Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Anti Aging(Yeniden Gençleşme) > Detoks

Uyarılar

Neden Detoks Yapmalıyız?

Anti Aging(Yeniden Gençleşme) ve Detoks Neden Detoks Yapmalıyız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neden Detoks Yapmalıyız Gençliğinizdeki gibi enerjik olmak ya da 10 yıl daha genç görünmek ister misiniz? Detoks yapmayı deneyin! Bir detoks programı, modern yaşam sonucu bedeninizde biriken sayısız toksinden sizi arındırıp, sağlıklı alışkanlıklar edinmeniz için gerekli zemini hazırlar. Detoks bedeninizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Detoks telkin cd indir izle İstanbul Detoks nerededir kimdir Detoks çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Detoks hipnoz Detoks olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Detoks hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Detoks kuantum düşünce kitap haberi

Neden Detoks Yapmalıyız?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-08-2009, 08:27 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Neden Detoks Yapmalıyız?

Neden Detoks Yapmalıyız
Gençliğinizdeki gibi enerjik olmak ya da 10 yıl daha genç görünmek ister misiniz? Detoks yapmayı deneyin! Bir detoks programı, modern yaşam sonucu bedeninizde biriken sayısız toksinden sizi arındırıp, sağlıklı alışkanlıklar edinmeniz için gerekli zemini hazırlar. Detoks bedeninizin bahar temizliğidir!

Toksin kaynakları
  • Besinler ve İçecekler: İşlemden geçmiş hazır yiyecekler, kafeinli içecekler ve atıştırmalık şekerli gıdalar
  • Hava Kirliliği: Egzoz dumanı, sigara dumanı, yakılan kömür ve sanayi dumanlarından oluşan sis
  • Radyasyon: Bilgisayar, televizyon ve cep telefonları
  • Stres: Bedenin besin emme kapasitesini, dinlenmesini ve kendini onarmasını engeller
Bedenimiz bilgedir
Bedenimiz öncelikle yaşamsal önemi yüksek organları toksinlerden temizler ve temizleyemediği toksinleri onlardan uzak bölgelere depolar. Bedendeki toksin seviyesi yükseldikçe sağlığımız zarar görür. Bu toksinler sindirim sistemimiz ve enerji üretimimize zarar verir, bağışıklık sistemimizi zayıf düşürür ve kanser gibi bedenin kendi yapısında dejenerasyondan kaynaklanan hastalıklara neden olurlar.
Bedenimiz kendini altı farklı yolla temizler:
Karaciğerimiz toksinlerden arınma işleminin 'kontrol merkezi'dir. toksinleri işlemden geçirerek bedenden atılmaları için farklı kanallara yollar.
  • Lenf sistemi: Hücrelerdeki atıkları toplar ve gereken yerlere ulaştırır.
  • Bağırsaklar: Katı atıkları dışkı haline getirerek bedenden atar.
  • Böbrekler: İdrardaki asitli atıkları filtre eder ve atar.
  • Karaciğer: Detoks işleminin kontrol merkezidir. Atıklar burada işlemden geçer ve vücuttan atılmak üzere farklı kanallara doğru ayrıştırılır.
  • Akciğerler: Soluduğumuz havayı filtre edip temizler.
  • Sinüsler: Balgamın atılmasını sağlayan başlıca kanaldır.
  • Deri: Beden ısısını düzenler ve diğer kanallar dolu olduğunda asitli atıkların ve diğerlerinin bedenden atılmasına yardımcı olur.

Mide - son çaremiz

Et, süt ürünleri ve işlenmiş gıdaların çok tüketildiği diyetlerin bir yan ürünü olan asitli atıklar detoks sürecinde hücrelerden temizlenir. Midemiz, bedenimizde yüksek asite dayanıklı tek organ olduğundan bu atıkların biriktiği bir asit çöpü haline dönüşür. Ağır bir yemekten sonra veya içkili bir geceden sonra hissettiğimiz mide bulantısının nedeni işte bu aşırı asit birikimidir.



Detoks sırasında bedenimize nasıl yardım edebiliriz?

  • Detoks bedenimiz için zor bir süreçtir ve ona ne kadar yardım edersek bu süreci o kadar rahat atlatır.
  • Taze meyve ve sebzeler açısından zengin bir beslenme, hem ihtiyacımız olan enerji ve besinleri temin eder hem de az atık üretir.
  • Böbreklerdeki fazladan asitin atılmasına bol bol iyi su içerek yardımcı oluruz.
  • Egzersiz yaparken alınan derin nefesler ve harekete geçen dolaşım sistemi hücrelere daha fazla oksijen ve besin gitmesini sağlar.
  • Terleme sırasında gözenekler açılır ve temizlenir.
  • Derin nefes almak akciğerler yoluyla asitli atıkların temizlenmesini sağlar.
  • Adalelerimizi hareket ettirmek lenf sistemin,n yabancı maddelerden kurtulmasını destekler. Ayrıca dışkının bağırsaklarda ilerlemesine yardımcı olur. Hareketsiz bir yaşam atıkların atılmasını yavaşlatarak sağlığa zarar verir.
Gerektiği gibi desteklendiğinde bedenimiz toksinlerden kurtulup, dinlenebilir, kendini onarıp daha enerjik ve sağlıklı bir yaşama, zihin açıklığı ve duygusal dengeye ulaşmamızı sağlar. Yılda bir iki kez uygulayacağınız detoks programı, daha sağlıklı, üretken ve keyifli bir yaşam kurmanız için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı olur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 12:41 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 272
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

detoks son zamanlarda gözde bir uygulama olarak ön plana çıktı
şimdilerde detoks cihazları ve ayaktan yapılan arınma ile işin pratiği ilgi çekiyor
detoks beden için çok faydalı bir uygulama ve günümüz koşullarında mutlaka yapılmalı..
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 01:57 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 586
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :)
__________________

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 01:39 AM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

Ciddi anlamda detoks yapmak istiyorum bu aralar. Benim için biraz problemli bir konu ama buna ihtiyacım var kesinlikle.

Ancak bir de şöyle bir şey var. Uyguladığımız detoks tariflerinin mevsimsel olması gerekli. Çok güzel bir tarif buldum bir kadın dergisinde. Çok fazla içinde sebze olmayan daha çok meyve ağırlıklı ancak bazı meyveleri nasıl bulabileceğim konusunda şüpheliyim. Çünkü yaz meyveleri. Bulduklarım olsa olsa hormonlu olacaktır. Bu mevsimde yetiştirilmek için ilaçlar kullanılan bir besinle vücudumdaki toksinlerden arınmaya çalışmak saçmalık olur gibi geliyor bana. Mevsimi olmadığı halde nasıl yetiştirdiklerini bilmiyorum belki saçma bir düşüncedir ama ben böyle düşündüm.

Kış mevsimine uygun şöyle güzel bir detoks tarifi bulsam çok iyi olacak. Yoksa kendi kendime yapıcam. İncelediğim tarif güzel geldi ama. Ben bi gün boyunca o kadar çok yemek yemiyorum zaten. Aç da kalmam. Besleyici şeyler var. Ayrıca yüzüm de düzelir. Hep sivilce oldu yaaa. Oynuyorum da.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 01:49 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

1 günlük detoks mucizesi:

Dr.Ender Saraç

Eğer 'Ben diyet yapamam' diyorsanız tarifini vereceğimiz bu mucizevi yöntemi sadece 1 günlüğüne deneyebilirsiniz. Komposto ve çorba ile geçireceğiniz 1 günde yoğun toksin attığınızı ve kısmen inceldiğinizi göreceksiniz.
Sabahtan öğlene kadar; 2 iri kase ılık elma kompostosu Yapılışı: 2 yeşil elma kabuklarıyla doğranacak. 1 adet kabuk tarçın kırılarak kabın içerisine konulacak. 2.5 bardak suyla kaynatılacak. Şeker katılmadan öğleye kadar ılık içilecek.
Öğleden akşama kadar; enginarlı detoks çorbası Yapılışı: 5-6 adet taze enginar göbeği, küçük bir demet dereotu, 3-4 adet taze soğan, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 2 diş sarımsak. Tüm karışım 2 litre suyun içerisinde 20-25 dakika kaynatılır. Tuz konmaz. Akşama kadar yapılan 2 litre çorba ara ara içilir. Etkili sonuç alabilmek için 1 gün boyunca ekmek, şeker, kızartma ve hayvansal yağlardan uzak durmalısınız.
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 01:56 AM   #6 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

Valla incelmek filan değil amacım. Sadece biriken toksinlerden arınmak istiyorum. Üstelik yazdan beri çok fazla ilaç kullandım. Hayatımda ilk defa bu sene antibiyotik hap filan kullandım. Bir sürü krem, onun içinde de antibiyotik krem vardı, iğneler filan derken vücudumdaki çok fazla ilaç kalıntısı olduğunu düşünüyorum.

Bir de sebzelerle sorunum var. Uygulanması sorun değil ama çorbadan endişelendim. O çorbadan içtin mi sen nazendem. Tadı nasıl? Gerçi kişiden kişiye değişir de.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 02:00 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

Yok içmedim ama kesin tadı kötüdür :) Bir günlük detoksta çokta incelmezsin merak etme.Bide bunun çilek kompostolusu vardı ama mevsime uysun diye bunu verdim.Çok antibyotik kullandıysan sana tavsiyem probiyotik bakteri içeren tablet kullanman.Ben kullandım çok faydasını gördüm (sindirim sistemi düzenlemesi)
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 02:08 AM   #8 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

O dediğin içinde neler var. Ben tamamen doğal olmasını ve hiç kimyasal madde olmamasını istiyorum. Belki bu bi takıntı diyebilirim. Yeni oluştu. Sanki yaşlandırıyormuş gibi hissetmeye başladım. Taptaze, yenilendiğimi hissedeceğim sağlıklı şeyler olsun istiyorum. Genellikle sağlıksız beslendiğim için. Bir de ben dün pazara gittim. Pazardan nar aldım. Dünden beri favorim nar. Ben de herkese nar yemesini tavsiye ediyorum. O da çok güçlü bir antioksidan ve arındırıcıymış. Hemen hissediyorsunuz. İnternetten baktım faydalarına. Paralel yanıtlar aldım. Detoks planımda kesinlikle yer alacak bir meyve.

Narı seviyorum. Kallllpppp :))
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 02:22 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

Ender Saraç Tan çilekli Detoks
ÇİLEK KOMPOSTOSU
YARIM KİLO ÇİLEK
2 ADET KURU TARÇIN
1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM
ÇEYREK LİMONUN SUYU
3 BARDAK SU

HAZIRLANIŞI:
ÇİLEKLER İRİ DOĞRANIR,DİĞER MALZEMELER DE İÇİNE KONUR VE BİR TAŞIM KAYNADIKTAN SONRA,SOĞUMAYA BIRAKILIR..ŞEKER VE TATLANDIRICI OLMIYCAK..

DETOKS ÇORBASI
TÜM MALZEMELERİ TAZE OLARAK ALMAYA ÇALŞIŞIN
2 ADET ORTA BOY ENGİNAR
1 KÜÇÜK DEMET SEMİZOTU
2 ADET TAZE SOĞAN
5-6 SAP DEREOTU
4-5 SAP MAYDONOZ
2 KAHVE KAŞIĞI KİMYON
1 KAHVE KAŞIĞI TOZ ZERDEÇAL
1 KAHVE KAŞIĞI ZENCEFİL
1 TUTAM TUZ
2 LT KALİTELİ SU

HAZIRLANIŞI:
TÜM MALZEMEYİ KULLANARAK HERZAMANKİ GİBİ BİR SEBZE ÇORBASI YAPIN..DAHA SONRA BLENDIRDAN GEÇİRİN...

GÜNÜN MÖNÜSÜ:

SABAH KALKTIKTAN BİRAZ SONRA ÖRNEĞİN SAAT 08:00-09:00 CİVARI,1 KASE ILIK ÇİLEK KOMPOSTOSU İÇİN.SOĞUK İÇMEMEYE GAYRET EDİN.KOMPOSTO ILIK VEYE ODA SICAKLIĞININ BİRAZ ÜSTÜNDE OLSUN.
10:00: 1 KASE ILIK ÇİLEK KOMPOSTOSU
12:00: 1 KASE ILIK SICAĞIMSI DETOKS ÇORBASI
14:00: 1 KASE DETOKS ÇORBASI
16:00: 1 KASE ÇİLEK KOMPOSTOSU
18:00: 1 KASE SICAĞIMSI DETOKS ÇORBASI
20:00: 1 KASE DETOKS ÇORBASI

BU ARADA BOL BOL SU TÜKETMELİSİNİZ VE BİTKİ ÇAYLARI İÇEBİLİRSİNİZ..SADECE BUGÜN BEŞİBİR YERDE ÇAYI,SİYAH ÇAY,KOYU YEŞİL ÇAY TÜKETMEYİN..DİĞER BİTKİ ÇAYLARINDAN TÜKETEBİLİRSİNİZ..
ÇORBANIZIN İÇİNE ÖNERİLENDEN FAZLA TUZ ATMAYIN..
BUGÜN HAFİF BİR YÜRÜYÜŞTEN FAZLASINI YAPMAYIN..
ASLA ÖNERİLENDEN BAŞKA BAHARAT KULLANMAYIN..
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
detoks, neden, yapmaliyiz?

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Neden Detoks Yapmalıyız?

Anti Aging(Yeniden Gençleşme) ve Detoks Neden Detoks Yapmalıyız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neden Detoks Yapmalıyız Gençliğinizdeki gibi enerjik olmak ya da 10 yıl daha genç görünmek ister misiniz? Detoks yapmayı deneyin! Bir detoks programı, modern yaşam sonucu bedeninizde biriken sayısız toksinden sizi arındırıp, sağlıklı alışkanlıklar edinmeniz için gerekli zemini hazırlar. Detoks bedeninizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Detoks telkin cd indir izle İstanbul Detoks nerededir kimdir Detoks çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Detoks hipnoz Detoks olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Detoks hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Detoks kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.