Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Depresyon Dünde Kaldı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/depresyon-dunde-kaldi/)
-   -   Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/depresyon-dunde-kaldi/1364-depresyon-dunde-kaldi-telkin-icerigi.html)

shamanic 14-11-2007 12:30 AM

Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği

merhabalar hoş geldiniz actionsmile

rehber bölümümüzü incelerseniz oarada tüm konular basamak basamak anlatılamkta... pc05

yinede ajkınıza takılan sorular olursa bizler buradayız... ark5

sevgiler hismiley

EliZaR 23-11-2007 12:58 AM

Merhaba Atakan bey bu telkini dinlemeden önce birtakım çelişkilerimi gidermek istiyorum. Öncelikle içerik diğer içerikler gibi muhteşem faydasını görebileceğime eminim. Ancak içeriğini okurken dikkatimi çekti depresyonla ilgilili gelgitlerden ve bir seferde kurtulamayacağımızdan ve bir kaç kez gelip gittikten sonra kurtulacağımızdan bahsediyor. Bilinçaltımızın ilk etapta bir süreliğine depresyonu yenmememize karşı çıkacağını ve kendimizi kötü hissetmemize neden olacağını düşünmeye başladım. Suçluluk duygusu telkini de böyle bir etki yaratıyor ve henüz tabiri caizse ben sd mp3ü dinleyip bilinçaltımla yüzleşmeyi göze alamıyorum. yani sorularım şöyle; Depresyon telkini suçluluk duygusu telkiniyle aynı etkiyi yaratır mı ? Eğer yaratıyorsa öncelikle suçluluk duygumuzdan kurtulup öylece bu telkini dinlersek bu telkinin vereceği kötü duyguyu yaşamaktan arınmış olurmuyuz?

hayatimdegisti 23-11-2007 01:06 AM

Alıntı:

EliZaR Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Atakan bey bu telkini dinlemeden önce birtakım çelişkilerimi gidermek istiyorum. Öncelikle içerik diğer içerikler gibi muhteşem faydasını görebileceğime eminim. Ancak içeriğini okurken dikkatimi çekti depresyonla ilgilili gelgitlerden ve bir seferde kurtulamayacağımızdan ve bir kaç kez gelip gittikten sonra kurtulacağımızdan bahsediyor. Bilinçaltımızın ilk etapta bir süreliğine depresyonu yenmememize karşı çıkacağını ve kendimizi kötü hissetmemize neden olacağını düşünmeye başladım. Suçluluk duygusu telkini de böyle bir etki yaratıyor ve henüz tabiri caizse ben sd mp3ü dinleyip bilinçaltımla yüzleşmeyi göze alamıyorum. yani sorularım şöyle; Depresyon telkini suçluluk duygusu telkiniyle aynı etkiyi yaratır mı ? Eğer yaratıyorsa öncelikle suçluluk duygumuzdan kurtulup öylece bu telkini dinlersek bu telkinin vereceği kötü duyguyu yaşamaktan arınmış olurmuyuz?

Depresyondan kurtulmak için ille depresyon telkinini dinlemek gerekmiyor.Zaten suçluluk duyguları ego güçlendirici kendine güven gibi telkinlerde bu işe yariyor.
Önce ana telkinleri dinleyiniz depresyon telkinini dinlemesinde olur.

duzenbar 11-01-2008 06:24 PM

art56art56
tesekkurrrrr

yingyang 31-01-2008 02:58 AM

Bu foruma ilk mesajım,ilk önce teşekkürümü etmeli faydalı bilgileriniz destek ve yardımınız için sizi kutlamalıyım.

Bir çok telkinin içeriğini okudum hepsi gayet başarılı ve çok güzel ancak açıkçası depresyon telkin içeriği ile ilgili şüphelerim var.Bilinç altı her söyleneni direkt olarak algılıyorsa depresyon telkininde bu kadar çok depresyon lafının geçmesinin uygun olmadığını düşünüyorum ve depresyondan yeni yeni kurtulmaya başlayan birisi olarak dinlemeyede korkuyorum açıkçası.

Bende ego güçlendirme ve suçluluk duyguları giderme telkinleri dinlense daha başarılı çünkü sürekli olumlu telkinler verilmiş bir telkinde olumluda olsa içinde sürekli depresyon lafının gecmesinin depresyonu bilinç altımıza işleyeceğini düşünüyorum.

Kendi açımda gün itibariyle diğer telkinleri sürekli dinleyeceğimi söyleyebilirim ama ellerinize sağlık çok teşekkürler tekrar..

rozaheval 15-02-2008 04:31 AM

Alıntı:

alper001 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Telkin içeriğini burada görmek isterim:) saygılar

!!rem 22-02-2008 04:41 AM

süper bir metin yhaa okurken ne olduysa birden kendimi müziğin akışında metine bırakmış buldm belden yukarımla kendi etrafımda dairesel şekiller çizerken buldm kendimi blissy ay çok güsel depresyonuda yenicez yani 2600 wave teşekkürler hismiley

kutalmisoglu 22-02-2008 04:50 AM

hpm1
kaptırdın galiba kendini:)

SIYAHLALE 03-03-2008 01:40 PM

Selamlar
depresyon üzerine olan teklinlerinizi dinledim ve sizlere ne kadar tesekkür etsem azdir, ben 3bucuk senedir depresyon rahatsizligi gecirmekdeyim kullanmakda oldugum ilaclar bile beni bu telkinler kadar rahatlatmamisdi, telkinleri sirasiyla hem gündüz hemide gece dinlemekdeyim ve ne kadar degisdigimi cocuklarim görüyorlar, onlarinda bu sevinci yasamasi beni cok cok mutlu ediyor,
BENIM HAYATIMI DEGISDIRDINIZ sizlere ne kadar tesekkür etsem azdir
emeginize saglik
saygilar ve sevgiler kiss3

twelve 04-03-2008 01:18 PM

gerçekten süper..etkileyici...teşekürler.. kiss3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM.