Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

arca 02-08-2009 06:16 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473125)
merhabalar arca....emeğine sağlık çok severek okudum...aslında bildiğimiz şeyleri hatırlamış olduk bu sayede...

bunun için teşekkür ederim....ama en çok sonundaki duayı sevdim...okurken gönülden hissettim...actionsmile

Evet suzzy bunlar bildiğimiz şeyler ben bu yapılan anlaşmaların hergün yaptığımız arınmalar diye düşünüyorum yazıda geçmişte yada henüz dünyaya gelmeden önce yaptığımız anlaşmalardan bahsediyor ( yani aslında bizim kurguladığımız inandığımız kadar gerçek olan anlaşmalar bizimle var olan ) Dr Hew Len'in "Sıfır Sınır" dediği bu anlaşmaların yada düşüncelerin olmadığı sınırdır. Ho'oponopono ile aynı arınmadan (eski anlaşmalardan vazgeçin) söz ettiği için konyla bağlantılı olduğundan paylaşmak istemiştim. Teşekkür ederim

ışıkk 03-08-2009 02:54 PM

Merhaba arkadaşlar, yeni geldim tatilden.
Arca çok teşekkür ederim sana.emeğine yüreğine sağlık.gerçekten tam böyle hissettiğim anda karşıma çıktı yazı.:)

Sevgiler herkeze.

Işıldayan Safir 03-08-2009 04:25 PM

ismira cvbından nasıl bi sonuç çıkarmalıyım tatlım

arca 03-08-2009 08:10 PM

Ben teşekkür ederim Işıkk..

TR-ance 03-08-2009 08:41 PM

Herkese Merhaba..

Uzun Bir Süredir Yoktum Lütfen Kusura Bakmayın.. Bu Sıralarda Hayatımda Biraz Fazla Negatiflikler Görmeye Başladım Ve Açıkçası Biraz Yara Aldığımı Söyleyebilirim.. Biraz İnzivaya Çekilmem Gerektiğini Hissettiğimden Ötürü Buraya Birşey Yazamadım.. Bu Süreç Boyunca Durmadan Arındım Arındım Arındım.. Arındıkça Atalarımızdan Kalan Toksit Düşüncelerin Hepsine Seyirci OLdum.. Ve Bunlardan Çok Şükür Arındım.. Şu Anda Çok İyiyim Allaha Şükür.. Bugün Toplu Arınmaya Kesinlikle Katılacağım.. Lütfen Katılacak Arkadaşlar Mesajlarıyla Katılacaklarını Belirtsinler.. Bu Sayede Kaç Kişiyiz Görelim Bi.. :)

SevgiyLe KaLın..

ışıkk 03-08-2009 09:34 PM

Ben geldiiim buralardayım Tr-ance.super

Belgin ∞ 03-08-2009 09:39 PM

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım y789

Yarım saat oldu İstanbul'dan eve geleli, o hava ile toplu arınmada meltem rüzgarları estirmeyi düşünüyorum :)

Sevgiyle..

sudem8 03-08-2009 10:11 PM

ben de geldim, geç kalmışım ama...arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

arca 04-08-2009 11:06 AM

bende sizinleydim dün gece 21.günü ne zaman tamamlıyoruz arkadaşlar

arca 04-08-2009 09:02 PM

Evet şimdi yoklama. İsmini okuduklarım parmak kaldırsın lütfen smil56

duru79
gnm77
redflowers
serpil22
sudem8
sulara