dün ziyaretindeydim..çok zor bir ameliyat geçirmiş olması nedeniyle yorgun ..ama hergeçen gün daha iyi olacak, doktorları bunu söylüyor..biz bunu hissediyoruz..yavaş bir süreç olacak, ama iyileşme yolunda..yine konuştuğunu görmek, gözlerine bakmak..güzel bir duygu..Allah'a şükürler olsun..ve yine şükrediyorum ki..iyi ki sizleri tanımışım..ve iyi ki buradayım..

Tekrar teşekkür ederim :)
sevgi dolu sağlıklı sıhhatli bir gün ve hafta dileğiyle :)

Bale 08-03-2011 03:14 PM

Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim, Dayımı perşembe günü kaybettim :(..dua ve iyi dilekleriyle yanımızda olan herkeze içtenlikle teşekkür ederim, Hakkınızı helal edin.

Işıldayan Safir 08-03-2011 03:24 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792458)
Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim, Dayımı perşembe günü kaybettim :(..dua ve iyi dilekleriyle yanımızda olan herkeze içtenlikle teşekkür ederim, Hakkınızı helal edin.

Allah rahmet eylesin canım... :(

frezya 08-03-2011 03:41 PM

Başınız sağolsun canım.Allah sabır versin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM.