![]() |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Alıntı:
|
sevgilerimle... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum selam arkadaşlar herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.annem eskisinden daha iyi.yürümeye başladı.sevgiler. |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çok mutlu oldum canım annene çok geçmiş olsun umarım çok çok daha iyi olur haberlerini alırız sevgi ve sağlıkla kalın :)) |
|
Cevap: Annem için şifa istiyorum Çiçek'cim geçmiş olsun tekrar.. Anneciğinin iyi olmasına çok sevindim..Bundan sonra da sağlıklı bir hayat sürmesini diliyorum..actionsmile |
Cevap: Annem için şifa istiyorum Cicekcim annecin ve senin adina cok sevindim yuruyormus .Benim annecimde anjiyo olmustu ayni aylarda ben hollandada o konyada hemen yanina gittim hollanda bana dar geldi o an hemen gitmeliydim .Annemin yaninda olmaliydim Su an iyi sukur .128956Ben Annemden cok uzaklardayim Benim icin Annene kocaman bir opucuk veriirmisin lutfen taaaaaa buralardan hissederim ben kiss3 |
Cevap: Annem için şifa istiyorum çok geçmiş olsun,iyileştiğine çok sevindim annenizin,inşallah nerede şifa arayan insanlar varsa Allah şifalarını eksik etmesin... |
Cevap: Annem için şifa istiyorum |
Cevap: Annem için şifa istiyorum geçmiş olsun bütün hastalarımıza Rabbim şifa versin..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:08 AM. |