![]() |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
cnm yarından itibaren bşka biri için okuycaz bugün benim son günüm biliorsun dmi?? |
Cevap: dua haftası.. Bende bir dua biliyorum yatmadan önce abdestli ve kapalı bir şekilde okuyoruz bu duayı 1 kere Elhamdurillahi Rabbil Alemin Errahmanirrahim maliki yavmiddin dedikten sonra 100 kere iyakenabüdü ve iyakenastain ayetini çekioruz hemen arkasından da 1 kere İhdinas sıratal müstekıym Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin Amin deyip duamızı edioruz. Ek olarak şunu da belirtmek istedim.. Peygamberimiz (S.A.V) bir hadiste bu önemli gerçeği şöyle anlatıyor: "Allahu Teâlâ buyurdu ki: Ben namaz suresi olan Fatiha`yı kendimle kulum arasında yarı yarıya paylaştırdım. Yarısı Benim, yarısı da kuluma aittir. Bu vesile ile kulum bütün istediklerine kavuşacaktır. Kul, `Elhamdü lillahi Rabbi`l-âlemîn` (Hamd, Alemlerin Rabbi olan Allah`a aittir) dediği zaman, Allah, `Kulum Bana hamdetti` buyurur. Kul, `Er-Rahmâni`r-Rahîm` (O Rahman`dır, Rahîm`dir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni methetti` buyurur. Kul, `Mâliki yevmiddîn` (Din Gününün Sahibidir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni tazim etti, işlerini Bana havale etti` buyurur. Kul, `İyyâke na`büdü ve iyyâke nestaîn` (Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Senden yardım isteriz) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumla kendi aramdadır ve kulumun dilediği de onundur` buyurur. Şüphesiz ki Allah herşeye Kadir dir.. Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.. :) Kul, `İhdine`s-sırâta`l-müstekîme sırâtallezîne en`amte aleyhim ğayri`l-mağdûbi aleyhim veleddâllîn` (Bizi doğru yola ilet. Kendilerine nimetler verdiğin kullarının yoluna ilet. Gazabına uğramış yahut sapmış olanların yoluna değil) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumundur ve kulumun istediği de onun hakkıdır` buyurur." |
Cevap: dua haftası.. Aa bilmiodum senin kaç tane kaldııı ?? |
|
Cevap: dua haftası.. bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız. |
|
Cevap: dua haftası.. Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _?? |
|
Cevap: dua haftası.. Olur hallederizz Cnm yeterki istekli olalımm duan da kabul olur eminimmm ben inanç çok önemli içten yürekten inanmalısın..Dua da beyin değil Kalp konuşur çünküü :)) |
cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum. sevgiyle kal. |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar ben 160 okudum. 600 e tamamladım.bir kaç saat sonra tekrar girer bakarım eksiği bölüşürüz. |
Cevap: dua haftası.. selam arkadaslar. ben kendim icin baslamıstım yavas yavas bitiririm diodum ama kısa surede bitirmek gerekiyomus. 750 tane okudum benim icin okuyabilirmiyiz bu hafta? |
Cevap: dua haftası.. sibelcim canım ben 100 daha okudum ekleyin..ee sıra kimde şimdi..listedeki sıraya göre mi gitcez..yaaaa ben çok gerideyim:((((((( |
Cevap: dua haftası.. Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar... |
Cevap: dua haftası.. Bir de şu anda kime okunuyor? Niyet etmek gerek di mi? |
Cevap: dua haftası.. Arkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım:( |
Cevap: dua haftası.. merhaba cnm sana 500 daha okudum. toplamında 1000 okudum.. yüreğinde ki hayallerin hayırlısıyla gerçekleşmesine ve sevgiyle mutlu olmanı istiyorum. hayat sana sevginin gücünü versin ,her daim hem kendine ,hemde topluma yararlı birey olman dileğiyle. mutlu kal. |
Alıntı:
Alıntı:
ikinci olmak isteyen bi arkadaş vardı ismini yazarsa niyet eder başlarız inş.. Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. Ay ceylan çok tatlısın. İyi ki varsın.Allah gönlüne göre versin inşallah... |
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim..hep beraber iyi ki varız y789 Arkadaşlar ben başladım okumaya yarın yazarım sayıyı inş..sibelcim senin ki bitti de mi..ikinci arkadaş haber etsin niyet edelim inş...herkese mutlu hayırlı geceler diliyorum (..içimde sanki minik minik ceylanlar var milyon tane hem de.. ben bu siteye girince gülmeye,hoplamaya zıplamaya başlıyolarhappy6cilgin897cilgin897956k:zpzp::zpzp: hmm ondan heralde oturamıyorum ben masama y789) yüzlerinizi görmediğim halde yüzümü güldüren dostlar iyi ki varsınız.. |
|
|
|
|
|
|
Cevap: dua haftası.. 1. Sibel ( 794 okudu ) 2. Günayss (200 okudu ) 3. Naz78 4. bayşegül 5. Ezeli_Nur 6. collinn (600 okudu ) 7. maviinci 8. songulakpinar ( 100 okudu ) 9. blue_jaloon ( 400 okudu ) 10.birtac ( 250 okudu ) 11.nesira 12.ceylan84lum ( 300 okudu ) 13.vitamin61 14.ezmiran botan ( 1000 okudu ) varsa düzeltilmemş ya da eklenmemş söleyn arkdşlar gözmden kaçmş olablr... |
Cevap: dua haftası.. 800 tane mi kaldı geride bugün bitiririz canım ben okuyabildiğim kadar okurum. bugün cuma mübarek gün . hepsi bittikten sonra duasını yaparsın. |
Cevap: dua haftası.. bir de okurum deyip hiç okumayan (mazeretsiz) arkadaşları listeden çıkartıp düzenlersen seviniriz. |
sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
|
Cevap: dua haftası.. 400 tamamladım..ALLAH güzel gönlüne göre hayırlısı ile versin.. sevgiyle kalın. dualarım hep sizinle |
|
Cevap: dua haftası.. bitti mi yani oley |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |