| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi gel git durumlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [b][color=darkblue]merhaba asalett, aynı şekilde bugün bende agresife bağladım... öncesinde iyiyiydim... telkinleri dinliyorum ama çok gergindim... haksızlık değildi yalnız benim sinirlendiklerim, ona buna herşeye kızdım kaşlarım hep aşağıdaydı... biraz ney dinleyerek uyudum da yeni geldim kendime... şimdi iyiyim şükür... buda telkinlerin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() [b][color=darkblue]merhaba asalett, aynı şekilde bugün bende agresife bağladım... öncesinde iyiyiydim... telkinleri dinliyorum ama çok gergindim... ![]() haksızlık değildi yalnız benim sinirlendiklerim, ona buna herşeye kızdım kaşlarım hep aşağıdaydı... ![]() biraz ney dinleyerek uyudum da yeni geldim kendime... şimdi iyiyim şükür... buda telkinlerin bi yan etkisi olabilir mi acaba?? bi fikrim yokkk ![]() sabah hayal ablanın meditasyononu da dinledim o zaman iyiydim ama sonra sonra soldan soldan uğradılar bana... ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() sizde iyi olduğununuza, iyi olacağına inanın bence... değilse hemen pes etmek yada yılgınlık göstermek olumlu değişme yönündeki hızınızı etkiler... içsel olarak bunu telkin edin kendinize... değilse...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi gel git durumlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [b][color=darkblue]merhaba asalett, aynı şekilde bugün bende agresife bağladım... öncesinde iyiyiydim... telkinleri dinliyorum ama çok gergindim... haksızlık değildi yalnız benim sinirlendiklerim, ona buna herşeye kızdım kaşlarım hep aşağıdaydı... biraz ney dinleyerek uyudum da yeni geldim kendime... şimdi iyiyim şükür... buda telkinlerin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi