Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

saman 02-07-2009 11:54 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

herşeyin başı sağlık sevgili ismira,, ben duanın gücüne inanıyorum, hele hep beraber olunca başka başka dileklerimiz bile olsa iyilik ve hayır için bir araya gelişimiz, kendimizin yanında, hayatımızda olanlar içinde sorumluluk hissetmemiz kapıları birer birer açıyor artık,,

mucize bekleyin, insanın sınırı hayal ettiği kadardır, bunu herzaman hatırlayın,,

hepiniz için, hepimiz için arınmaya devam :)
sevgilerimle,
http://i40.tinypic.com/vfb7nc.gif

saime1 02-07-2009 11:59 AM

FK35 ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM KATILIMIN VE DUAN İÇİN SAĞOL VAR OL

Water_Nymph 02-07-2009 02:02 PM

arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum tam olarak nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? birde reiki 1 seviyesinde mi olmak gerekiyor reiki nasıl yapılır bilmiyorum da sad456

serpil22 03-07-2009 12:54 AM

sevinclisevinclisevincliarkadaşlar harika haberler bunlar çok mutlu oldum partysmileypartysmiley

nidanem 03-07-2009 09:25 AM

arkadaşlar bende hep takip ediyorum sizleri ama yazma fırsatım olmuyor hergün her yazılanı okuyorum ve güzel haberler alıyorum. başarılı olanları isteklerine kavuşanları kutluyorum çok sevindim sizin adınıza. sıra bizde inşallah bizlerde tamda istediğimiz gibi bir işe sahip olacağız. ben ve kardeşimde her akşam yapıyoruz. güzel haberleri vermek için sabırsızlanıyoruz. sevgiyle kalın.

TR-ance 03-07-2009 10:19 AM

Selam..

Bir Süredir Foruma Giriş Yapamıyordum .. Sanırsam Teknik Bir Ağrıza Vardı.. Neyse Çokta Önemli DeğiL Şu Anda Girebiliyorum Nasıl OLsa .. :) Şu An Gerçekten Kendimi Çok Ama Çok İyi Hissettim Arkadaşlar.. Haberleriniz Gerçekten Çok Güzel.. İçimizde Düzensiz Bir Şekilde Gezinen Hatıraları Bir Bir Dize Getiriyoruz .. ( Tabi ki Allah'ın Yardımıyla.. ) Çünkü Gerçekten Bu Konuda Aciz Sayılırız.. Milyonlarca Belki Milyarlarca Bayt Veri Var İçimizde.. Bunlardan Hangisinin İyi , Hangisinin Kötü OLduğunu Bilemiyoruz.. Belki de Hiç Bilemeyeceğiz.. Bunu Yalnızca Yüce Yaradan Bilir.. Bu İşin Anahtarı Teslimiyet.. Emin OLun Siz Teslim OLarak Arındığınız Zaman Cennetin Kapıları Size Açılmaya Başlayacak.. Sizlere İyi Arınmalar Dilerim.. :)

Sevgiyle KaLın..

nidanem 03-07-2009 10:34 AM

arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum. ben bu arınmayı yapmaya başladığımda bugüne kadar beni metaller ve sudan elektrik çarpıyo:)) özellikle elimi yıkamak için suyu açtığımda çok feci şekilde elektrik alıyorum. sebebi ne olabilir? :)

ismira 03-07-2009 10:59 AM

Alıntı:

Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469407)
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum tam olarak nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? birde reiki 1 seviyesinde mi olmak gerekiyor reiki nasıl yapılır bilmiyorum da sad456

Merhaba su perisi, hoop-arın yapmak için reiki gerekmiyor, tek başına hoop-arın yeterli. Ancak Reiki veya başka enerjilerle çalışanlar birleştirebilir.

fk35 03-07-2009 11:08 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469395)
Şimdi benim yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Bunu günlüğümde paylaştım, ama buraya da aktarıyorum:

Bunun öncesi de günlüğümde (SÖZ'den...ÖZ'e...)

Arkadaşın için çok sevindim. Geçmiş olsun.
Kitlenin tamamen yok olmasını diliyorum.

Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim.

ismira 03-07-2009 11:17 AM

Alıntı:

nidanem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469436)
arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum. ben bu arınmayı yapmaya başladığımda bugüne kadar beni metaller ve sudan elektrik çarpıyo:)) özellikle elimi yıkamak için suyu açtığımda çok feci şekilde elektrik alıyorum. sebebi ne olabilir? :)

Bu olağan bir sonuç nidanem Hoop-arın la çalışırken, diğer pek çok yöntemde olduğu gibi, enerji frekansımızda değişimler oluyor. Çünkü arındığımız konuların bizdeki enerjileri değişiyor. Bir de Yaratan'a bağlanıyoruz, yüksek bir enerji alanına yani. O yüzden topraklanma yapabilirsin. Topraklanma konusunda sitede bilgiler bulabilirsin. Ama en basiti sıklıkla toprağa basıp negatif veya fazla enerjinin ayaklarının altından akıp yerin derinliklerine gittiğini imgelemek. Ellerini tuzlu suyla yıkamak da elektriği dağıtır.

Bir diğer konu arkadaşlar, bol su içmek. Bunu söylemek aklımdaydı, hep kaldı. Lütfen bol bol su içelim. En iyi antioksidan olduğu gibi, beden enerjimizdeki en iyi temizleyici de...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 AM.