![]() |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... benim de çekirdek inancım mükemmeliyetçilik sad456 kurtuluyorum allahın izniyle. var olduğum halimle kendimi kabul ediyor ve onaylıyorum. insanlar beni hatalarımla da sevebilir. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... evet, hangi günler operasyona çıkıyoruz sevincli egoya patronun kim olduğunu görterelim ;) |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Mesela bu cuma iyi bence. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Çok iyi olur gerçekten Cuma günü saati de kesin belirleyelim tam belli olsun yani. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Bende birkaç farklı çekirdek inanç çıktı.Bunlardan birisi mükemmelliyetçilik.İş yerindeyken suçluluk ve ego dinlemeye başladım.Eve döndüğümdeyse mükemmelliyetçilik dinliyorum.Şu sıralar programım böyle.. |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... bir an sinsice gelen kendini kötü hissetme hissi var ya onlar işte hep evham yalan falan sakin olun . demin dosyaları düzenli düzenli koyuyordum sonra abarttığımı fark ettim . bak bir şey olmuyor oğlum böyle kalsa ne olacak sanki dedim . burak gol gol gol tedavi geliyor ! :D |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Cuma akşamı saat 9 nasıl olur? |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... size kolay gelsin. ben yokum şehir dışındayım. Yalnız yeni niyetler için uygun bir zaman dilimi, yeni başlangıçlar için. Yeni aydayız çünkü:) Sizi destekliyor olacağımsuperxy |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Cuma akşamı saat 12:00 nasıl olur? Ben yurt nöbetinde olabilirim haliyle saat dokuzda uygun olamam. :( |
Cevap: Mükemmeliyetçiler buraya... Benim icin hic farketmez 12 de olur. Diğer arkadaslara uygun mudur peki? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 PM. |