Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü > Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler

Uyarılar

Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü ve Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler Kendi Kendine Konuşma Sorunu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeniden Merhaba Arkadaşlar. Birçoğumuz gün içerisinde en az bir kaç kere kendi kendimizle konuşuruz. "Hey (ismim)! Kendine gel! Sakin olmalısın... vs. Ben bunu galiba biraz fazla abartıyorum. Sanki karşımda gerçekten biri varmış gibi. Dışardan biri görse çok utanırım. Çünkü kesin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler telkin cd indir izle İstanbul Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler nerededir kimdir Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler hipnoz Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler kuantum düşünce kitap haberi

Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2009, 10:26 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 76
Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UqUr will become famous soon enoughUqUr will become famous soon enough
Standart Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Yeniden Merhaba Arkadaşlar.

Birçoğumuz gün içerisinde en az bir kaç kere kendi kendimizle konuşuruz. "Hey (ismim)! Kendine gel! Sakin olmalısın... vs.

Ben bunu galiba biraz fazla abartıyorum. Sanki karşımda gerçekten biri varmış gibi. Dışardan biri görse çok utanırım. Çünkü kesin şizofren falan der. Ama öyle bir kaptıryorum ki kendimi, hastasına tavsiye veren bir psikolog gibi. Bazen abartıyorum. Kendi kendime röpörtaj falan veriyorum. Çok ünlü biri gibi. "Evet! Elbetteki bu sınavı kazanmam kolay olmadı. Çok çalıştım. Dinlenmem gerek. Sorularınıza yarın cevap veririm arkadaşlar." gibi.

Şimdi ben bu durumda psikopat mı oluyorum?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

UqUr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 12:12 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Selamlar Uğur;
Seni çok iyi anlıyorum;çünkü bire bir aynı durum bende de var..
Çok küçük yaşlarımdan beri geliştirmiş olduğum bir durum bu ve bu zamana kadar da hep benimle birlikte kaldı..O kadar alıştığım bir şeydi ki..bir sorun oluşturduğunun uzunca bir müddet farkına varamadım...
Kişisel gelişimim üzerine yoğunlaştığım yaklaşık bu son üç sene içinde farkına varıp kabul ettim bunun bir sorun olduğunu..
Bir sorun olduğunu fark etmemle birlikte şunu da söylemeliyim ki henüz üstüne gittiğim bir şey değil..yani aynı biçimde devam ediyor..
Telkinlerle birlikte çok önemli bir şey gözümün önüne geldi:
4-5 yaşlarındaydım..annem,babam,ben teyzemlerin tatil yaptığı kampa onları ziyarete gitmiştik.Tuvalet ihtiyacım gelmişti.Teyzemin benden altı yaş büyük oğlundan beni tuvalete götürmesi istendi.Nitekim birlikte tuvalete gittik..o tabi dışarda kaldı..çıktığımda beni beklemiyordu..Küçücük çocuğum..kayboldum sandım..Bir de karanlık dışarısı..
Etrafıma bakınıyorum, arıyorum annemleri (çay bahçesi gibi bir yerde oturuyorlardı)..yok yok yok..Ağlaya ağlaya ordan geçmekte olan bir adamın yakasına yapıştığımı hatırlıyorum: "Beni annemlerin yanına götür.." diye.. Sonra adam beni kampın müdürriyetine götürdü,ismim anons edildi ve annemler beni almaya geldi..
Bu durum meğersem hayatımda daha sonradan çok önemli bir duruma sebebiyet vermiş..
"güvende olmama" inancı..
Vr bundan sonra başlamış o kendi kendime konuşmalarım..
Bir nevi kontrol mekanizması..o diğer benimle konuşan ben bir nevi " güvendesin,bak ben yanındayım.." der gibi bir ses oluyor aslında..
Bir diğer şeyse;
Bana güven vermesi haricinde, zaman zaman beni motive de ediyor..doğrularımı-yanlışlarımı da söylüyor..yani ben bana söylüyorum tabi.. :))
Burda yine başka bir durum görüyorum, ama uzmanlar daha iyi açıklayacaklardır eminim..
Acaba diyorum..bölünüş mü bu..egoyla gerçek kimliğin ayrışması mı?Bu ayrışma kaynaklı aslında dost olma çabası mı? Bu da diğer bir yorum benim için..

Bunu aşmak için ne yapılabilire gelince; bence zaten güvende olduğunu egona hatırlatabilirsin..(tabi bilemiyorum, belki senin durumun benimkinden çok daha farklıdır..)
Üstünde henüz çalışmaya başlamadığım bir mevzu bu benim, herhalde ikinci sesimi duymama isteğim yok henüz, ya da o kadar alışmışım ki..hala sorun gibi algılayamıyorum; ama sorun olduğunu düşünüyorum..
Birkaç kere ona veda etmeye çalıştım.İşe yaradığını gördüm; ama devamını getiremedim henüz hazır olmadığımı anlayınca..
Ta ki 4 yaşından beri benle var olan ikinci bana veda etme cesaretim şu anda yok sanırım..

Bunun hakkında bende yazmak istemiştim, sen açtın konuyu..çok sevindim..

Sevgiler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 12:28 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 27
Tesekkür: 6,456
29 Mesajinıza toplam 272 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysunbenli has a spectacular aura aboutaysunbenli has a spectacular aura aboutaysunbenli has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

slm arkadaşlar.beni baya güldürdünüz bende ben delimiyim diyordum,ben konuşma ne kelime film çeviriyorum:)) hoşçakalın
aysunbenli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 12:30 AM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Kendi kendine konuşmanın aslında oldukça sağlıklı olduğu söyleniyor.Bununla ilgili bir haber okumuştum.
Ayrıca seminerde de bahsediliyor geçmişte sizi rahatsız eden bir durum söz konusu olduğunda o anı gözünüzde canlandırıp vermediğiniz tepkiyi vermek de o sorundan kurtulmanızı sağlıyor.
Özetle elbette her şeyin abartısı iyi değil ancak kendi kendine konuşmak da çok öyle abartılacak bir sorun değildir.
Kendi kendinize hiç konuşmuyorsanız asıl bu büyük bir sorundur.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 12:30 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Smile Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Alıntı:
aysunbenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaşlar.beni baya güldürdünüz bende ben delimiyim diyordum,ben konuşma ne kelime film çeviriyorum:)) hoşçakalın
:))) ben de.. ben de... :)))
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 12:32 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Smile Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi kendine konuşmanın aslında oldukça sağlıklı olduğu söyleniyor.Bununla ilgili bir haber okumuştum.
Ayrıca seminerde de bahsediliyor geçmişte sizi rahatsız eden bir durum söz konusu olduğunda o anı gözünüzde canlandırıp vermediğiniz tepkiyi vermek de o sorundan kurtulmanızı sağlıyor.
Özetle elbette her şeyin abartısı iyi değil ancak kendi kendine konuşmak da çok öyle abartılacak bir sorun değildir.
Kendi kendinize hiç konuşmuyorsanız asıl bu büyük bir sorundur.
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu....sağolun..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 06:38 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 18
Tesekkür: 361
19 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
traveller will become famous soon enoughtraveller will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

bende konusuyorum hemde surekli bazen birilerine uzun uzun bişiler anlatıyorum. ama bende abartı durumunda odaklanamıyorum artık. eskiden de soru çözerken kendime anlatırdım :D bildigin tımarhaneliğimde ne zaman anlayaaklar onu bilemiyorum :D
__________________
"İnsan düşünceden ibarettir. Gül düşünür gülistan olur, diken düşünür dikenlik olur." Mevlana
traveller isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 12:58 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

bende öyleyim.b,rde karşımdaki bana böyle kötü cevap verirse ne derim acaba diye de kurarım ben kafamda.eziklik var galiba bende biraz:)
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 01:37 AM   #9 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Yalnız değilmişim bu konuda da..

Rahatsız eden bir durumda tepki verip sorundan kurtulmak iyi de, bazen yerinde tepki vermek de gerekiyor..Yoksa insanlar bu gereksiz sakinliğinizi anlayamıyorlar..Fakat sinirinizi önceden attığınız için,o anda daha sakin karar verebiliyorsunuz veya konuşabiliyorsunuz..

Kızım bazen dlga geçer,'Annem kendiyle dertleşti geldi' diye..

Yine de komik bir durum yahu,birisi gördüğünde..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 05:48 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 227
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Aynen ben de yerinde ve hızlı cevap verebilmek için diyeceklerimi önceden düşünüyorum, şöyle olursa ne diyeceğim, böyle olursa ne diyeceğim her ihtimali önceden düşünmek zor ama önemli olanlarını önceden kararlaştırıp o cümleyi bir anda söylediğim zaman güzel oluyor, karşımdakinin ağzı açık kalıyor biraz kandırıkçılık mı oluyor ki bu
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kendi, kendine, konusma, sorunu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendi Kendine Konuşma Sorunu

Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü ve Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler Kendi Kendine Konuşma Sorunu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeniden Merhaba Arkadaşlar. Birçoğumuz gün içerisinde en az bir kaç kere kendi kendimizle konuşuruz. "Hey (ismim)! Kendine gel! Sakin olmalısın... vs. Ben bunu galiba biraz fazla abartıyorum. Sanki karşımda gerçekten biri varmış gibi. Dışardan biri görse çok utanırım. Çünkü kesin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler telkin cd indir izle İstanbul Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler nerededir kimdir Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler hipnoz Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.