![]() |
Cevap: acil şifa isteği Allah Şafi ismiyle acil şifalar versin... |
Cevap: acil şifa isteği Mert'e acil sifalar diliyorum. Dualarımız Mertle. |
Cevap: acil şifa isteği Allah'tan acil şifalar diliyorum.Dualarımız Mert'le olacak.. |
Cevap: acil şifa isteği arkadaşlar bugün hiç sevmediğim biri iftara geliyor ne yapmalıyım görüşmek istemiyorum sinir oluyorum ya offf:( |
Cevap: acil şifa isteği acil şifalar diliyorum.dualarımız onunla |
Cevap: acil şifa isteği Güzel düşünelim güzel olsun. Mertin gençliğinin verdiği kuvvetle bu savaşı kazanacağına inanıyorum. Kendinizi üzmemeye çalışın. Sevgiler ... |
Cevap: acil şifa isteği Alıntı:
selam canım sanırım yeni üyesin..hoşgeldin..kendi kişisel sorularını ve sorunlarını paylaşmak iççin günlük açmanı öneririm.arkadaşımızı açtığı şifa sayfasına iftarla ilgili sorununu yazmışsın..iftar davetinin en hayırlı şekilde geçmesini dilerim..hayırlı iftarlar.. |
Cevap: acil şifa isteği arkadaşlar teşekkürler her şey için tabikii bizler bir aracıyız ama şifalar her zaman hayırlısı ile yerinni bulur.mert bugün fethiyeden döndü ve okadar sağlıklıki anlatamam.kilo almış ahatta deden gibi göbek yapmışsın diye sevdik .müthiş mutlu oldu.onun mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu.bir kere daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum.herşey için tekrar teşekkürler. esen27 |
Cevap: acil şifa isteği Çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: acil şifa isteği yüce Rabbim o küçük meleği o saf ruhunu bütün kötülüklerden uzak etsin bundan sonra bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine... çok geçmiş olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 AM. |