| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi rüya bitiyormu... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Telkinleri 1 yıldır hiç aksatmadan günde minumum 6 saat dinliyorum. Ego ve güvenle başlayıp zaman içinde s.fobi kendine güven toplulukta konuşma telkinlerini listeme ekledim.bu süreç içinde beni çok şaşırtan gelişmeler yaşadım sanki yeniden doğdum hikayem uzun herşeyden arınmış yepyeni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Merhabalar, Telkinleri 1 yıldır hiç aksatmadan günde minumum 6 saat dinliyorum. Ego ve güvenle başlayıp zaman içinde s.fobi kendine güven toplulukta konuşma telkinlerini listeme ekledim.bu süreç içinde beni çok şaşırtan gelişmeler yaşadım sanki yeniden doğdum hikayem uzun herşeyden arınmış yepyeni bir ben var diyebilirim ve bu halimden çok memnunum fakat son 2 gündür sanki tekrar geçmişe gidiyorum anılarım kötü hatıralarım canlanıyor bunları hiç düşünmezdim tekrar aklıma gelmeleri beni korkutuyor her şey bitti derken yeniden başlamasını istemiyorum Nt olarak 3 gün önce başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekledim ihtiyacım yok fakat oda olsun dedim faydası olur zararı olmaz bu duruma katkısı varmıdır görüşlerinizi bekliyorum atakan bey Teşekkürler...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() sanırım bu olağan bişey anladığım kadarıyla her yeni telkin eklediğinde bunlar oluyo ama sabredip dinlemeye devam edince geçiyo diye düşünüyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sanırım bu doğru,çünkü her yeni telkin bilinçaltındaki farklı inanışları, farklı anıları tetikliyor ve bilince çıkmasına neden oluyor. Selamlar
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Her yeni telkin etkiliyor diyorsunuz arkdaşlar ama ben ocak ayından beri telkinleri dinliyorum evet bendeki değişimler sonucu hayatımda da çok güzel gelişmeler oluyor.Ama son 1-2 haftadır inanılmaz bir dalgalanma yaşıyorum.Çok hassaslaştım,ağlamak istiyorum,şevkat görmek istiyorum küçücük bir çocuk gibi.Kendimi yalnız hissediyorum ve geçmişdeki anılarımı hatırlıyor hiç hak etmeyen insanlrı özlüyorum.Yoksa herşey bir rüyaymıydı... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Geçmişte üzerini örttüğünüz şeylerin ortaya cikmasi olumludur. Benzer şekilde ağlama hissi de sitede belirttiğimiz üzere olumlu etkilerdendir. Telkinler daha önce soylediğimiz ve benzetme yaptiğimiz üzere ![]() Önce hizli bir yol alirsiniz Bu süreçte direncle karsilasirsiniz.Bisikletten düsersiniz. Anca aldiğiniz yol yine alinmistir.Onemli olan yolu almis olmaktir. Sonra tekrar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ya selenas sen böyle deyince bi şüphe düştü aklıma.acaba diyorum etkisi bir süre sonra geçiyo mu telkinlerin.belki sende etkisi sonradan olmuştur.neyse denemeden bilemicez. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi rüya bitiyormu... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Telkinleri 1 yıldır hiç aksatmadan günde minumum 6 saat dinliyorum. Ego ve güvenle başlayıp zaman içinde s.fobi kendine güven toplulukta konuşma telkinlerini listeme ekledim.bu süreç içinde beni çok şaşırtan gelişmeler yaşadım sanki yeniden doğdum hikayem uzun herşeyden arınmış yepyeni ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi