![]() |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... hepimizin yararına olması dileğiyle,hepinize teşekkür ederim956k huzurla kalın |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Alıntı:
mrb annie hall, ben kendimce yaptım bir şeyler. diğer arkadaşlar da uyudu sanırım y789 |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Muhtemelen herkesin o saatte bir işi çıktısmil56, senin ve burda olan arkadaşların çalışmaları nedir acaba? bizimle de paylaşmak istemezmisin? |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... dün gece saat 12:00 de hep beraber mükkemmelliyetçilikle ilgili olumlamar yapacaktık. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Ben hem öğrenci hem de hemşireyim, belirli bi saatim yok ne yazıkki. Dün inanılmaz yoğun geçti sınavlar vs çok yorulmuşum akşam 10 da uyuyakalmışım :) |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Yurttaydım ben iki gün internette olmasam da yanınızdaydım. Okuyamayan arkadaşlar müsait olduklarında o vakte niyet edip okuyabilirler. Herkesin en yüksek hayrına olsun. Yine takrardan da yapabiliriz bu çalışmayı. Sevgiler. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... benim de tamamen aklımdan çıkmış, sanırım bu benim kendime olan saygısızlığımı gösteriyor. bunu size aksettirdiğim için özür dilerim... |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... sevgili mavinci, kendini üzme lütfen. zaman zaman hepimiz de oluyor böyle şeyler. insanlık hali.t678 |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Alıntı:
|
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |