![]() |
Cevap: dua haftası.. yada hastası olanlar yazsın herkeş durumuna göre başlasın sonuçta niyet o kişi yada kişilere gidecek.saate bağlı kalmayalım.... |
Cevap: dua haftası.. O zaman herkesin burada olmasını beklemeyelim. Şurada Allah rızası için bir şey yapmaya çalışıyoruz. Herkes uygun olduğunda okusun. Terör için de okuyabiliriz tabii ki. art56art56 sabırsızın annesi ve serperin kardeşine şifa niyet edeceğiz. Şu kişinin işi olsun, şu kişinin sağlığı düzelsin, şu kişi ailesine kavuşsun, şu kişi sınavda başarılı olsun vs. diye bir metin hazırlayıp toplu niyetle de okuyabiliriz o zaman bugün. Karar verelim de serperi arayacağım daha. |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. murat iş ve aile:)) |
Bak iyi oldu adını söylemen. :DDD Şaka bir yana allah biliyor yani kimin kim olduğunu söylemek istemeyenin nickine göre niyet ederiz. Ama tabii söylense daha iyi olur bence. Murat ailesine kavuşmak istiyor. Ben (Hazal) iyi bir şirkette insan kaynaklarında çalışmak istiyorum. sabırsız annesinin (adını söylersen sevinirim.) sağlık durumunun iyileşmesini istiyor. serperi arayacağım şimdi onun niyetlerini de alıp eklicem isimlerle beraber. |
Cevap: dua haftası.. arkadaşları iyi tanıyan birisi hazırlasın o zaman metini... |
Cevap: dua haftası.. Elime kağıt kalem almam lazım. sabırsız annenin adını söyleyebilir misin? serper'i aricam. Eksik bilgi vermek istemiyorum. |
Cevap: dua haftası.. Hatice, gönlüne göre hayırlı bir iş bulsun. :)) |
Cevap: dua haftası.. herkes msn gruba gelse burda biraz zor haberleşcez anlık ileti daha uygun olacak.. group1159186@groupsim.com |
Cevap: dua haftası.. Tamam ben grupta bekliyorum. Saat 22:30 da başlayalım. Ben niyetleri topluyorum. Öncesinde buraya da hepsini bir arada ekleyeceğim. Herkes o arada adını niyetini tamamlasın. Sonra beni unuttunuz bana söylemediniz diyen olmasın. Zaten 2 gündür Cuma akşamı diye konuşuyorduk. Artık onları da başka gün eklemek zorunda kalıcaz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: dua haftası.. [QUOTE=bluegirlx;808037]herkes msn gruba gelse burda biraz zor haberleşcez anlık ileti daha uygun olacak.. group1159186@groupsim.com[/QUO süper fikir |
Cevap: dua haftası.. Allah'ım! Murat'ın ailesine yakın bir yerde iş bulmasına ve ailesine en kısa sürede kavuşmasına, Hazal'ın huzurla çalışacağı bir şirkette insan kaynakları departmanında işe girmesine, sabırsız'ın annesinin bedeninin şifa bulmasına, Perihan'ın kardeşi Sinan'ın yaşamını sağlıkla sürdürmesine ve Perihan'ın eşi Serkan'ın bereketli bir kazanç elde edeceği mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasına, Hatice'nin gönlüne göre bir iş bulmasına, Yüsra'nın masalının en kısa sürede ihtiyacı olanlara ulaşacak ve Yüsra'yı tatmin edecek şekilde yayınlanmasına, Hülya'nın boşanma davasının hayırlı bir şekilde sonuçlanmasına, Ülkemizin terör olaylarından arınmasına, askerlerimizin güvende olmalarına VE tüm bu dileklerimizin herkesin hayrına olacak şekilde Peygamberimiz (s.a.v) hürmetine gerçekleşmesine niyet ederiz. Bugünlük bu kadar. serper'i bu saatte arayamadım 22 oldu ama onun niyetlerini de ekledim. Yarın arayıp söylicem. O da okur. Kendi isminiz olan yeri ben diye söylersiniz artık. Başlayalım mı yavaştan? |
Cevap: dua haftası.. Allah'ın Selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah hayırla başlamayı,hayırla sürdümeyi ve hayırla bitirmeyi nasip etsin:)Allah dileklerinizi en hayırlısıyla,en güzeliyle kabul etsin.Aslında biraz dua etme ile ilgili önerilerim olacaktı.Hatta şimdi yazdım geri sildim.Allah sizi güzellikleriyle donatsın.Ben çarşambadan beri ne yapacağıma kara veremedim.Hakkınızı helal edin.Garib olanı cevapta yazmadım.İleride katılır mıyım bilemiyorum.Ama beni çok mutlu ettiniz :))Allah razı olsun.Beni bir daha salat- tefriciyede de yada bir sonrakilerde de bana haber verirseniz beni daha da sevindirirsiniz :))Bu çok güzel bir etkinlik olmuş.Ben de inşallah size buradan dualarımı yolluyorum ve Rabbimin izni ile hep birlikte bu işi başaracağız.Bir dahakine inşallah katılırım ;)o Allah yar ve yardımcınız olsun :)Sözlerimi Dua ile bitirmek istiyorum:) Allah'a emanet olunsmil56 http://www.oguzmetin.com/dua1.jpg |
|
Cevap: dua haftası.. zahid önerilerini lütfen paylaş... |
Cevap: dua haftası.. Sevgili Rima'cım(Deniz) olayı başlatan arkadaşım internet problemi yüzünden olaya dahil olamadı. Deniz de kasımda memur olarak atanmak istiyormuş. Ben şimdi duayı okumayı bitirdim isme özel dua kısmına geçiyorum. Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah. Amin. |
|
Cevap: dua haftası.. akşam tekrar ediyoruz değil mi?? |
Cevap: dua haftası.. kusura bakmayın arkadaşlar akşam katılamadım okudum ama tam olarak nasıl yaptınız anlayamadım kaç kere okudunuz bu arada dün 100 kere okumuştum o günlük niyetimiz için .lütfen bana bi özetleyinn olurmu |
Cevap: dua haftası.. sevgili zerynthia çok üzgünüm vaktinde söyleyemedim ben tuğba annemin adı aysema |
Cevap: dua haftası.. sabırsız'cım Allah seni de anneni de biliyor. O nedenle benim için çok sorun değildi. Bundan sonraki günlerde annenin adına göre niyet ederiz. Ben nasıl yaptığımı anlatıyım. Başında niyetimizi okudum. Sonra salavatlara başladım. Arada niyetimizi tekrar ettim bir kere. Bir de bitirirken de tüm bu okuduklarımız için niyetimi söyledim. Rima aklımdan çıkmıyordu. O arada Allah'tan sweeet onun niyetini de eklemiş. Onunkini de niyetime ekledim. Az önce arayıp serper'le de konuştum. Toplu niyet ettiğimizi filan söyledim. Herkesin niyetini vermem biraz zor olacağı için ona pazartesi den itibaren başlamasını söyledim. O da öyle yapıcak. |
Cevap: dua haftası.. geldim çok şükür.. sonundaa. zahiri ile de konuştum.. dileğini söyledi aslında ama sonra gönlümdekini diliyorum onu eklersin dedi. her gün yüz tane okuyacak inşallah.. |
Niyetlerimiz en hayırlı haliyle gerçeğimiz olsun. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: dua haftası.. Selam. Ben dün yoktum. Ben de katılmak istiyorum. Nasıl yapacağız biraz aydınlatır mısınız? Kaç gün kaç adet okunacak. |
Cevap: dua haftası.. evet çok şükür kesinleşmiş yokluğumda ve süper de olmuş.. zaten internet sorunum da devam ediyor.. neden kaynaklandığını da bilmiyorum. neyse. dularımızın kabul olması dileklerimle... |
Cevap: dua haftası.. Ben de günde 100 adet okumaya başlıyorum. Sanırım sayı önemli değil. Sizin niyetlerinizi de göndereceğim. Lütfen sizde benim için gönderin. Ben tayinimin memleketime çıkması ve eşimin işe girmesi için niyetleniyorum. Unutmayın "Yapılan dualar kabul olunur.Kimi sizin istediğiniz anda ve şekilde, kimi zamanı gelince, kimi dualarda günahlarımıza kefaret olarak kabul olunur." Yani her dua kabul olunuyor. Her zaman hakkımızda en hayırlısı olsun. Allah kabul etsin. |
|
Cevap: dua haftası.. rima deniz ben seni dün ekledim:))) |
Cevap: dua haftası.. ALLAH razı olsun :)) ben bugün 300 okumayı düşünüyorum.. inşallah.. |
Allah kabul etsin. |
Cevap: dua haftası.. çok güzel olmuş elinize sağlık |
Cevap: dua haftası.. bu akşamdan itibaren kardeşim FAZİLET de katılacak. her gün 100 kere okumasını söyledim tamam abla bu akşam okumaya başlayacağım dedi. onun niyeti de üniversitesini hayırlısıyla bu sene bitirmek.. onu da ekleyebilir miyiz.?? |
Cevap: dua haftası.. Tamamdır. Ne kadar çok kişi o kadar çok dua demektir. art56art56 |
Cevap: dua haftası.. Wow neler olmuş neler :) Harikasınız :) |
Cevap: dua haftası.. Arkadaşlarımla zaman zaman sure ve duaları paylaşıp okurduk. Şimdi Türkiye'nin birçok yerinden paylaşıyoruz. Bizler çok şanslı insanlarız. Ve bu tesadüf değil. Bu sayfayı açanlara ve tekrar başlatan Rima'ya çok teşekkürler.25889ağla2 Allah kabul etsin. AMİN |
Cevap: dua haftası.. Ay ben az önce salavat okurken sonra nasıl oldu bilmiyorum gayri ihtiyari bir şekilde kendimi ihlas suresi okurken buldum. Vardır heralde bir hikmeti. utananadam |
Cevap: dua haftası.. hergün yüz tanemi okunucak |
Cevap: dua haftası.. evet her gün 99-100 diye anlaşmıştık ama içinizden ne kadar geliyorsa okuyabilirsiniz? Sonuşta sayı değil niyetttir önemli olan. |
Cevap: dua haftası.. o halde bende varım umarım düzenli okuyabilirim |
Cevap: dua haftası.. Geldim geldim, bugün okumaya başlayacağız inşalllah. Naçizane bir şey paylaşmak istiyorum sevgili arkadaşlarım. Dualarımızın daha etkili olması için : Dua okumadan önce 3 ihlas, 1 fatiha okuyup Peygamberimize ve akrabalarına, eshablara, evliyalara vs.... bağışlarsak ettiğimiz daha iyi olurmuş, ben öyle yapıyorum faydasınıda görüyorum. Herkesin duaları kabul olsun inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 AM. |