![]() |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çok geçmiş olsun en acil şifalar diliyorum... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum O0acil şifalar diler dualarımızla yanındayız inş en kısa zamanda ii olacak bunada kendisinin inanmasınnı söyle türkiyenin dört yanından dua etiğimizi söyle ii olacak inş şifa meleklerimi gönderiyorumO0sevgiyle kal |
Cevap: Annem için şifa istiyorum acil şifalar ... annen iyi olacak. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum sevgili çiçekcim rabbim annene ve tüm şifa arayanlara acil şifalar versin... bütün dualarımızla yanındayız... su perimiz aynı dualarımız senin içinde geçerli...allah yardımcınız olsun... benimde felçli bir dayım var...o biraz daha toparladı kendini... mersinde yaşıyor... kardeşimin düğünü için izmire geldiğinde durumunu görünce çok üzüldüm... günlük işlerini yapabiliyor ama her zaman yardıma ihtiyacı var...gerçekten zor... tekrar geçmiş olsun...rt67 |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çiçek annene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Çiçek Hanım |
Cevap: Annem için şifa istiyorum acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda iyi olur İnşallah. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum geçmiş olsun dualarımız annenizin yanında |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Alıntı:
bu arada bilmiyorum ne kadar faydası var ben babam için özel bir karışım yaptırdım.bal+polen+arı sütü.arı sütü başlı başına damar açıcı özelliğini okudum.ve hemen bir karışım yaptırdım.onunda faydası var sanırım babama.eline ayağına kuvvet geldi biraz daha.dün fizik tedavi doktoru bile bir önceki güne göre daha iyisin demiş.inşallah ayağa kalkacak babacığım.Rabbim dertli kullarına deva,hasta kullarına şifalar ihsan eylesin. saygılarımla... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Alıntı:
polen karışımındanda yedirdim şimdi saf arı sütü alıyor sabah akşam faydasını çok gördü fakat dikkat et sahteleri var kşlosu 200 ile 220 arası değişiyor güvenmediğin yerden alma sevgi ve saygilar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM. |