![]()  |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  Alıntı:  
  |  

sevgilerimle...  |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  selam arkadaşlar  herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.annem eskisinden daha iyi.yürümeye başladı.sevgiler.  |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  çok mutlu oldum canım annene çok geçmiş olsun umarım çok çok daha iyi olur haberlerini alırız sevgi ve sağlıkla kalın :))   |  

|  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  Çiçek'cim geçmiş olsun tekrar.. Anneciğinin iyi olmasına çok sevindim..Bundan sonra da sağlıklı  bir hayat sürmesini diliyorum..actionsmile   |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  Cicekcim annecin ve senin adina cok sevindim  yuruyormus .Benim annecimde anjiyo olmustu ayni aylarda ben hollandada o konyada hemen yanina gittim    hollanda bana dar geldi o an hemen gitmeliydim .Annemin yaninda olmaliydim  Su an iyi  sukur .128956Ben Annemden cok uzaklardayim  Benim icin  Annene kocaman bir opucuk veriirmisin lutfen taaaaaa buralardan hissederim ben kiss3   |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  çok geçmiş olsun,iyileştiğine çok sevindim annenizin,inşallah nerede şifa arayan insanlar varsa Allah şifalarını eksik etmesin...   |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum    |  

Cevap: Annem için şifa istiyorum  geçmiş olsun bütün hastalarımıza  Rabbim şifa versin.....   |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 AM. |