![]() |
Cevap: acil şifa isteği ALLAH YARDIMCISI OLSUN DUALARIM MERT İLE OLACAK ACİL ŞİFALAR DİLERİM.... |
Cevap: acil şifa isteği mertin durumunu merak ediyorum..bilgilendirirseniz seviniriz... |
Cevap: acil şifa isteği Evet iyi olsun Mert, Allah'ın yardımıyla ... |
Cevap: acil şifa isteği o küçücük yüreğinin umudu hiç eksik olmasın..tez zmanda iyileşmesi dileğiyle.. |
Cevap: acil şifa isteği Alıntı:
mertten ayın ayın birinde ilik alındı.pazartesi sonuçları çıkacak.aynı gün kemoterapi öncesi ayun parkında eğitim göerecek.moral depolaması için ön hazırlıkmış.sonuçlara göre kemoteapiye girecek.herzaman gönlümüz onunla . sağlıkla güzelliklerle karşılaşmasını seçiyoruz sevgiler |
Cevap: acil şifa isteği mrb ben bu mesajı geç gördüm ve mertin durumunu çok merak ediyorum, şu anda durumu nedir acaba, iyileşmesini yürekten diliyorum ve iyileşiceğine inanıyorum dualarım onunla.. |
Cevap: acil şifa isteği acil şifalar diliyorum hemen iyileş mertciğim hemen ne olur canım.. |
Cevap: acil şifa isteği Rabbim yar ve yardımcısı olsun , onu sizlere , sizleri ona bağışlasın . elbetteki dualarımız o ve onun gibi şifa isteyenlere... Allah acil şifalar versin. sevgiyle kucaklıyorum sizleri... |
Cevap: acil şifa isteği allah yardimciniz olsun... en icten dileklerimi sunuyorum. |
Cevap: acil şifa isteği gönil dostlarına yürekten sevgilerimi gönderiyorum mert kemoterapiye hazırlanıyor.durumu eskisinden çok iyi. doktorlar moralin çok önemli olduğunu söylediler. malesef mikrop almasın bağışıklık zayıflamasın diye okula gidemiyor. ilgi ve sevginize teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 PM. |