Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   acil şifa isteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/614862-acil-sifa-istegi.html)

esen27 24-08-2010 12:09 PM

acil şifa isteği

sevgili dostlar

7 yaşındaki mert akkaya lenf kanserine yakalandı.4.aşamada ayın birinde ilik konturolu var şifa göndermenizi dilerim. teşekkür ederim

Alexandra 24-08-2010 12:25 PM

Cevap: acil şifa isteği

Ah kıyamammmm, daha küçük bir melek o... Elbette bütün gücümle şifa gönderirim ve çevremdekilerin de göndermesini sağlayacağım. 1 Eylül'de de yanında olacağız o güzel bebeğin. Tanrım sen duy sesimizi... Acil şifalar diliyoruz, allah uzun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin...
Sevgi dolu bir hayat versin...
Herkese haber veriyorum...

planner 24-08-2010 12:25 PM

Acil şifalar diliyorum ben de. Umarım tedavileri sonuç verir.
Çok geçmiş olsun.

tolgaasya 24-08-2010 12:35 PM

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Mert'in bir an önce iyileşmesi dileğiyle...

MuminOKAN 24-08-2010 04:07 PM

hoşgeldiniz öncelikle,
elimden geleni yapacağım.
sapkal89

esen27 24-08-2010 09:39 PM

değerli arkadaşlar
üç senedir bu sitede yazışıyorum yeri geldi konuştuk yeri geldi anneme
şifa istedim.yolgösterin dedim yardım istedim.bunaldım dertleştik arınmaya girdim yardım ettiniz .nanneme abime yoğun bakımda tanımadığınız halde yardım ettiniz.onları kaybedince yanımda oldunuz acımı paylaştınız sizler paylaştıkça acım azaldı sıkıntım kederim arımam hafifledi.bu yazıyı niye yazmak gereği duydum.onuda bilmiyorum.ama iyiki siz hiç görmediğim dostları tanımış kendime yoldaş seçmişim
mert akkayaya gösterdiğiniz ilgi çok güzel
bu dostluk onunda hayatını değiştirecek.7 yaşında mavi gözleri olan canlı sempatik eşime dede bana anneanne diyen bizlere sarılan üç haftadır hayatımıza renk canlılık getiren saf temiz ve bizlerin daha çok şey öğrenmemiz gerektiğini bizlere sevgisiyle anlatan süper bir cocuk.eminim sizlerde onu görmeden bu sevgi eğitiminden geçiyorsunuz.sevginiz dualarınız ona hayat verecektir.yaradanın izniyle şifa bulacacağına inanıyorum.güzel haberlerini burada yazacağım.
iyiki sevgi var
iyiki karşılıksız doslular ve iylikler yardımlaşma var
gönül dolusu sevgi ve sagılarımı gönderiyorum

bluegirlx 24-08-2010 09:42 PM

sizin için acil şifalar dilemenin dışında yapabileceğimiz birşey varsa lütfen onuda duyurun..mesela kan filan gereklimi..

esen27 24-08-2010 09:46 PM

şu anda şifa ve dualardan başka bir isteğimiz yok gönül dolusu sevgilerimle

Parlayan 24-08-2010 09:54 PM

Allah acil şifalar versin..Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..

zahiri 24-08-2010 09:54 PM

Acil sifalar dilerim.. Allah yardim etsin dualarimiz kucuk melekle olacak ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 AM.