![]() |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Bir süre sadece topluluk konuşma ve ego güçlendirici telkinleri dinlemeyi deneyiniz.Kisa sürede dalgalanma hissi gececektir.. |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği 96..Atakan bey tekrar çok sağ olun..cidden ara ara gidip geliyor birşeyler içimde.. blissy...geçmiş güzel hatıraları içimi deşiyor beynimden sürekli film gibi akmakta..sizin söylediğiniz şekilde dinliycem bu gece...çok teşekkürler.. redflowers teşekkürler ilgin için..aslında eft deep peat ben sadece 1-2 kez yaptım ne kadar doğru uyguladım tartışılır elbette..reiki yi de kendim keşfederek deneme yanılma ama sanırım iyi geliyor..profesyonel bir yardım ve uygulayıcı olmalı bence ..benim derin bir travma zaten olay çok yeni 1 ay oldu..kendi yaralarımı sarmaya uğuraşıyorum..ama iyiyim umut dolu ve yürüyorum arada düşsem de.. smiliyface.. |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği coffe2 benim depresyon sorunum yok, yani iyi bir haldeyim, bu telkini dinliyorum ama kotu bir etkisi olur mu? daha iyi hissedebilirim belki diye dinlemek istedim, ters tepmez insallah? ille depresyonda mi olmak gerek, yani illa ki hepimizde kendimizle ilgili carpitilmis dusunceler, duygusal kararlar vardir oyle degil mi ama? farkinda olmasak bile. neyse sagolun 258889 iyi calismalar herkese. ben gene de dinliyorum beni uyarirsaniz dinlemem yanlis bir sey yapiyorsam yani. tender45 smil56 atakan bey, size tesekkur ederim. yukaridaki msaji yazdiktan sonra telkini dinlemeye devam ettim ve depresif dusuncelerimi FARK ETTIM. yrl78 yani cok buyuk bir bastirma uygluyormusum, kendimle ilgili buyuk denebilecek bir travma vakasinin gunluk dusuncelerime olan negatif etkisini fark ettim. 88a drive45 bu etki mnyetik bir negatif enerji kalkani olusturuyor ve negatif olaylari ve kisileri bana cekiyormus. 98569 cok onemli kararlar verdim, esimle konusmaktan kacindigim seyleri konustum. ve psikologa gidip bu travmayla ilgili sorunlari konusmaya karar verdim. hayat kalitemi innilmaz artmakta oldugunu hissediyorum. cat22 gercekten faydali oluyormus telkinler. dinlemeye devam edecegim. harika happy6 |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Merhabalar, benim dinledigim telkinler sucluluk-ego-kendine guven-koruma- ve depresyonuda ekledim.. 2 gundur dinliyorum..fakat cok negatif olmaya basladim..alingan oldum..surekli negatif dusunup aglamakli oluyorum..bogazimda dugumleniyor..aglamakda istemiyorum...hic olmamis olaylari olmus gibi dusunup ofkeleniyorum... bu duygularimi fark edip bastiriyorum ve her sabah uyandigimda "ben kendimi oldugum gibi seviyorum ve kabul ediyorum diyorum"... telkinleri gunde ortalama 6-7 saat dinliyorum arkadaslar bu konuda bana yardimci olurmusuzun ..depresyon telkinini birakmalimiyim? |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Su-Duru'cum bırakman gerekmez depresyon telkinini.Hatta aman diyim.İçindeki blokajların çözülüyor ve bunlar bu tür etkiler yapar.Arındığının habercisidir bunlar.Aksine temizlendiğin için sevin sevincli Ama duygularını bastırma deep-peat yap duygularına onunla destekle.Ve bol su iç lütfen.Vücutta telkinlerle kırılan blokajları su içerek dışarıya at ki içinde duygu selleri yaşanmasın. kiss3 |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği ben kendıne guven sucluluk falan sureklı dınledım fakat 2.5 ay pek bı yarar goremedım ama dınlemeye devam ettım en son acaba depresyon dunde kaldı dınlesem mı dıye dusundum aslında depresyonluk pek bı durum yoktu ama bı kere denemek ıcın dınlemek ıstedım ve ertesı gun acayıp sakın uyandım.normalde sabah kalkınca bana pek yaklasılmaz cok sınırlı olurum ama bende bı sakınlık bı sakınlık sormayın cilgin897 dınlemeye devam ettım hatta sureklı aynı seyı dınlıyorum depresyon dunde kaldı doga baska bıse dınlemıyorum sakınlıgım devam edıyor.atakan bey ben yanlıs bısey mı yapıyorum acaba utananadam.bagımlılık yaptı bu durum bende sureklı dınlemek ıstıyorum girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |