|  | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana)  imzaniza bayildim | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı Ego güven ve suçluluk dinlemeye başladıgımın ilk haftası bende belirgin bir şekilde su içme ihtiyacı olmuştu. Daha önceki günlerde içtigimin 2 katı kadar su içmeye başlamıştım. İçtigim su'dan da keyif ve lezzet alıyordum. Daha sonraki günlerde ise ilk haftaki belirgin olan su içme ihtiyacı biraz azaldı. Yinede dinlemeye başlamadan önceki halimden fazla içiyordum. Dinledigimin ilk haftasının belirgin şekilde artması ve daha sonraki günlerde azalmasını, sıkışmış bir yayın engelinden kurtularak salınım yapmasına ve daha sonra dengesini bulma çabası olarak yorumlamıştım. | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı Evet arkadaşlar telkinleri dinlemeye başladıktan sonra suya doymaz oldum resmen.sürekli su içmek istiyorum normalde çok az su içerim..birde dikkat ettim telkin dinlemediğim gün yine eski halime dönüyorum suyu hiç aramıyorum.çok enteresan bi durum... | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı Gunde 2 enerji - 1 bardak cola - 1 bardak elma suyu-3 bardak kahve icmeden hayatin tadi olmaz sanirdim .Buyuk bardakla ictigim suyu yavas yavas icen ben ,gunde buyuk bardakla 6 kere su iciyorum hemde 1 dikiste iciyorum ustelik kisin basindayiz | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı dinlediğimin 2. günü sucluluk ve egoyu günde 10 saat olarak normal zamanlardan daha çok susamaya başladım iştahımda azalma oldu sadece su içmek istiyorum bedenım arınma ayininde sanki su ile bütün olumsuz düşüncelerim karamasarlıklarımı temizleniyor k8908 | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı benn sudan kesildimm y789 evet su içemiyorumm blissy ilginç bi r durumm | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı Her insanda etkisi ne farklı oluyor:) bende suyu aramayan bir insanken geceleri uykumdan uyanıyorum su içmek için | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı telkinlerle birlikte zihinsel arınma başlar ve bedenimizin tüm hüclerine akın ederler. işte duygusal blokajlarımızı çözmek ve arınma sonucu toplanan negatif birikimleri vücuttan ancak su yoluyla atabiliriz. bunu hızlandırma için de suya ihtiyacımız var. bol bol su içelim...en iyi arınma ve temizlenme yöntemidir. | 
| 
 Cevap: sürekli su ihtiyacı Normalde günde 1 bardak bile su içmeden yaşayabilirim ama telkinleri dinlediğimden beri su içme ihtiyacı hissediyorum.  çok tuhaf. | 
| 
 Cevap: Ynt: sürekli su ihtiyacı Alıntı: 
 | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM. |