![]() |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
|
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar bugünkü dualarımızı allah kabul etsin... ne zamana kadar devam edelim? |
Cevap: dua haftası.. satidemi vardı ben gündüzden okudum. |
Cevap: dua haftası.. Bir haftayı tamamlayalım bence |
|
Cevap: dua haftası.. Gençler ne kadar devam ederiz bilmiyorum ancak ben bundan sonraki günler gün içinde okumayı planlıyorum. Çünkü eğitimim başladı ve akşam gidip geç saatte geliyorum. Mesela bugün okumadım henüz yarın hem bugün hemde o gününkini okuyacağım. Bir de eğer uygun görürseniz salavatları bitirdikten sonra bir arada esma okuyalım diyorum. neutrali5 |
Cevap: dua haftası.. iyi fikir zerynthia |
Cevap: dua haftası.. benimde hergün esma çalışmam var ..sizlerede mutlaka tavsiye ederim. |
Cevap: dua haftası.. bu gece 23:32 de dilek saatimiz var di mi arkadaşlar?hy789 |
Cevap: dua haftası.. Allah'ım! Ülkemizin terör olaylarından arınmasına askerlerimizin güvende olmalarına Murat'ın ailesine yakın bir yerde iş bulmasına ve ailesine en kısa sürede kavuşmasına Hazal'ın huzurla çalışacağı bir şirkette insan kaynakları departmanında işe girmesine Tuğba'nın annesi Aysema Hanımın bedeninin şifa bulmasına Perihan'ın kardeşi Sinan'ın yaşamını sağlıkla sürdürmesine ve Perihan'ın eşi Serkan'ın bereketli bir kazanç elde edeceği mutlu ve Başarılı olacağı bir iş bulmasına Hatice'nin gönlüne göre bir iş bulmasına Yüsra'nın masalının en kısa sürede ihtiyacı olanlara ulaşacak ve Yüsra'yı tatmin edecek şekilde yayınlanmasına Hülya'nın boşanma davasının hayırlı bir şekilde sonuçlanmasına Deniz'in kasımda memur olarak atanmasına Jeveux'un tayinin memleketine çıkması ve eşinin işe girmesine VE tüm bu dileklerimizin herkesin hayrına olacak şekilde Peygamberimiz (s.a.v) hürmetine gerçekleşmesine niyet ederiz. |
Cevap: dua haftası.. zahiri'nin kalbindeki dileğinin olmasınaa :)) |
|
ayh utandım yhaa :):) dileği biraz karışık onun :) |
Cevap: dua haftası.. O0yu89 Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. dualara bende katılmak istiyorum.her hafat bir kişiyemi okunuyoo.yoksa genelmi :)yardım ederseniz sevinirim..teşekkürler :):) |
|
Cevap: dua haftası.. Aynen ben de. |
Cevap: dua haftası.. zerynthia sen nasıl okuyorsun? arkadaşlarda o şekilde devam etse daha güzel olurdu.... |
Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez. Ayetel Kürsi; yemek buğday pirinç arpa gibi şeylere 313 defa okunarak her okunuşta o şeye üflenirse bereketi artar o şeyde bereketlilik olur. |
Cevap: dua haftası.. Şuanda tefriciye okuduğumuz için herkes gibi okuyorum. Niyetimizi okuyarak başlıyorum. Sonra terficiyelere başlıyorum. Arada da birkaç kere daha niyet okuyorum. Çünkü iki salavat arasında yapılan duaların kabul olduğu inancı var bende. Bitirmeden önce de tekrar niyeti okuyorum. Öyle bitiriyorum. Esmalarla ilgili de şöyle bir şey söyleyebilirim. Mesela bazı isimlerin bazı işler için kolaylaştırıcı etkisi olduğu söyleniyor. Niyetim neyse ona göre bir esma seçip onu bin kere iki bin kere filan okuyorum. Zaten isim tekrar etmek çok kolay oluyor. Tabii tüm isimler de kolaylıkla okunabilir. |
Cevap: dua haftası.. Ya arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Ben şimdi bir haber aldım da. Bizim 15 -16 yıllık bir komşumuz vardı Güldane teyze. O vefat etmiş de. Bir Fatiha okursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler. |
|
Cevap: dua haftası.. tabi okuruz canım |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar.bu gece 23:32 duası var di mi...hy789 |
|
23.32 başka birşey.... |
Cevap: dua haftası.. ben bir süre yokum.. ne kadar yokum onu da bilmiyorum.. bi sindirim süreci geçiriyorum ama tabi ki dualara devam edicem inş. hepniz esen kalın.. |
|
Cevap: dua haftası.. yok yok ben çok iyiyim.. süperim hatta :)) sadece düşünüp taşınıp bir karar almak için yokum... sevgiyle kalın.. |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu haftalık dualara.. |
Cevap: dua haftası.. bende bende :)))) |
Cevap: dua haftası.. EVET BENCE DE TEKRAR DUALARA BAŞLAYALIMM |
Cevap: dua haftası.. bende burdayım rima:))))))))))) |
Cevap: dua haftası.. abim de burdaymışşş :)) liste oluşturup başlayalım o zaman |
Cevap: dua haftası.. ismini yazan ve katılmak isteyen arkadaşlarım için dua edicem ben. siz de dualarınızda beni hatırlayın lütfenn |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 PM. |