Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2010, 01:39 AM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Neden Detoks Yapmalıyız?

Ciddi anlamda detoks yapmak istiyorum bu aralar. Benim için biraz problemli bir konu ama buna ihtiyacım var kesinlikle.

Ancak bir de şöyle bir şey var. Uyguladığımız detoks tariflerinin mevsimsel olması gerekli. Çok güzel bir tarif buldum bir kadın dergisinde. Çok fazla içinde sebze olmayan daha çok meyve ağırlıklı ancak bazı meyveleri nasıl bulabileceğim konusunda şüpheliyim. Çünkü yaz meyveleri. Bulduklarım olsa olsa hormonlu olacaktır. Bu mevsimde yetiştirilmek için ilaçlar kullanılan bir besinle vücudumdaki toksinlerden arınmaya çalışmak saçmalık olur gibi geliyor bana. Mevsimi olmadığı halde nasıl yetiştirdiklerini bilmiyorum belki saçma bir düşüncedir ama ben böyle düşündüm.

Kış mevsimine uygun şöyle güzel bir detoks tarifi bulsam çok iyi olacak. Yoksa kendi kendime yapıcam. İncelediğim tarif güzel geldi ama. Ben bi gün boyunca o kadar çok yemek yemiyorum zaten. Aç da kalmam. Besleyici şeyler var. Ayrıca yüzüm de düzelir. Hep sivilce oldu yaaa. Oynuyorum da.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla