![]() |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Aysel çok sevindim 956k 956k güzelliklere .... |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Aysel gerçekten harikasın art56art56 art56art56 tebrik ediyorum seni |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği içerik muhteşem ya süper..okumadan önceki ruh halimle okuduktan sonraki ruh halim ancak bu kadar zıt olabilirdi..dileğim bu içeriğin beynime bir ömür boyu kazınması..atakan bey çok teşşekkürler.. |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği uy897 uy897 wave gulensmiley hismiley gssmile fbsmile cilgin897 u859 25889 956k sevincli smiliyface 98569 cat22 wave k8908 blissy 956k 25889 gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği bu depresyon dunce kaldi new age abi beni yetirdi bitirdi cok sinirli olmamla tanirim cevremde her gun pc karsisinda bunu dinliyorum beni cok rahatli yaww hele birde 7 inci dakikada calan kavalmi desem ney mi desem Allahim sanki bulutlarda dolasiyorum Buna bircok muzige ihtiyacim var ben cok stres altinda yasayan 28 yasinda sacinda siyah kalmiyan birisiyim yetkililer bu na benzer muzikleri nerelerden bulabilirim artik rahatlamak istiyorum saygilar |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Arkadaşlar, Henüz sitede yeniyim. Bu içeriğin mp3 formu var mı acaba? |
Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği Alıntı:
merhaba.. hismiley hoş geldiniz .. evet var .. onayi ana sayfada mp3 leri bu bölümden yükleyebilirsiniz başlğı adı altında dinlemek istediğiniz müzik çeşitlerine ait olanları indirerek dinleyebilirsiniz.. mesela klasik müzik için aşağıdaki link gibi.. http://www.ritmotrance.com/2007/klas...egisti.com.mp3 ayrıca neler dinlemeniz gerektiği ile ilgili bilgiler de rehber bölümünde var.. pc05 hepsini incelemenizi tavsiye ederim.. kolay gelsin.. |
hatta ilk önce şunu dinle Kitaro caravansary.. ve ben bir istekte bulunsam olurmu acaba atakan abi telkinlerde bu müzik tarzınıda kullanma imkanın olabilir mi? olursa mükemmel olur yaa |
çok güzel bir seçim harikaaaa.. music45 |
Depresyon Dünde Kaldı Telkin İçeriği merhaba telkinleri nasıl kullanmalıyım? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |