Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   rüya bitiyormu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/462289-ruya-bitiyormu.html)

cool_ 07-11-2009 02:30 AM

rüya bitiyormu...

Merhabalar,
Telkinleri 1 yıldır hiç aksatmadan günde minumum 6 saat dinliyorum.
Ego ve güvenle başlayıp zaman içinde s.fobi kendine güven toplulukta konuşma telkinlerini listeme ekledim.bu süreç içinde beni çok şaşırtan gelişmeler yaşadım sanki yeniden doğdum hikayem uzun herşeyden arınmış yepyeni bir ben var diyebilirim ve bu halimden çok memnunum fakat son 2 gündür sanki tekrar geçmişe gidiyorum anılarım kötü hatıralarım canlanıyor bunları hiç düşünmezdim tekrar aklıma gelmeleri beni korkutuyor her şey bitti derken yeniden başlamasını istemiyorum

Nt olarak 3 gün önce başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekledim ihtiyacım yok fakat oda olsun dedim faydası olur zararı olmaz
bu duruma katkısı varmıdır görüşlerinizi bekliyorum atakan bey
Teşekkürler...

selo2951986 18-04-2010 09:26 PM

Cevap: rüya bitiyormu...

sanırım bu olağan bişey anladığım kadarıyla her yeni telkin eklediğinde bunlar oluyo ama sabredip dinlemeye devam edince geçiyo diye düşünüyorum.

pinnko 18-04-2010 09:31 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 669780)
sanırım bu olağan bişey anladığım kadarıyla her yeni telkin eklediğinde bunlar oluyo ama sabredip dinlemeye devam edince geçiyo diye düşünüyorum.

Merhaba
Sanırım bu doğru,çünkü her yeni telkin bilinçaltındaki farklı inanışları,
farklı anıları tetikliyor ve bilince çıkmasına neden oluyor.
Selamlar

SeLeNaS 18-04-2010 10:33 PM

Her yeni telkin etkiliyor diyorsunuz arkdaşlar ama ben ocak ayından beri telkinleri dinliyorum evet bendeki değişimler sonucu hayatımda da çok güzel gelişmeler oluyor.Ama son 1-2 haftadır inanılmaz bir dalgalanma yaşıyorum.Çok hassaslaştım,ağlamak istiyorum,şevkat görmek istiyorum küçücük bir çocuk gibi.Kendimi yalnız hissediyorum ve geçmişdeki anılarımı hatırlıyor hiç hak etmeyen insanlrı özlüyorum.Yoksa herşey bir rüyaymıydı...

hayatimdegisti 18-04-2010 11:27 PM

Geçmişte üzerini örttüğünüz şeylerin ortaya cikmasi olumludur.
Benzer şekilde ağlama hissi de sitede belirttiğimiz üzere olumlu etkilerdendir.

Telkinler daha önce soylediğimiz ve benzetme yaptiğimiz üzere bisiklete binmeye benzer.
Önce hizli bir yol alirsiniz

Bu süreçte direncle karsilasirsiniz.Bisikletten düsersiniz.
Anca aldiğiniz yol yine alinmistir.Onemli olan yolu almis olmaktir.
Sonra tekrar bisiklete binip yolunuza devam edersiniz.

SeLeNaS 19-04-2010 09:07 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670460)
Geçmişte üzerini örttüğünüz şeylerin ortaya cikmasi olumludur.
Benzer şekilde ağlama hissi de sitede belirttiğimiz üzere olumlu etkilerdendir.

Telkinler daha önce soylediğimiz ve benzetme yaptiğimiz üzere bisiklete binmeye benzer.
Önce hizli bir yol alirsiniz

Bu süreçte direncle karsilasirsiniz.Bisikletten düsersiniz.
Anca aldiğiniz yol yine alinmistir.Onemli olan yolu almis olmaktir.
Sonra tekrar bisiklete binip yolunuza devam edersiniz.

Atakan Bey ilginiz için teşekkür ediyorum.Ben ağlama hissinin ilk haftalarda olduğunu sanıyordum ozamanda yaşadım bu hissi am mutlulukdan ve huzurdan ağlamak istiyordum.Aradan neredeyse 3 ay geçti şu ansa geçmişdeki hatıralar ve yalnızlık duygusu ağlatıyor beni.Dilerim en kısa zamanda yeniden bisiklete binebilirim...Teşekkürler

selo2951986 19-04-2010 08:57 PM

ya selenas sen böyle deyince bi şüphe düştü aklıma.acaba diyorum etkisi bir süre sonra geçiyo mu telkinlerin.belki sende etkisi sonradan olmuştur.neyse denemeden bilemicez.

SeLeNaS 19-04-2010 10:13 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 676679)
ya selenas sen böyle deyince bi şüphe düştü aklıma.acaba diyorum etkisi bir süre sonra geçiyo mu telkinlerin.belki sende etkisi sonradan olmuştur.neyse denemeden bilemicez.

Bilmiyorum selo cum ama şu an geceleri bilgisayrımda açıyorum şarjı bitene kadar açık aklıyor uykumda farkında olmadan bilinçaltıma daha çok işliyor diye düşünüyorum.Yerleşik bazı olumlu etkileri olmadımı tabiki oldu.Mesela artık sinirim bozukken alkole ihtiyaç duymuyorum,yada sakinleştiricilere.Benim daha fazla kendime güvene ihtiyacım var belkide bilmiyorum.Çok uzun zamandır çalışmıyordum,hızlı bir tempo ile hakkında hiç bir bilgim olmayan bir sektöre girdim çok zorlandım.Belki o yüzden bu dalgalanma...Bilmiyorum.Tekl istediğim ilk andaki gibi neşe içinde o bisikleti kullanmak yeniden...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM.