![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de varım... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ho'oponopono çalışmalarına devam ediyor musunuz? Şimdiki konu nedir? Savaşlar, kıtlık, Afrika için yapsak ne ggüzzel olur. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
http://img227.imageshack.us/img227/6...19ut8kine6.gif Merhaba ışıkk ve tüm arkadaşlara, Tüm sayfaları baştan sona şöyle bir gözden geçirdim. Arada kendi mesajlarıma da rastladım. Çok ilginç ki konuya yazdığımı hiç hatırlamıyordum. Daha da önemlisi yazdığım mesajları görünce kaydettiğim ilerlemenin hiç de az olmadığını farkettim. Baya yol yürümüşüm. Doğrusunu söylemek gerekirse yazdıklarımı çok saçma ve komik buldum. Bunun yanı sıra hatırladığım bir şey o mesajları yazdığım sıralarda affetme çalışmalarıyla ilgili çok dirençli ve katı olduğumdu. Asla diye düşünüyordum. Ancak şimdi bakınca inanın o zaman nasıl böyle hissettiğimi anlayamıyorum. Yani niye böyle düşünmüşüm? diye sordum. Şuan artık söyleyebileceğim bir şeyler var sanırım. O zamanlarda yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Çünkü hiçbir şey yapmamıştım ve kendimi savunma gereği bile duymamıştım. Anladığım kadarıyla egonun oyununa gelip o şekilde düşünmüşüm. Yani altta kalmama duygusu vardır ya o nedenle. Ama sonrasında bir hata yaptım. Bu önceki hayal kırıklığımdan daha üzücü bir şeydi. Yani söz gümüşse sükut altındır. Susmaya devam etmeliydim. Ama burada farklı olansa bu sefer olaylara sarılmak yerine o kişiyi affedip uğurlamayı başarmak oldu. Benim hayatıma hiçbir şekilde bir daha giremeyecek olmasına rağmen normalde suratına kusmak isteyeceğim bir insana karşı olumsuza yatkın olsa da pek bir şey hissetmiyorum. Hatırlıyorum ancak bana acı vermesi söz konusu bile olamaz. Hata yapmış olduğum için kendimi de suçlamıyorum. Artık özgürleştim beni üzen kişiden. Bu duygudan yola çıkarak inanıyorum ki aynı kişi beni bir kez daha üzemez. Ama ben bu duygulara sarılırsam ömür boyu kahır içinde yüzebilirim. Gerçi o kadar önemsizleşti ki artık istesem de bu duyguyu hissedemem sanırım. Çoookk uzaklara uğurladım. :) Yaptığım tüm çalışmaların meyvesini aldım. Düzenli olarak affetme meditasyonları yapıyordum. Bu çalışmaları yaparken başka keşiflerde de bulunmuştum. Çok fazla çalışmak gerekse de ben tam olarak nasıl başardığımdan hala emin değilim. Tam anlamıyla yüksek bilinç düzeyinde gerçekleşen bir şey affetmek. İntikam duygusu yaşamakla birlikte hiçbir zaman intikam almak için bir davranışta bulunmadım. Bu güzel. Bu sayede de kendime ne şekillerde zarar verdiğimin farkına vardım ve o parazitleri de hayatımdan uzaklaştırdım. Çok şükür. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. http://img288.imageshack.us/img288/3...ballpicyf3.gif |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kendinizle ilgili hesaplaşma çok hoşuma gitti...zaman içinde insan kendisiyle de çatışabiliyor,daha dorusu hissettiği duygular değişebiliyor.teşekkürler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben teşekkür ederim sudem8. ttli3 Belki de insan en fazla kendisiyle çatışıyor farkına varamasak da... Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI merhaba arkadaşlar 2010 dan bu yana hiç bir şey yazılmamış bu forumda.. bende ho'oponopono tekniğiyle yeni tanıştım. bu teknikle ilgili sitede bir kaç yazı gördüm ve bunların çıktısını alarak evde okudum, notları okurken içimden hep ağlamak geldi ve kendimi tutmadım ağladım.bu kitabı almak için çok büyük arzu duydum ve kitabı aldım, kitabı okurkende ağladığım noktalar çok oldu, sorunumu bulmuştum bundan ağlıyordum ve şimdi ister bilinçli olayım isterse bilinçsiz her şekilde kitapda bahsedilen 4 cümleyi söylüyorum, herhangi bir değişim gördünmü diye soracak olursanız henüz görmedim ama kesin kararlı olduığumu biliyorum ve içimdeki bütün hatıralardan arınıp sıfır sınır noktasına ulaşacağıma bütün kalbimle inanıyorum. bu arada kitabı bitirdim ve tekrar başladım okumaya iyice özümsemek için atladığım noktaları tekrar anlayabilmek için.. birde ho'oponopono yöntemini kullanıp değişimi yakalayan arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsınlar..Unutmayın huzur benimle başlar, sizinle başlar.. Hepinize sevgiler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI cümleleri görünür yerlere (çalışma masası buzdolabı ayna vb.)asmanı ve içtiğin suyun üzerine yazmanı öneririm sevgiler.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI önerin için teşekkür ederim. sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
sevgili sezgi17, değişim oluyor hem de sürekli...ama o değişimi kafamızda çizdiğimiz şekliyle beklediğimiz sürece farkedemeyebiliyoruz. o dört cümleyi söylerken, sana negatif hissettiren kayıtlardan arınıyorsun...böylece hayatında olmasını isteyip de olmayan ya da olmamasını isteyip de sürekli tekrar eden durumları yaratan nedenleri temizliyorsun...üstelik sen bu nedenleri temizledikçe sadece senin hayatında değil ortak bilinçte bir dönüşüm başlıyor. Ve nedenler temizlenince de sonuçlar da farklılaşıyor. Ben bu şekilde algıladığım ho'oponopono yöntemini sürekli uyguluyorum ve olabilecek en kısa sürede değişimleri görüyorum; bu süre duruma ve benim arınmada ne derece yol alabildiğime göre, birkaç gün de olabiliyor birkaç ay da. Bu mucize yöntemin senin de hayatında harika dönüşümler yaratacağına eminim. Sevgiyle. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yaklaşık bir saat önce forumda bununla ilgili açılan konuya baktım ve sweet adlı arkadasımız linkleri koymuş zaten daha once duymustum.Ama hıc yapmamıştım bır kaç gündür sorun yaşadığım birinin fotoğrafını karşıma alıp,fotoğrafa bakarak bu dört cümleyi sarf ettim şuan daha iyiyim o kişiyle ilgili umarım daha iyi olur.Kendimi daha iyi hissettim açıkçası kağıtlara yazıp bir yerlere koyma fikride çok güzel.Bu fikri veren arkadaşada teşekkürlerimi sunuyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 PM. |