![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkese selam 956k Bende toplu çalışmaya katılıyorum ama yazamayabilirim bir kaç gün ama sizlerleyim.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben başladım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben bitirdim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu akşam bende katılıyorum aranıza kardeşim için iş isteyeceğim herkezede dua edeceğim dileklerimiz olsun diye sevgiler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ARkadaşLaRıM MeRhabaLaR. Evdeki BiLgisayaRıM ARıZaLandığından DoLayı BağLanaMıyoRuM. En Yakın ZaManda OnaRıp AkşaMLaRı Da FoRuMa KatıLacağıM. ÇaLışMa Konusuna GeLince Saat OLaRak 10 CivaRı ÇaLışMa YapaMıyoRuM Fakat SiZLeRin ÇaLışMaLaRı YüksekbenLikLeRiMiZ VasıtasıyLa İLetişiyoR Ve HissedebiLiyoRuM. O His Uyandığında Bende ÇaLışMaLaRa BaşLangıç YapıyoRuM. EğeR MeşguLseM Daha Uygun Ve SessiZ BiR ZaManda DevaM EdiyoRuM. BiR Kaç Kitap Daha OkuyoRuM, Yakın ZaManda PayLaşacağıM. GöRüşMek ÜZeRe. SapkaL89 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI BiR Kaç Kitap Daha OkuyoRuM, Yakın ZaManda PayLaşacağıM. the key bittimi Mumin Okan ben yeni başladım ama zero limitten önce basılan ve yazılan bir kitap. ve yazar zero limit kitabının bir bölümünde daha önceki yazdığı kitapların yanlış olabileceğini ve pişmanlık duyduğunu ifade ediyor Dr HEW LEN'e. Sen ne düşünüyorsun? Yeni okuduğun kitaplarıda paylaşırsan sevinirim. Teşekkür ederim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu akşam çalışma yok mu arkadaşlar |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI uçak kalkmıyorsa tren falan da mı yok? ismira.. ışıkk... kaptan pilotlar hareket ne zaman? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben buradayım arkadaşlar başladım:) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende şimdi başlıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM. |