![]() |
rüya bitiyormu... Merhabalar, Telkinleri 1 yıldır hiç aksatmadan günde minumum 6 saat dinliyorum. Ego ve güvenle başlayıp zaman içinde s.fobi kendine güven toplulukta konuşma telkinlerini listeme ekledim.bu süreç içinde beni çok şaşırtan gelişmeler yaşadım sanki yeniden doğdum hikayem uzun herşeyden arınmış yepyeni bir ben var diyebilirim ve bu halimden çok memnunum fakat son 2 gündür sanki tekrar geçmişe gidiyorum anılarım kötü hatıralarım canlanıyor bunları hiç düşünmezdim tekrar aklıma gelmeleri beni korkutuyor her şey bitti derken yeniden başlamasını istemiyorum Nt olarak 3 gün önce başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekledim ihtiyacım yok fakat oda olsun dedim faydası olur zararı olmaz bu duruma katkısı varmıdır görüşlerinizi bekliyorum atakan bey Teşekkürler... |
Cevap: rüya bitiyormu... sanırım bu olağan bişey anladığım kadarıyla her yeni telkin eklediğinde bunlar oluyo ama sabredip dinlemeye devam edince geçiyo diye düşünüyorum. |
Cevap: rüya bitiyormu... Alıntı:
Sanırım bu doğru,çünkü her yeni telkin bilinçaltındaki farklı inanışları, farklı anıları tetikliyor ve bilince çıkmasına neden oluyor. Selamlar |
Cevap: rüya bitiyormu... Her yeni telkin etkiliyor diyorsunuz arkdaşlar ama ben ocak ayından beri telkinleri dinliyorum evet bendeki değişimler sonucu hayatımda da çok güzel gelişmeler oluyor.Ama son 1-2 haftadır inanılmaz bir dalgalanma yaşıyorum.Çok hassaslaştım,ağlamak istiyorum,şevkat görmek istiyorum küçücük bir çocuk gibi.Kendimi yalnız hissediyorum ve geçmişdeki anılarımı hatırlıyor hiç hak etmeyen insanlrı özlüyorum.Yoksa herşey bir rüyaymıydı... |
Cevap: rüya bitiyormu... Geçmişte üzerini örttüğünüz şeylerin ortaya cikmasi olumludur. Benzer şekilde ağlama hissi de sitede belirttiğimiz üzere olumlu etkilerdendir. Telkinler daha önce soylediğimiz ve benzetme yaptiğimiz üzere bisiklete binmeye benzer. Önce hizli bir yol alirsiniz Bu süreçte direncle karsilasirsiniz.Bisikletten düsersiniz. Anca aldiğiniz yol yine alinmistir.Onemli olan yolu almis olmaktir. Sonra tekrar bisiklete binip yolunuza devam edersiniz. |
|
Cevap: rüya bitiyormu... ya selenas sen böyle deyince bi şüphe düştü aklıma.acaba diyorum etkisi bir süre sonra geçiyo mu telkinlerin.belki sende etkisi sonradan olmuştur.neyse denemeden bilemicez. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |