Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ışıkk 24-06-2009 01:13 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468141)
Bence üçü de toplaşıp bize yemek ısmarlasınlar sevincli Organizasyonu ben yaparım y789

Duru'cum senin bana borcunu bu yemeğe katmıyorum, onu ayrı tutuyorum :)

Arkadaşlar dua kapınızın ne zaman açık olduğu belli olmaz. Ben 2 hafta öncesine kadar ne istediysem ertesi gün önüme çıktı, forumdan bir kaç kişi buna şahit oldu :) Ne isterseniz yürekten isteyin, kuşku olmadan. Öyle bir çıkıyor ki önünüze, şaşırıp kalıyorsunuz.

Hadi rastgele...

Ne demek Canım ne isterseniz,nasıl isterseniz.siz yeter ki gelin toplaşalım,hepimizin hayırlı haberlerini alalım, ilk maaşlarla ne dilerseniz yaparım valla. sevinclisevincli hepiniz gerek dularınızla gerek moral verme açısından yanımızdasın.bu çok güzel.çok teşekkürler.sevgilerr.kiss3

alestason 24-06-2009 01:17 PM

aynı şekilde bende ışıkcım güzel haberkimden gelirse gelsin çok çok mutlu olacağım.
saime bugün dualarım seninle sevgiler....

ismira 24-06-2009 01:19 PM

Ay, ay, ayyy!.. Çok beğendim bu kartı, tekrar tekrar süslesin ve arındırsın her yeri!..sevincli

Çok teşekkürler melodiss, ellerine sağlık! (12389 Günlüğüme de kopyaladımgirlhaha)

Alıntı:

melodiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468208)

cibelce 24-06-2009 01:28 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468205)
Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

Tüm içtenliğimle duamı ettim saimecim. Dilerim kızın biran önce istediğin sağlığına kavuşur.

sevgiyle kal

melodiss 24-06-2009 02:30 PM

heyyoook8908
beğenmenize çok sevindimuy897

hazırladıkça eklerim buraya yenilerinikrzm67

saime1 24-06-2009 02:59 PM

duama katılıp niyetime güç veren herkese şimdiden binlerce teşşekkür ediyorum.

TR-ance 24-06-2009 04:11 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468205)
Günaydın herkese :Bu gün sizlerinde katılımı isteyerek benim için çok önemli olan bir dua etmek istiyorun zaman belirtmiyorum bu gün aklınıza hangi saate gelirse gelsin dua edebilirsiniz.teşekkür ederim.
Yüce Tanrım:Dışarıda kızımın erken doğumundan dolayı gelişemeyen vücüdunun nedeni ;bemim içimde barındırdığım ve sürekli tekrar eden korkularımın ve kotü hatıralarımın neden olduğunun bilincindeyim.Bu kotü hatıraları içimde barındırdığım için senden Özür diliyorum.Lütfen beni afet .Bu kötü hatıralarım ve korkularımdan arınmak için yardımını istiyorum.İlahi ışığınla bu kötü hatıralar sıfıra dönüştür.Teşşekür ederim.Bundan sonra kızımın vücudunun hızla gelişmesini tercih ediyo ve seni seviyorum.

Merhaba..

Sizi Arınma Listeme Ekledim.. Umarım Yüce Rabbim En Kısa Zamanda Arınmama Yardımcı OLur Ve Müthiş Bir Şifaya Tanıklık OLuruz.. :)

Sevgiyle KaLın..

sudem8 24-06-2009 04:13 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468266)
duama katılıp niyetime güç veren herkese şimdiden binlerce teşşekkür ediyorum.

saimecim ben de dua ettim ayrıca iki nokta da yaptım..yalnız değilsin

maxim 24-06-2009 07:12 PM

arkadaşlar harikasınız ya....
ne güzel bir şey bu....bende katılmak istiyorum
hepinizi çok seviyorum......
sevgiyle kalın...............

Pamukk 24-06-2009 08:06 PM

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM.