![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yüce yaratıcım içimde bugün fazlasıyla baş göstererek bütün günümü kaos haline getiren bir işe yaramamazlık hissim için senden özür diliyorum. Senin tarafından kusursuz bir şekilde yaratılan varlık olarak bugünümü ziyan zebil ettiğim, bütün gün suratımı asarak hem kendimi hem çevremi rahatsız ve huzursuz hissettirmeyi başardığım, gözüme takılan damlaları dışarı akıtamayarak başımın ağrımasına sebebiyet verdiğim için lütfen beni affet. Bugünümü bu saatten sonra sorunsuz ve problemsiz geçirerek yarınımı sakin ve hoşgörüyle yaratmama yardım ettiğin için seni seviyorum. Bugün beni mazur gördüğün için ve seni hep kalbimde hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim. Özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim... (ve daha hızlı arınmak için ağlamaya giderim, bugün yanınızda bu ruh haliyle olmak istemiyorum arkadaşlar. Gerçi 22.00 ye daha 1 saat var ama toparlanabilir miyim bilmiyorum. sizlerde beni mazur görün lütfen. ) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar nasıl güzel nasıl enerjisi yüksek bir bölüm haline gelmiş burası... yazdıklarınızı ve dualarınızı okudukça enerjimin yükseldiğini kalbimin yumuşacık olduğunu hissediyorum.... hepiniz harikasınız...bende elimden geldiğince devam edicem... hepimizin enerjisi yükselmiş olarak dualarımıza böyle içten ve yürekten devam edersek olabilicekleri tahmin edemiyorum... saimecim kızın için bende bütün kalbimle dualarımla yanındayım... sevgili peacemaker senin adınada çok ama çok sevindim... eminim uzun yıllar boluğun ve bereketinin bol olacağı bir işe sahip olmuşsundur... hepinize sevgiler... özür dilerim..lütfen beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..super http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpgt678 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI teşekkür ederim herkese, bütün duğalarınızn gerçekleşmesini diliyorum, |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI amiiinn:) bütün dualarımız hayırlı bir şekilde kabul olsun, öyle olsun.. gerçi ben bugün yanlış adresteymişim ama, girlhaha.. bütün gün sürekli dilimde, beynimde, yüreğimde zaten 4 silahşörümüz..benim enerjim size yetişir :) teşekkür ederim, |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu guzel kelimelerin gucunu 4,5 yasindaki oglum uzerinde denemek istedim ve ona; Annecigim istemeden seni kirdigim, uzdugum ve azarladigim icin ozur dilerim, lutfen beni affet. Sen iyi bir cocuksun ve beni anne olarak sectigin icin sana tesekkur ederim. Seni cok seviyorum dedim. Baktim oglumun gozleri yasli. Birden beni kucakladi ve olanca gucuyle sarildi. Ben tesekkur ederim benden ozur diledigin icin. Seni affediyorum, cunku bende seni seviyorum diye aglamaya basladi. Onu bu kadar etkileyecegini gercekten de dusunmemistim. Ama yalnizken bile bu kadar etkili olabilen bu sozcukler hepimiz birlikte soyledigimizde evrende kimbilir ne guzel etkileri oluyordur. |
|
Okurken gözlerim doldu birden, gerçekten etkili 4 cümle. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI aslında lütfen beni affet özür dilerim cümlelerini karşımızdaki insana söylemiyoruz.Yaradanımıza da affet demiyoruz...kendimizi affetmemiz için yaradandan yardım istiyoruz.önce suçluluk duygusundan arınıp,sonra bizi affetmesini istiyoruz..sonra affedemedeğimiz kişileri affetmemizi böylelikle arınma oluyor..Benim okuyup anladığım bu İsmira bu konuda daha bilgi sahibi daha güzel açıklar...benim anladığım bu şekilde...fakat sihirli sözcükler,çok etkili farkındaysanız ilk zamanlar zorlanıyorduk söylemeye şimdi çok rahat dökülüveriyor ağzımızdan...sevgiler.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Haklısın sudemciğim, Yaradan'a yönelik yardım talebidir özünde yaptığımız. Çünkü hatırlarsak bilincin 15 bitlik veri işlediği sırada, bilinçaltı 15 milyon bitlik veri işliyor. İşte bu büyüklük karşısında, bilip bilmediğimiz her şeyden dolayı kendimizden yüce olana, mutlak güce teslim ediyoruz arınmayı. Öte yandan, kendimizin ve her varlığın aslında O'nunla bir ve bütün olduğunu, O'nun parçası olduğumuzu hatırladığımızda, kendimize veya karşımızdakine bu sihirli dörtlüyü söylerken, aynı anda O'na söylemiş oluyoruz... Yani her yol O'na çıkıyor...art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 AM. |