![]() |
Annem için şifa istiyorum Selam arkadaşlar Uzun zaman sonra tekrar sitedeyim.1 ay kadar önce annem felç geçirdi beyin damarının % 80 i tıkalıymış konuşamıyor yürüyemiyordu şükür birkaç gündür konuşmaya başladı.İnşallah yürümeyede başlayacak.Dualarınızı ve şifalarınızı esirgemezseniz sevinirim.Şifa gönderen ve dua edene herkese teşekkür ediyorum. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Canım benim dualarımızla ve tüm bildiklerimizle hepimiz yanınızdayız. Acil şifalar dilerim tekrar tekrar. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Canım her zaman yanımda oldugunuzu biliyorum.Çok teşekkür ederim. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum ablacım geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. elimden geleni yapacağım. görüşmek üzere. sapkal89 |
Cevap: Annem için şifa istiyorum ablacım cok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.anneni köşesinde örgü örüp sana sevgiyle bakarken saglıklı ve mutlu hayal edicem |
Cevap: Annem için şifa istiyorum arkadaşım çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını esirgemesin.derdini veren rabbim dermanını da verir inşallah.aynı durum babam içinde söz konusu.babacığımda 28.04.2009 tarihinde yolda giderken düşüp orda felç olmuş.şuan babam biraz biraz toplamaya başladı kendini.kelimeleri çıkarmaya başladı.fizik tedavi hareketleri var gün içinde yapılması gereken.şuan ne durumda olduğunu kestirmemek mümkün değil.aynı acıları paylaşıyoruz.Rabbim annenize ve babacığıma inşallah şifasını dağıtır.dualarımla yanınızdayım. Saygılarımla, |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çiçek ablacım acil şifalar diliyorum anneciğine... dualarımızı hep yanında hissetsin... su perisi ablacım senin babacığın içinde acil şifalar diliyorum... dualarımız her gününü nurlandırsın... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum canım melodissim çok sağol.Allah razı olsun. mutlu ve sevgiyle kal... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Geçmiş olsun.Alah yardımcınız olsun. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum merhaba annenin ne demek olduğunu ben iyi bilirim çünki benim annemde hasta ve bende dostlardan yardım istemiştim seni çok iyi anlıyor ve üzüntünü paylaşıyorum anneme herşeyin iyi olacağını ve iyleşeceğini düşünmesini söyledim ve öyle yapıyor teyzem geçen hafta annen gibi oldu onada kuantumu uygulatıyoruz ve faydasını hemen gördük anneme şifa gönderdiler ve uyguluyorum bilmiyorum başka ne diyebilirim anneni ellerinden öpüyor kalbimizdeki sevgi enerjisini ona yolluyorum iyileştiğini görüyorum sevgi ve saygılarla |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 AM. |